Pages

Friday, April 3, 2009

LIBERTATE pentru Gigi Becali! Sa-l parafrazam pe Traian Basescu: Care este crima lui Becali? Protest al Coalitiei Impotriva Statului Politienesc.VIDEO


Coalitia impotriva Statului Politienesc
str. Batistei nr. 11, sect. 2, Bucuresti,
mobil: 0722610013; 0728178998
tel/fax: 021.310.73.32


Comunicat

Organizatiile fondatoare ale Coalitiei impotriva Statului Politienesc protesteaza fata de masura retinerii in forta a lui George Becali si a incarcerarii sale. Cerem eliberarea lui George Becali si anchetarea sa in stare de libertate deoarece nu il consideram pe George Becali un “pericol public” si in nici un caz pericolul public nr. 1 al Romaniei.
Membri ai Coalitiei au protestat ieri seara, alaturi de bucurestenii adunati spontan in fata Judecatoriei sectorului 1, unde a fost decisa masura aberanta a incarcerarii lui George Becali, fara temei legal si cu sfidarea flagranta a normelor de drept.
Coalitia impotriva Statului Politienesc cheama si alte organizatii si grupuri de cetateni sa se alature unor serii de proteste fata de masura abuziva a incarcerarii lui George Becali.
Cerem autoritatilor statului sa respecte legea si sa-i incarcereze mai intai de toate pe hotii si santajistii care au actionat impotriva lui George Becali. Modalitatea retinerii acestuia, manu militari, cu uz excesiv de forta, aminteste de vremurile guvernarii pesediste de trista amintire, cand oamenii erau ridicati de pe strada pentru un simplu Armagedon trimis pe mail-uri.
Consideram ca Becali a fost arestat demonstrativ si “artistic” pe fondul unui scandal nesfarsit care zguduie Ministerul de Interne, datorita incercarii de preluare a controlului DGIPI de catre grupari din PSD de tip mafiot care s-au folosit mai bine de un deceniu de atuu-l aparatului informativ securistic pentru a-si mentine privilegiile si puterea.
Cata vreme un Petre Roman si un Ion Iliescu, presedintele de onoare (?) al PSD, un criminal cu mainele rosii de sange, si un veritabil pericol public nr. 1 umbla liber pe strazi alaturi de acolitii si ciracii sai care au jefuit sistematic Romania distrugand economia si indatorand la nesfarsit poporul roman nu vedem in nici un fel justificata incarcerarea unui George Becali.
Masurile aplicate impotriva lui George Becali sunt tipice regimului politienesc. Daca Becali era un pericol social sau intentiona sa paraseasca tara, arestarea se justifica. De asemenea se justifica arestarea daca se lua aceeasi masura pentru toate sechestrarile si rapirile facute in mod profesionist de diverse clanuri, si daca parchetul s-ar fi autosesizat si ar fi arestat mai intai persoanele care au furat masina lui George Becali. In schimb vedem ca Becali a devenit obiectiv zero, pericolul public nr 1, deoarece cuprinsi brusc de ravna procurorii “s-au sesizat din oficiu”, ignorandu-i insa pe hoti.
In realitate, dupa cum au probat ziaristii de la cotidianul Cancan de astazi, George Becali a fost victima unui santaj ordinar din partea unor tigani infractori de drept comun, colaboratori ai Politiei, care au solicitat si jurnalistilor bani in scopul “infundarii” celui pe care tot ei l-au (si) furat.
Este o culme a absurdului retinerea unei victime si folosirea declaratiilor unor hoti, tigani implicati in felurite activitati criminale, pentru a-l trimite dupa gratii chiar pe cel aflat in obiectivul hotilor. Marian Tutilescu, seful Politie a recunoscut public ca s-a facut un aranjament cu hotii, tigani cvasi-cunoscuti in mediul interlop, care i-au furat masina lui Becali din cartierul fondat chiar de el.
In loc sa vedem Politia ducand un razboi real, nu de butaforie, impotriva clanurilor tiganesti care terorizeaza Bucurestiul, impotriva marii coruptii, si a mogulilor de partid si de stat, vedem cadre de varf ale Politiei implicati in mis-masuri cu latifundiari apropiati de varfurile regimul pesedist, vedem inlesnirea imbogatirii ilicite a unor “oameni de afaceri” cu sprijinul cadrelor corupte ale fostei si actualei securitati.
In contextul dat se observa limpede ca George Becali este victima unui abuz politienesc fara precedent.
Unde e crima lui Becali?, intrebam si noi, pentru a-l parafraza pe seful statului, Traian Basescu.

Coalitia Impotriva Statului Politienesc este o organizatie fara personalitate juridica deschisa tuturor persoanelor si asociatiilor dispuse sa apere drepturile inalienabile ale cetatenilor romani constituita in ianuarie 2009 ca raspuns civic la aparitia unor legi si masuri de supraveghere severa a populatiei de catre stat, cum ar fi Legea 298/2008 privind controlul electronic al populatiei, HG nr 1566/2008 privind Pasapoartele Biometrice si OUG 184/2008 privind cartile de identitate electronice cu date biometrice si a altor masuri similare ce plaseaza cetatenii in sfera controlului total al statului politienesc. Coalitia impotriva Statului Politienesc are in vedere protejarea drepturilor legitime ale cetatenilor Romaniei, in acord cu normele constitutionale si de drept si urmareste sanctionarea abuzurilor statului totalitar impotriva propriilor cetateni.

