Pages

Saturday, June 13, 2009

DAN BADEA: OVREI PE MONICA?! O vrei, n-o vrei, ovreii sunt pe ea!

DAN BADEA observa ca Sexi Columbeanca e sub "ovrei", la propriu si la figurat:
Fostul infractor Nati Meir şi-a lansat campania de strângere a semnăturilor pentru candidatura la preşedinţia României printr-un slogan cu tâlc: "O vrei pe Monica? Semnează pentru Nati Meir!".

Prost vorbitor de limba română, evreul Meir a reuşit totuşi să creeze o sintagmă demnă de atenţia bizonului de la Bucureşti sau Tel Aviv, năucit de promisiunea jucăriei sexuale pe care scrie Monica Columbeanu. Escroc internaţional, Nati Meir înşeală însă şi de data asta aşteptarea prostovanului care semnează cu gândul la o tăvăleală meritată cu nevasta lui Columbeanu. Asta pentru că, la o posibilă revendicare a “premiului” , evreul poate invoca oricând că Monica este deja sub…el. Păi nu scrie acolo… OVREI pe Monica? Şi asta nu înseamnă că femeia este deja ocupată, cu ovreiul pe ea?

Dincolo de comicul situaţiei, pretenţia infractorului Nati Meir, condamnat deja pentru înşelăciune, pare şocantă. Asta dacă n-am şti că toată operaţiunea privind această candidatură serveşte unor scopuri ce vor fi dezvăluite în timpul campaniei electorale din toamnă.

No comments: