Pages

Monday, February 23, 2009

SFINTE MANASTIRI care s-au alaturat Apelului Parintelui Iustin Parvu contra insemnarii electronice a oamenilor precum animalele (Partea I)

















2 comments:

Unknown said...

Frati intru Hristos. Iubiti Parinti,

Acest mare tsunami spiritual anticrestin, caruia noi ii dam puterea noastra prin necredinta noastra, pe cei reci in
credinta lucratoare cea adevarata (crestin ortodoxa) ii va sataniza, pe cei caldicei ii va raci iar pe cei fierbinti ii va face, cu
mici exceptii, caldicei. De implicarea si deciziile noastre de acum depinde dilatarea sau comprimarea timpului pana la cea de a
doua venire a Domnului spre Judecata finala. Marturisim si luptam sau tradam?
Martir sau iuda? Cununa muceniceasca sau vesnica osanda?
Dumnezeu cu noi toti, spre slava Tatalui si a Fiului si a Sf. Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. AMIN!

P.S. Pentru toate alegerile noastre vom da seama si mai ales pentru binele ce-l puteam face si nu l-am facut ...


ANTICIP. Un europarlamentar impotriva cipurilor biometrice: Giulietto Chiesa, fost jurnalist.
Declaratia unui europarlamentar cu privire la introducerea identificatorilor biometrici in pasapoartele cetatenilor U.E.

In timpul sesiunii plenare a Parlamentului European s-a aprobat propunerea Comisiei Europene cu privire la introducerea
identificatorilor biometrici in pasapoartele cetatenilor U.E.

Sunt profund preocupat cu privire la riscurile enorme ca bancile de date care vor centraliza aceste date si vor
detine aceste informatii, vor ridica serioase semne de intrebare cu privire la siguranta vietii private. De fapt, nu avem
nici un fel de certitudine ca aceste date personale vor fi folosite doar pentru o finalitate compatibila scopului pentru
care au fost luate. Pe de alta parte, biometria nu mareste siguranta pentru ca nu face raportare la o persoana, la o
identitate reala, ci la o identitate pe hartie.
In fine, nu exista inca date certe asupra necesitatii functionalitatii, eficacitatii si asupra probabilelor efecte nedorite,
urmare a introducerii identificatorilor biometrici in documentele de identitate.
Comisia nu ne-a pus la dispozitie nici costurile (1) ridicate pentru implementarea acestei proceduri.
Este, asadar, vorba despre masuri care restrang, de fapt, libertatile individuale fara a ne da nici macar o certitudine ca ar
fi eficace si functionale in lupta impotriva terorismului international.

Giulietto Chiesa, europarlamentar (Bruxelles, 2 decembrie 2004)



NOTA INFORMATIVA

Este o mare diferenta dintre ceea ce percepe populatia preparata special (prin manipulare, intoxicare) pentru a primi ca pe un act de progres tehnologic, cultural, civic, justitiar etc., aceste documente "biometrice" si realitatea obiectiva asupra acestei probleme.
Cine are oarece cunostinte in domeniul fenomenelor parapsihologice (gen: hipnoza, yoga, radiestezie), stie ca printr-un anumit tip de rezonanta "biometrica" realizata intre un obiect ce apartine unei persoane si persoana in cauza, prin tehnici de magie de la mare distanta:
- se poate modifica starea de normalitate si se pot induce stari alterate de constiinta subiectului vizat;
- prin cele de magie neagra i se poate provoca subiectului vizat moartea (decesul) - infarct, comotie cerebrala etc.

Inainte de 1990
Timp de peste 25 de ani in Romania, in institutiile controlate de serviciile secrete autohtone, s-au facut aastfel de experimente. Acestor experimente li s-a dat tot concursul prin dotari specifice necesare la producerea si masurarea efectelor acestor experimente psihotronice prin mobilizarea a mii de subiecti umani, special instruiti in structuri paralele din cele mai variate domenii de activitate, o adevarata oculta generatoare sincron sau asincron de energie psihotronica de energizare sau manipulare individuala sau a mase de oameni (prin radio/televiziune) de milioane de subiecti (vezi concerte, intruniri sportive de succes etc.)
Daca rusii au experimentat prin Djuna lor si elevii scolii de psihotronica de la Moscova, romanii au experimentat prin scoala acestor structuri de lupta psihotronica securiste si dupa 1990 si prin MISA condusa de agentul Gregorian Bivolaru (dotat din capul locului cu un certificat de bolnav psihic - deci protejat in fata legii). TE MIRA? NIMIC NU E CEEA CE PARE NU?
Acum, dupa ce locotenentii lui Bivolaru au experimentat manipularea "prostimii" prin televizor (bine ia mai spus cineva
"tembelizor") la orele de varf prin pase energetice pe mantre si yantre controlate de structuri, explica-ti acum succesul de neexplicat al lui ION ILIESCU atatia ani la rand pana ce BIG BROTHER a zis: "AJUNGE! TERMINATI CU GLUMA, Bivolaru vine la noi, iar voi intrati intr-o noua epoca -> veti lucra cu tehnica speciala psihotronica, DAR sub controlul NOSTRU, altfel nu vedeti UE, NATO etc." Si uite asa "structurili" s-au pensionat obligat, fortat FORTA ROMANIA => PE LOC REPAUS! altfel, NAZAT! sau, si mai rau, vezi discret, IUGOSLAVIA (IUGOS...ce?).
Energia psihotronica (neagra!) si-a dovedit si confirmat stiintific importanta si puterea de seducere, de influentare a subiectilor umani in orice directie vor cei ce detin si administreaza aceasta tehnologie.
Experimentele rusesti, americane (zona 51, Hollywood), romanesti (Pitesti, Aiud, Sighet etc.), germane (incepand cu lagarele naziste ...) au studiat stiintific limitele, resorturile, structura psihicului uman si posibilitatile naturale si tehnologizate de influentare a acestuia in directia dobandirii controlului absolut, al puterii absolute. Limitele puterii energiei negre s-au vazut atinse doar acolo unde s-au lovit de "energia alba" - spirituala, pe frecventele inalte ale luminii crestine in general si ortodoxe in special. Oodata ajunsi aici, lucrurile n-au putut sa fie fortate peste o anumita limita deci, sferele de influenta s-au delimitat clar => nici un subiect uman, oricat de pregatit intelectual, nu poate cu energia sa nativa sa infrunte imperiul energiei psihotronice - este imediat epuizat preluat, manipulat, distrus. Suicidul e o arma in mana imperiului, hai sa-i spunem PSI (psihotronic guvernat si guvernant al energiei negre).
Puterea PSI clacheaza atunci cand se intersecteaza cu subiecte umani cu profunde convingeri religioase crestine in general, ortodoxe in special, deoarece crestinii primesc constant energiile necreate de om, energiile divine de dincolo de lumea aceasta limitata. IISUS HRISTOS este DOMNUL, STAPANUL caruia I se supun toate in cer, pe pamant si sub pamant. El deranjeaza cel mai mult imperiul PSI. Prin El lucreaza TATAL CERESC in DUHUL SFANT.
Subiectii umani trebuie manipulati, indepartati de sursa maximei puteri, altfel te trezesti ca un singur om rastoarna imperiul PSI. Orice spirit dizident in imperiul PSI trebuie compromis si distrus pentru ca altfel risca sa devina martir = model de invingator asupra acestui "sistem ticalosit", deci demn de urmat, nu se stie in ce raport de multiplicare.
Timpul istoric nu are rabdare si de vreo 20 de ani s-a pasit intr-o noua etapa a razboiului de cucerire totala a omenirii. Oculta mondiala (cluburile de la Roma, de la Bildelberg si altfel de cranii si ciolane ...) a racolat majoritatea potentialelor umane si tehnologice pentru a avea certitudinea victoriei finale ce se vrea rapida si cu maxima eficienta pe termen lung.
Razboiul a inceput deja! Oculta (taticii imeriului PSI) si-a propus mai intai sa-l desparta pe om de DUMNEZEUL crestinilor, UNUL: TATAL, FIUL IISUS HRISTOS si DUHUL SFANT, UNUL IN TREIME! La tembelizoare si in mass-media generalisima nu se punte accentul pe esente ci pe nuante pentru a reduce, a compromite identitatea umana, a o altera, a o corupe iremediabil pana la subanimalitate de e cu putinta.
Daca pana acum mase imense de oameni au fost stoarse precum niste lamai de energia lor psihica prin radio (muzica mesajelor directe si subliminale - vezi redarea inversa, negative), televiziune (porno, violenta, horror etc.), prin internet etc. In Romania, prin "specialisti initiati" din structurile specializate "clasice" si cele cu sange proaspat, gen MISA, acum se culeg evident roadele statistice. Sunt alarmante statisticile ce arata frecventa si scara de contaminare in randul tineretului ("carne de tun" - abundenta si ignoranta, 100% expusa noilor tehnologii de "inginerie sociala" de subminare, infestare si exploatare dictatoriala a psihicului uman) a starilor patologice de alienare psihoafectiva si intelectuala.

ATENTIE! PUTETI SA VA OPRITI AICI CU LECTURAREA (18)

(a se evita consultarea pacalicilor si papagalilor din mass-media care au tolba plina cu prostii tocmai gata pregatite spre a fi aruncate "in piata" - piata ignorantilor bineinteles)

Daca pana mai ieri jocul puterii in Romania era facut de micul nostru imperiu PSI plus "agenturili" noastre, acum, dezbracati la pielea goala, dansam dupa cum ne canta celelalte "agenturi" ale Ocultei BIG BROTHER si nu numai atat dar mai si zambim sexi ca de ... se poarta.
ATENTIUNE! Se comanda la inregimentarea: FUGA! (cu peste 270 pasi pe minut) in marea gloata - globalistii fara identintate nationala, spirituala, intelectuala, teleghidati, telecomandati prin noile sisteme tehnologice PSI pe noi culmi de dezvoltare si progres unilateral (de aceasta data) : ZOMBI!
Noile documente "biometrice" (felul intai e servit, dar nu disperati, desertul e foarte aproape) sunt pregatite spre a fi aruncate "in piata" pe sub usa!
Ati auzit de practicile de magie? Ati auzit de rezonanta biometrica?
Magia neagra, aia cu papusa intepata si cu subiectul uman vizat la distanta, care da coltul (adica moare in chinuri), pentru ca asa vrea samanul, sau vraciul, sau vrajitorul, sau magicianul, sau initiatul PSI (depinde cum vrei sa-i spui, cum vrei sa-l numesti) este acum aplicata stiintific, reproductibil, masurabil.
Elementele biometrice digitalizate si preluate in sistemul informatic al ocultei globaliste, vor fi prelucrate prin softuri specializate (tehnologie 3D) si reproduse virtual in Hard-diskurile gigantice ale FIAREI 666, din centrele de putere de pe teritoriul USA, sau UE, sau ... Acolo, pe baza tehnologiei informatice PSIHOTRONICE, se va simula o populatie virtuala identica in caracteristici cu populatia reala (pentru fiecare individ de la nastere si pana la deces).
Dupa aceea, tehnologizat, ceea ce se facea prin "initiatii" scolilor (institutelor) de psihotronica, se va face acum 24/24, 7/7, prin aceste calculatoare destepte care vor produce, prin rezontanta biometrica acordata pe orice canal de comunicare (TV, telefonie mobila, radio, internet, etc.), cantitati uriase de energie PSI. Aceasta energie, modulata sau nu prin subiecti umani, asa zisi initiati din imperiu PSI al ocultei globaliste, BIG BROTHER (OGBB), va energiza emanatii puterii OGBB ce vor sa conduca omenirea prin guvern unic mondial, va energiza trupele speciale folosite pentru represiunile asupra oricaror initiative "democratice" ale pop;ulatiei care ar indrazni sa se opuna in mod organizat, in masa, hotararilor "stapanilor" OGBB.
APROPO: JOHN (sau IVAN, sau ITIC de-ti place mai mult), vezi ca soldateii tai PSI sa nu faca reumatism la genunchi (la cel drept mai ales) din cauza modulatorului de capacitare si teleghidare PSI, pe care l-ai prevazut a fi pus tocmai acolo in misiunile speciale.

