Pages

Tuesday, June 3, 2008

S-a ramolit Hurezeanu de cand e la Cotidianul?

In editia de luni a emisiunii cu multe fete de la Realitatea TV, distinsul comentator de politica externa Emil Hurezeanu a dat semne de ramolire. Discutand despre candidatul PSD la Primaria Capitalei Cristian Diaconescu, fost secretar de stat in MAE pe vremea lui Geoana, analistul odinioara foarte atent la orice schimbare din minister a afirmat ca Diaconescu ar fi fost bun de sef de misiune diplomatica la Washington sau Londra, "unde nici acum nu avem ambasador".
Hmm. Ciudat!

Pentru ca:
Adrian Vierita a fost numit Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite de catre presedintele Romaniei, Traian Basescu, in data de 5 decembrie 2007. El si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui George W Bush, in timpul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba marti, 22 ianuarie a.c. (vezi foto).

Si:

Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri, 15 Februarie 2008, decretul de acreditare a lui Ion Jinga în calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord (vezi foto). Nominalizarea lui Ion Jinga, anterior ambasador al României în Belgia, fusese aprobată în unanimitate de comisiile de politică externă ale Parlamentului în 17 decembrie 2007.

Sunt totusi cele mai importante ambasade ale Romaniei...
Cotidianul sa fie de vina?

No comments: