Pages

Monday, April 27, 2009

"MESIA" Obama pregateste inchiderea gurilor independente din media. 100 de zile, 100 de greseli. De la isterie la blasfemie FOTO

L-a detronat pe Iisus Hristos intr-un sondaj al popularitatii realizat in SUA si a dat nastere unei adevarate isterii in lumea intreaga legata de "rolul mesianic" care i-ar reveni dupa preluarea mandatului la Casa Alba. Din pacate, imaginea celui de-al 44-lea presedinte american, si primul de culoare, aluneca treptat spre blasfemie.
Pe 29 aprilie, la implinirea a 100 de zile de mandat, Michael D'Antuono, un pictor de peste Ocean, va expune in South Plaza din Union Square (New York) o pictura care il reprezinta pe Barack Obama cu o coroana de spini pe frunte, intr-o postura ce aminteste de cucificarea Mantuitorului, transmite Reuters.
Intitulata "Adevarul" ("The Truth"), pictura nu poate fi privita altfel decat o blasfemie. Iar trimiterea la Iisus Hristos este si mai evidenta prin titlu ("Eu sunt Calea, Adevarul si Viata! Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine" - Sfanta Evanghelie dupa Ioan). (Z.O.)
Vezi si http://www.worldnetdaily.com/ (Eng)
Obama threatens speech on radio, Web, print
Exclusive: Roger Hedgecock details president's plans to silence critics--WND
Tell your government no to so-called 'Fairness Doctrine
'WND's Petition to Block Congressional Attacks on Freedom of Speech and Press--WND
NEWS ANALYSIS - 100 days, 100 mistakes
Media recount Obama's problems in start of presidency--New York Post

2 comments:

Anonymous said...

Obama e antihrist?

Unknown said...

Sa cautam indiciile:

1. Mama prostituata, el desi poarta numele unui parinte de fapt este facut cu altul...
2. Doua etape de domnie a antihristului in care in prima de 3,5 ani sa aratat bun si asa si pe dincolo. Sa nu uitam ca in prima etapa Obama a castigat cea mai mare popularitate. Iar in a doua perioada de 3,5 ani isi va scoate coltii. Vedeti setea de sange pentru WW3, jidovizarea americii, schimbarea radicala in toata lumea.
3.Timpul primei perioade de domnie: cautati si veti afla.
Iar toate acestea ne spune intradevar ca Obama este antihrist.
Insasi numele lui este format dintr-un grup de 3 nume:
Barack Hussein Obama.
Vom trai si vom vedea...