(NOTA EXPLICATIVA DIN SISTEM:
Daca i se comanda soldatelului PSI sa-si ucida mama, sotia sau copilul, o face instantaneu, daca in prealabil si-a activat micul aparat electronic, in carcasa metalica, de marimea unui telefon mobil pe care [oare de ce? - prietenii stiu de ce] il au instalat fixat pe salopetaa (uniforma de lupta), in dreptul genunchiului).
NU E CHIAR ASA DE SIMPLU CUM CREDEATI?
Munca in Servicii e un sacrificiu pe care noi l-am facut si-l facem sub juramant in numele si pentru poporul roman.
N-am depus alt juramant decat pentru slujirea poporului roman cu bunele si relele lui, cu identitatea lui nationala si spirituala.
Bunicii nostri aici sunt ingropati. Noi nu ne tradam copiii, nici mamele, nici neamul.
ATENTIE politicienilor, la ce jurati si in fata cui jurati. V-a ales poporul! Nu-l tradati!!! Aratati-va curajul, barbatia de a spune "NU OGBB!!")

Revenim! Orice subiect uman reprezentat (simulat) in masinaria digitala psihotronica a OGBB va fi influentat de la distanta, va fi stors de energia sa psihica pana, ce va ajunge un executant obedient un ZOMBI al imperiului PSI.
Se vor putea induce prin acest sistem supertehnologizat (apogeul tehnicii realizate de om in 7000 de ani de la crearea sa pe pamant),stari afective controlate (bucurie, manie, mandrie, razvratire, crearea premiselor pentru interventia in forta a OGBB acolo unde va avea interese etc.) care vor genera energii colosale prin care masa populatiei va fi dictatorial supusa si facuta obedienta fata de OGBB iar "stapanii" si gardienii lor vor fi "energizati", capacitati, spre a parea infailibili, adevarati zei ce trebuie cinstiti intr-un mod special intr-un cult anume.
Asta e cu aceasta tehnologie biometrica in prima ei treapta, care e cea care se propune acum (ti-o voi descrie peste cateva pagini, ai rabdare) si in treapta a doua (cea finala), in forma cipurilor biometrice implementate si autonome din punct de vedere energetic si logistic (emisia on board).\
CINE detine JUCARIA conduce pravalia (omenirea). Pe timpul comunistilor au fost majoritati in sustinerea prin vot a unui lider? Sa vezi de acum inainte ce se vrea prin aceasta tehnologie: VOT UNANIM! (daca votezi contra - te da cipul de gol => esti catalogat ca virus al sistemului si se aplica devirusarea - ATUNCI SA TE TII!).
Dar cine ti-a spus ca-ti va mai cere cineva parerea prin vot? Tot imperiul PSI este privat, asa ca, "Fruntea la pamant! - in fata "STAPANULUI": EXECUTAREA! SA NU CREZI CA ESTE UN FILM SF! De fapt ai sa o simti pe pielea ta si inca repede, daca nu te TREZESTI la timp. TREZESTE-TE ROMANE, MAINE VA FI PREA TARZIU!

