Pages

Wednesday, May 21, 2008

Homosexualii, dreptul si dreapta romaneasca


Mi-aduc aminte ca homosexualii urlau la Bucuresti ca sunt discriminati chiar daca "pink mafia" - mafia roz, cum o intituleaza britanicii, era infiltrata adanc in varful puterii. Asta e ca si cu ungurii: UDMR reclama si azi Romania la UE ca maghiarii sunt lipsiti de drepturi in Transilvania (!) in timp ce organizatia etnica este chiar la guvernare.

Dar daca in ceea ce priveste alianta UDMR-PCM, interesele sunt acum fatise - autonomie teritoriala -, in ce priveste homosexualii, ele sunt inca ascunse. Ceea ce uneste insa cele doua grupari minoritare revendicative este sponsorul, principal in cazul manifestarilor de propaganda homosexuale derulate zilele acestea la Bucuresti: Reteaua Soros.
Ciudatenia este ca nici Partidul "National Liberal", nici viitoarea formatiune politica de guvernamant, Partidul Democrat-Liberal, care in prezent detine si Capitala, nu si-au manifestat in nici un fel opozitia fata de exhibitionismul homosexual in spatiul public. La Bruxelles, gruparea la care s-a arondat PD-L, Partidul Popular European, are o pozitie extrem de clara in aceasta privinta: apararea Familiei, a Scolii si a Bisericii. Popularii sustin afirmatia ca homosexualitatea este un pacat, iar casatoria poate fi doar uniunea dintre o femeie si un barbat - si o sfanta taina - din care se continua viitorul lumii, prin copii.
Agitatia homosexuala de la Bucuresti urmeaza celei de la Chisinau, care s-a desfasurat sub sloganul "Curcubeu peste Nistru", cu atragerea in scandalul public si a unor grupuscule de la Tiraspol. Majoritatea participantilor erau oricum adunati din toate colturile lumii, inclusiv sau mai ales de la Bucuresti. E bine ca, daca structurile Romaniei nu reusesc sa promoveze valorile romanismului in Basarabia, in schimb se raspandesc, inclusiv prin ICR, "valorile culturale" ale "comunitatii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor".

No comments: