Pages

Thursday, February 26, 2009

BIBLIOTECA ANTI-CIP SI A MISCARII PENTRU LIBERTATE ON LINE

PASAPOARTELE BIOMETRICE
I. Cuvânt înainte
II. Cărţi - Biocipurile
- Francmasoneria
- Ecumenismul şi alte răutăţi
III. Video (filme documentare - subtitrate - despre biocipuri, Noua Ordine Mondiala, 11 septembrie etc.)

IV. Pasapoartele biometrice

- Memoriu adresat Guvernului Romaniei de catre presedintele Asociatiei Civic Media, Victor Roncea (04.02.2009). Acest memoriu este insotit de un studiu pertinent care are titlul Introducerea pasapoartelor, apermiselor auto si a cartilor de identitate cu cip in Romania - mijloace de ingradire a vietii persoanei si a libertatii religioase.
- Poziţia Sinodului Mitropolitan al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului în privinţa paşapoartelor biometrice (19.02.2009) - "...acest sistem de supraveghere e un atentat la libertatea şi intimitatea oamenilor..."
- Sfântul Sinod al B. O .R. solicită alternativă la paşapoartele biometrice (25.02.2009):
- "În viitor, orice iniţiativă de interes general bisericesc, care provine dintr-o eparhie, trebuie, mai întâi, analizată şi dezbătută la nivelul centrului eparhial şi al sinodului mitropolitan, iar apoi să fie înaintată Sfântului Sinod, spre dezbatere şi hotărâre."
Cu alte cuvinte orice acţiune a vreunui ierarh sau sinod mitropolitan (nemaivorbind de actiunile "unilaterale" ale vreunui preot sau ieromonah) asemănătoare cu cea a Clujului este de acum inainte interzisă din cauza ca nu are aprobare de la Bucuresti!
- "Sfântul Sinod îndeamnă clerul, monahii şi credincioşii să rămână statornici în credinţa în Mântuitorul Iisus Hristos, Biruitorul iadului şi al morţii, să sporească în rugăciune şi fapte bune, vieţuind creştineşte în familie, mânăstire şi societate, fără a răspândi panică şi îngrijorare prin preocupare excesivă pentru lucruri trecătoare". Cu alte cuvinte "Tovarăşi! Staţi liniştiţi la locurile voastre!" (Nicolae Ceausescu).
http://apologetica.lx.ro/ (sora lui Apologeticum :-)
Cu multumirile noastre!

3 comments:

Anonymous said...

Salut Victor, te rog sa citesti urmatorul articol sau articole, sunt doua, ca sa vezi cine-i Iliescu...

http://ceausescunicolae.wordpress.com/2009/02/26/operatiunea-de-dezinformare-ion-iliescu/

Anonymous said...

As recomanda si "Linkurile zilei" in care se publica (aproape zilnic) linkuri inspre articole din blogosfera romaneasca si internationala precum si din media on-line in legatura cu aceste teme:

Linkurile zilei - Big Brother / New World Order / cipuri / 666

Anonymous said...

Multumesc pentru reclama :)

Chiar mi-ati facut o bucurie.

Mai bine ar fi fost totusi sa nu fie nevoie de un astfel de site...