In imperiul PSI, condus dictatorial de OGBB in prezenta exponentilor puterii, se vor induce stari de maxima satisfactie, placere, dar la intoarcerea in caminele personale, subiectii vor trai stari de frica, panica, anxietate, ceea ce-i va determina sa execute fara abatere "indicatiunile pretioase" primite pe cale ierarhica de la stapani.
Dar aceasta maxima obedienta le va crea un oarecare confort psihic ce le va face viata mai suportabila. In rest, comenzi peste comenzi, toate de dus la indeplinire intr-o stare hipnotica, ZOMBI!
Tot ce se va impune de OGBB in lumea virtuala a tehnologiei PSIHOTRONICE, va deveni realitate prin manipularea in lumea reala a miliarde de subiecti umani, prin zdrobirea oricarei constiinte aflate pe contrasens, cu o singura exceptie: imunitatea constiintei crestine autentice (spune-i ortodoxe ca nu gresesti) nu poate fi zdrobita deoarece in ea si prin ea lucreaza DUMNEZEU CEL VIU IN TREIME. Puterea absoluta Care, invocata intervine ... si INVINGE!
De aceea a fost aleasa ROMANIA ortodoxa crestina, ca odata cu, sau imediat dupa SUA (BIG BROTHER), sa subscrie la programul mondial de implementare a tehnologiei de control psihotronic asupra persoanei de alienare in obedienta neconditionata a acesteia.
S-a incercat distrugerea acestei natiuni romane pe cale biologica prin vaccinuri care infesteaza cu boli incurabile prin alterarea ADN, prin iradierea controlata (Cernobal), prin intoxicarea programata si concertata cu alimente toxice (vezi stabilizatorii, aromele, E-urile ce-ti condimenteaza meniul zilnic), prin infestarea mediatica (vezi jurnalul de la ora 17), prin grile de program ce promoveaza un standard intelectual, moral, de cel mai scazut nivel (si-apoi, daca intr-un butoi cu excremente pui din cand in cand cate o lingura de miere, sa nu spui ca ai schimbat situatia). NU S-A REUSIT INCA! Depinde de tine, de mine, de NOI, daca ei vor reusi sau nu!
Suntem in penultima statie. Inca mai putem schimba situatia in favoarea noastra.
Barbatia nu se arata facand spume la gura si dand declaratii sexoase la TV.
Prin tehnologia psihotronica detinuta azi de OGBB se pot SATANIZA foarte usot indivizi izolati sau mase mari de oameni, fara ca acestea sa constientizeze ca li se schimba identitatea si destinatia vietii lor.
S-a experimentat tot ce se putea experimenta pe subiectii umani. Acum e faza de implementare a noului sistem la nivel global.
Cand 50% + 1 din populatie (dar ATENTIE!: nu conteaza ce se voteaza, conteaza cine numara voturile) va figura in scripte ca sustine noul sistem globalist demagogic si ilegal, atunci se va instaura definitiv dictatura 666. Cine le da dreptul sa se substituie in stapani absoluti? I-a facut mama lor aristocrati? Haida de ... Sa-si mosteneasca fiecare din OGBB pe mama lui si sa lase omenirea in pace! Gata cu jaful organizat! (Parca si-n Romania au fost - pastrand proportiile - niste sarmani, vai de mama lor, care peste noapte au ajuns miliardari.)
E treaba lor cui si-au vandut sufletele!
E treaba noastra sa ne crestem copiii liberi, sanatosi, cu suflete curate si de aceea frumosi.

E AN ELECTORAL!
PRESEDINTELE ALES DE POPOR TREBUIE SA-SI APERE POPORUL!
NU EXISTA NU SE POATE!
Englezii au respins EURO, Franta a respins CONSTITUTIA UE, ETC., ETC. => SI S-A PUTUT! PENTRU CA S-A VRUT!
SA VREM SI SE VA PUTEA ANULA LEGEA MISELESC VOTATA DE TRADATORII NEAMULUI (imbuibati iresponsabili)! Aceasta lege vrea sa inrobeasca prin control psihotronic poporul roman.
HEI, DOMNILOR, MAI BAIETI DIN SERVICII - SE AUDE? E TIMPUL! Chiar s-a facut tarziu.
HEI DOMNILOR POLITICIENI, sunteti noi, curatei. E timpul sa aratati respect fata de poporul care v-a ales (scuzati tonul, dar, nu prea mai e timp de chestiuni simandicoase - sabia e deasupra capului).
BAIETI DIN MASS-MEDIA - mai aveti fibra de roman in voi sau sunteti vanduti toti pentru doi-trei firfirei?
DEALUL PATRIARHIEI, SE AUDE? Venim mai aproape sa fim si noi vazuti, nu doar auziti! Ca doar suntem popor crestin si ortodox, nu-i asa?


PS1
O evolutie nementionata - conducerea poporului prin:
1.Legile psihologiei clasice
2.Legile parapsihologiei (psihotronica clasica, gen DJUNA, MISA etc.)
3.Sistemul psihotronic nepersonalizat [telefonie mobila, TV, radio (Laya Yoga iti spune ceva?), pornointernet etc.]
4.Sistemul psihotronic personalizat:
A) Carti de identitate cu cip biometric -
- configuratie cap 3D,
- IRIS - diagnostic medical,
- amprente
=> prin sistemul cu 6 surse laser de incriptare si spatializare 3D prin reflectarea din peretii
incintei (6xn reflexii) si sistem nx6 puncte de identificare (marcare) => clona virtuala 3D a
capului individului ce urmeaza a fi sursa de energie psihotronica a sistemului PSI,
avand drept consecinta alienarea subiectului uman, depesonalizarea, aparitia bolilor mentale tip Alzhaimer, apoi a celor neurovegetative si in final ZOMBI.
Cipul biometric este citit de cititoare din aparatul administrativ al statului sau din domeniul privat fara a garanta securitatea datelor continute. Gluma cu copertile cu folie de aluminiu care ecraneaza cipul e doar o gluma. Principiul custii Faraday nu prea se regaseste cand e vorba de antene GSM. Prin antena special construita, care emite continuu, cipul este un emitator permanent activat si logat la sistemul global PSI. Antena este alimentata prin fenomenul de inductie electromagnetica, prin rezontanta cu campurile de frecvente din sistemul telefoniei mobile (acum cine nu are telefon mobil?). Serviciile de informatii ce detin tehnica speciala pot demonstra aceasta cu ajutorul celorlalte "cititoare" ultraperformante care confirma cele de mai sus.
Este de fapt vorba de un microcip, neimplantabil, la purtator, format din doua piese ce interactioneaza continuu: cipul propriu zis si sursa lui de energie, telefonul mobil al carui camp acopera o distanta rezonabila in care-si demonstreaza eficienta.
Sa puna cei de la Evidenta Populatiei, plini de "argumente", telefonul lor mobil sub o cratita de aluminiu si sa ne spuna ca acesta nu mai suna cand e apelat. Praf in ochii ignorantilor, in rest numai de bine.
B) Microcipul implantabil care e ultima treapta de control asupra individului uman, care preia controlul asupra intregului organism, asupra functiilor vitale si care creeaza o dependenta fiintiala, generand moartea instantanee in cazul in care subiectul uman decide extractia si indepartarea aparatului sau distrugerea lui. Extirparea la decizia subiectului uman a microcipului implantat este echivalentul suicidului. Deci, odata intrat in joc nu mai cale de scapara NEVER!
DICTATURA INTUNERICULUI E TOTALA




PS2
TRIMITE ACEST MAIL TUTUROR CELOR PE CARE-I IUBESTI SI PE CARE NU-I VREI SCLAVI AI OGBB, CI LIBERI PENTRU TOTDEAUNA, FIU AL (FIICA A) LUMINII CE ESTI!


Semnat,
LITTLE BROTHER

Manastiri Romania said...

interesant