Pages

Monday, October 19, 2009

OMAGIUL lui Ion Iliescu pentru Ovidiu Musetescu si Radu Timofte, "militanti activi ai FDSN, PDSR, PSD"

OMAGIU
By Ion Iliescu

Ne-au parasit, aproape concomitent, doi prieteni – Ovidiu Musetescu si Radu Timofte – militanti activi ai FDSN, PDSR, PSD, investiti cu functii importante in stat.

Ovidiu Musetescu a lucrat inainte de 1989 si imediat dupa la „Uzinele 23 August”, fiind o vreme, si director economic. A fost deputat in Parlamentul Romaniei si Ministru al Privatizarii in Guvernul Nastase. La numai 54 de ani a incetat din viata in urma unei grele suferinte provocate de un cancer pulmonar.

Radu Timofte – militar de formatie – in trupele de frontiera, a fost un membru marcant al organizatiei FSN din orasul Roman si judetul Neamt. A fost senator in mai multe legislaturi, presedinte al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senatul Romaniei. A indeplinit cativa ani functia de Director al SRI. De mai multi ani suferea de leucemie, boala necrutatoare, pe care desi a tratat-o l-a rapus.

Amandoi s-au bucurat de stima, aprecierea si simpatia colegilor – pe linie de partid, in cadrul Parlamentului si a institutiilor la care au lucrat.

I-am cunoscut indeaproape, am colaborat cu ei, mai ales cu Radu Timofte, in timpul ultimului meu mandat, cand era membru in CSAT.

Le voi pastra o amintire calda !

Sursa: http://ioniliescu.wordpress.com/

1 comment:

Anonymous said...

http://www.scribd.com/doc/6008347/Francmasoneria-in-Romania

pagina 16 si pagina 18