Pages

Tuesday, January 19, 2010

GEORGE RONCEA irupe in "Curentul": Flacăra Violetă o arde pe Mihaela Geoană cu mâna lui Dragnea


Scris de George Roncea
„Femeia te ridică, femeia te coboară“, spune o vorbă bătrånească. Şi în politică se adevereşte deseori zicala populară. Când femeia te doboară, ca bărbat politic, şansele de a-ţi mai reveni vreodată sunt nule. De un dosar penal mai scapi, dar de ridicolul în care te poate înfunda o femeie scapi mai greu. Tema flăcării violete, telekinezia, teleportarea, cristalele, paranormalul, hipnoza psihotronică, pshihopupiştii gen Coruţ au creat un rating uriaş tuturor televiziunilor naţionale, care au întors pe toate părţile drăcia cu energia scoasă pe guriţa perfect rujată a doamnei Geoană. Mihaela Geoană i-a fost fatală lui Mircea Geoană, a activat un adevărat detonator, o avalanşă care i-a pecetluit soarta preşedintelui de-o seară al mirobolantei Românii, ţara tuturor posibilităţilor (şi enormităţilor).
Practic, zilele acestea am asistat la decesul politic al unui fost preşedinte de-o noapte - Mircea Geoană. De ieri, Geoană a devenit, vizibil, un produs politic expirat, iar până în martie, când va avea loc Congresul PSD, va începe să se şi împută, dacă urmărim declaraţiile majorităţii pesediştilor de frunte, începând cu fondatorul - Tataia şef Ion Iliescu, până la veşnic imberbul Ponta. Până şi Javra - de la care a plecat trăsnaia cu flacăra violetă, l-a lăsat din braţe, ba chiar loveşte cu copita în săracul Geoană. Clarvăzătorul Guzgan ştie cel mai bine, ghidat de simţurile sale extrasenzoriale, dar şi de mirosul clar de cadavru, că maladivul Geoană este victimă sigură la congres şi se distanţează după ce a lansat tema vrăjilor şi deochiului electoral care, amplificată de Mihaela Geoană, a ajuns să domine opinia publică - inclusiv la nivel internaţional. Evident, aş completa, cum să nu te deochi când umbli cu un deocheat ca Hrebenciuc sau ca Vîntu, cel care te porcăie acum, deloc ezoteric, pe Realitatea?

„Terminatoarea“ lui Mircea Geoană

Când la nivel de agenţie de ştiri de talie mondială cum este AP - The Associated Press, este descrisă ţara noastră ca un fel de Voodoo Land, gen Haiti, ca urmare a unei „bizare plângeri a nevestei candidatului care a pierdut alegerile dând vina pe atacurile cu energie negativă“, treaba devine foarte groasă.

După Dracula Land al lui Bombonel, o nouă marcă - România Pshiho-pupu Country - are şanse puternice să se impună în conştiinţa universală. Contribuţia lui Mimi sau a lu’ mama Omida la brandul de ţară ne interesează însă mai puţin.
Noi vrem să ştim ce căuta mâna lui Liviu Dragnea în zona pelviană a lui Mimi, de ce preşedinta Crucii Roşii îi face masaj la degetuţ, autentică reanimare digitală, apucându-l tandru şi încolăcindu-l afectuos cu toate celalalte degetuţe ale ei, şi dacă strania şi vădita apropiere dintre cei doi are sau nu de-a face cu aruncarea lui Geoană peste bord de către partid, via Mihaela, cea care, inocentă sau nu, cu pitici mov pe creieri sau nu, l-a transformat pe Mircea în ţintă a ridicolului la nivel mondial. De ce oare o fotografie şocantă a fost pusă în circulaţie pe blogurile ziariştilor apropiaţi (citeşte slugi) unor vârfuri din PSD? Ce ştiau paranormalii din PSD, ce au ascuns cu grijă şi au scos acum la iveală, cu intenţia clară de a-l teleporta în spaţiul extratestru pe hipnotizatul Geoană?
Care este legătura dintre distrugerea imaginii lui Geoană de către propria sa nevastă şi tandreţea vizibilă a gesturilor dintre Liviu Dragnea şi Mihaela Geoană? A fost sau nu Mihaela Geoană un vector deloc inocent al demolării lui Geoană sau cineva a manevrat-o din spate? Ar putea fi Dragnea, cel care pare atât de apropiat de Mihaela, după cum se vede din fotografii, un cal troian care a determinat ieşirea publică a soţiei lui Geoană?

Intromisiunea lui Dragnea

În culturile asiatice şi orientale, apropierea unui bărbat străin de femeia altuia este strict prohibită. E drept că Teleormanul e departe de Asia sau Orientul Mijlociu, totuşi, aşezarea caldă a mâinii lui Dragnea pe pulpa semigolaşă a Mihaelei te lasă pe gânduri. Fotografia spune multe. Am apelat la un expert în limbajul gestual care ne-a atras atenţia şi asupra înclinaţiei bazinului, a pelvisului Mihaelei către teleormăneanul nostru, întors cu cel puţin 15 grade către mascul. Gest clar de confidenţă, ba chiar mai mult. Ţesătura roşie şi mătăsoasă a rochiei Mihaelei se mulează pe picior, care este atins intim într-o zonă periferială sexului, mult deasupra genunchiului dezgolit generos. Degetele groase şi lătăreţe ale vajnicului şi chipeşului ciobănaş de Teleorman se află la câţiva centimetri de zona de maximă securitate a oricărei femei, zonă definită de experţi ca un patrulater limitat în partea superioară de buric şi în partea inferioară de mijlocul pulpelor, în centrul căreia se află zona pubiană. Pe vremuri, când nu se practica epilarea, pilozitatea pubiană definea ca un perimetru de alarmă zona sensibilă a pântecului, astfel că orice atingere nepermisă pe circumferinţa delimitată de excrescenţele tufişului pelvian de muntele lui Venus echivala cu un atentat brutal la pudoare.
Chiar şi aşa, plecând de la premisa că doamna Geoană nu este o doamnă de modă veche, nefiind incomodată de vreo podoabă păroasă care să curenteze la apropiere degetele unui Dragnea, apropierea atât de marcant intimă dă fiori oricui priveşte captura de ecran a imaginilor televizate de la confruntarea electorală a soţului Mihaelei cu teribilul marinar care-l bombarda energetic. Imaginea apărută pe televiziuni s-a derulat rapid şi puţină lume a înregistrat-o, însă amicii lui Geoană din PSD au capturat-o şi au pus-o la vedere, mărită, pe blogurile răspândacilor pesedişti. Chiar dacă nu faci parte din cercul perverşilor pesedişti, a celor celor care ştiu evident mai multe, imaginea degetului mic a lui Dragnea intromisionat în mâna făcută căuş a Mihaelei, îmbrăţişat complice de finuţele sale degetuţe, vibrează de fiori libidinali.

Pipăituri infidele?

Este evident că nu degeaba a fost reîncălzită tema pipăielilor dintre Dragnea şi Mihaela Geoană, cu public, chiar pe la spatele candidatului, în prima confruntare televizată. „Nu ştie bărbatul ce ştie tot satul“, este o altă vorbă bătrânească. Ce ştie însă şi bărbatul, şi tot satul este că la Geoană în casă cocoşul e găina. Geoană a mărturisit de bunăvoie un adevăr cunoscut de toată lumea: nevasta îl conduce, ea a fost mereu şefa, ea l-a condus şi pe el şi a condus şi Ambasada României în America, controlându-i strict cariera şi munca. „Cu toate că pe hårtie eu eram ambasadorul Romåniei, Mihaela mi-a devenit un partener de încredere, care, în anumite situaţii, a reprezentat ţara cu mai mult succes decåt mine, cu un fler pe care eu nu pot spera să îl am vreodată“. L-am citat pe Mircea Geoană autorul de carte, confesiune  care poate fi găsită în volumul său intitulat „Încrederea“, pe care i l-a oferit, secătuit de energie, cu ultimele sale picături de forţă şi orgoliu de scriitor, dibaciului psihotronic Traian Băsescu, la ultima confruntare televizată din campania electorală.
În cine are însă încredere naivul lipsit de fler Mircea Geoană, cel care apare până şi în stenogramele Parlamentului cu apelativul Prostănac, nick-name fixat pentru eternitate de Naşu’ Iliescu? În Hrebenciucul oligofrenic care l-a îngropat lansând povestea flăcării violete, în Mihaela care a dat drumul telenovelei ezoterice cu farmecele şi descântecele care i-au răpit scaunul prezidenţial, temă care a generat stupoare în cancelariile occidentale şi l-a expus unui val de ridicol la nivel naţional şi mondial, aceeaşi femeie pe care o vedem cum stă cu palma groasă a şefului său de campanie aşezată alene pe coapsa sa cambrată către el, în timp ce ea la rândul ei este gâdilată în palmă de virilul său deget mic, dar gros?

Dragnea, un scorpion care adoră să facă dragoste cu o peştoaică!

Dacă Mihaela a avut un plan, dacă ea s-a săturat de prestaţia nesatisfăcătoare a lui Geoană şi ca orice şefă s-a hotărât să se dispenseze de un subordonat neputincios trecând la planul B - doborârea soţului, ştie numai ea (şi poate diabolicul movuliu Hrebenciuc). Ce ştim noi, ca urmare a consultării specialiştilor în astrologie, este că între Dragnea, născut la 28 octombrie 1962, zodia scorpionului, şi Mihaela, născută pe 26 februarie 1962, zodia peştilor, există o mult mai puternică compatibilitate decât între aceeaşi Mihaela şi Mircea Geoană, născut în data de 14 iulie 1958 şi aflat în zodia racului. Pe eastrolog.ro, la capitolul compatibilităţi zodii, despre peşti şi scorpioni se definesc următoarele date: „Dacă există într-adevăr suflete pereche, Scorpionul este perechea unui Peşte! Toate acele sentimente şi emoţii ale tale pe care nu le-a înţeles nimeni niciodată, Scorpionul le va înţelege. Scorpionul, ca şi tine, vrea de-adevăratelea să ştie care este rostul nostru pe Pamånt, dacă ADN-ul a fost creat de Dumnezeu sau de extratereştri, încotro se îndreaptă lumea. Este o zodie a spiritualităţii, iar Peştele apreciază foarte mult asta. Este, de asemenea, fidel şi discret, iar asta Peştele apreciază încă şi mai mult. Iar dragostea Scorpionului este foarte adåncă, emoţiile lui sunt puternice, la fel ca ale Peştelui. Sexual, poate fi o legătură fantastică: Scorpionul adoră să facă dragoste şi îi place felul în care Peştele priveste actul sexual, ca pe o experienţă aproape religioasă, sacră“.
Se sperie gândul de ce experienţe psihotronice libidinale ne oferă pesediştii noştri care au hipnotizat milioane de extratereşti de la sate şi oraşe să-i voteze atâţia ani, prin mijloace extrasenzoriale din cele mai perfide. Noroc cu arsura flăcării violete a lui Obi Wan Kenobi, care i-a trimis pe următorii cinci ani la mătănii radiesteziste alături de momâia din geam, Ion Iliescu, acest alter-ego al lui Dark Vader.

2 comments:

Antiignorantu said...

:) Femeia.are.puteri.mari-dar.fara.un.barbat.INTELEPT.Distruge.Tot.in.jurul.EI

Iuropian Sitizan said...

Hai ca asta e bomba anului 2010 ! Haha, "Mihaela Dragostea Mea" e, mai degraba. dragostea altuia. Aoleo Geoanaaa. Asta ii poate ruina definitiv cariera papitoiului Geonica.