Pana in prezent din Coalitie fac parte urmatoarele grupuri si organizatii: Adevar si Dreptate, Civic Media, Grupul Independent pentru Democratie, Seniorii Ligii Studentilor, CivicNet, Asociatia Victimelor Mineriadelor, Asociatia pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor, Asociatia Pro PNTCD, Asociatia Baricada Inter 1989.

Lista semnatarilor acestui apel ramane deschisa.

UPDATE: Coalitia Impotriva Statului Politienesc a depus plangere la Consiliul Superior al Magistraturii in cazul Becali. ARESTATI TOTI FORMATORII DE OPINIE!

Nota bene:
Trebuie sa (mai) amintim ca George Becali a fost singurul om de afaceri din Romania care a ajutat si recompensat victime ale regimului comunist, care a oferit o sansa inclusiv si mai ales celor trei detinuti politici incarcerati de regimul criminal rusesc din Transnistria, Alexandru Lesco, Tudor Popa, Andrei Ivantoc, cetateni de onoare ai Capitalei, decorati cu Ordinul National „Steaua Romaniei” în grad de Cavaler de presedintele Romaniei, in 2007, la eliberarea din puscaria de la Tiraspol unde au executat 12 respectiv 15 ani de temnita. Statul Roman, desi avea datoria de a-i sprijini sa-si reia o viata normala, desi acesti trei eroi au ispasit pentru Romania cu demnitate si onoare, nu le-a oferit nimic. George Becali, oierul blamat azi de jalnici “deontologi de serviciu”, pseudo-jurnalisti amploaiati ai unor “capitalisti” nascuti din tenebrele comunismului - moguli imbogatiti prin jaf si furt la nivel national - a fost cel care le-a oferit, in spirit crestinesc, celor trei eroi ai Romaniei ajutor ca sa inceapa o viata noua.
http://www.nunemaispionati.blogspot.com/
VIDEO UPDATE: Mama si Duhovnicul lui Gigi Becali



REALITATEA.NET - Preoţii sunt indignaţi de decizia magistraţilor de a-l reţine pe Gigi Becali

UPDATE: Suntem primii pe lista neagra a statului "roman":
Becali, tinut in arest si pentru ca este "un formator de opinie"


Judecatoria Sectorului 1 motiveaza decizia de arestare si prin faptul ca finantatorul Stelei este recunoscut in unele medii drept formator de opinie si multe dintre conduitele acestuia sunt exemplu de urmat, transmite NewsIn. "In prezenta cauza, gravitatea deosebita a faptelor retinute in sarcina inculpatilor poate fi suficienta pentru a contura aprecierea ca acestia prezinta pericol pentru ordinea publica", se arata in motivare. Potrivit acesteia, chiar daca s-ar proba in mod cert ca partile vatamate au furat masina lui Becali, "nu este de conceput intr-o societate democratica cu reguli de conduita si convientuire clara sa se recurga la proceduri judiciare paralele care nu au nicio legatura cu ordinea si statul de drept, ci intra in sfera ilicitului penal." (ZIUA Online)

Vezi si MAFIOTUL PDL COSTEL IANCU: trafic de carne vie, sclavie, rapiri, sechestrari, torturi inimaginabile, arme: CERCETAT IN LIBERTATE. Gigi Becali: INCHIS

PIATA UNIVERSITATII PENTRU GIGI BECALI

5 comments:

Anonymous said...

de acord... arestarea lui Becali e o mare porcarie, arata cel mai bine cat de corup e sistemul, mai ales cel din romania... oricat de vinovat ar fi fost Becali totusi si-a facut dreptate dandu-le bataie unor viermi sociali, hoti.... din arestarea lui Becali reiese clar ( poate sa te fure oricine, sa te batjocoreasca oricine, nu ai ce face , politia nu face nimic iar daca incerci sa iti faci dreptate tot tu o incurci, nu sunt un fan becali dar e aberant totusi

alina said...

precizez de la inceput ca nu sunt fan Becali..dar admir ceva la el:are curajul sa spuna ce gandeste in fata intregii natiuni si cu siguranta cateva din comentariile sale au deranjat! Chiar daca nu e un mare filozof,nu vorbeste elevat, omul acesta a facut bine unor oameni aflati in nevoi..dar uitam aceste lucruri, uitam k a facut case pentru sinistrati si cu siguranta a ajutat multi oameni,lucruri pe care nu le-a facut publice ca sa arate cine e el..sa afiseze o imagine ..dupa mine a incercat sa de-a un exemplu pentru cei care au posibilitati sa ii ajute si pe altii..k nu a facut-o subtil si nu e Becali foarte diplomat asta e o alta problema!
Din omul care ajuta oameni in nevoi,acum e un pericol social! e incriminat si mai mult: arestat!
de parca nu putea fi cercetat in stare de libertate ca si muuulti altii,care sa fim realisti au facut lucruri mai grave, dar Becali e o persoana publica, e un exemplu "negativ" pentru societate.A indraznit sa isi recupereze masina, pe care daca urma calea legala n-ar fi recuperat-o poate niciodata tinand cont cum functionaeza la noi sistemul.. ba mai mult pare o inscenare a interlopilor din Bucuresti.. e trist ca se intampla asta in Romania!Sa nu se inteleaga gresit Becalii are si el vina lui! Dar daca se aplica legea sa se aplice la toti la fel..nu pe unii ii iertam si in altii aruncam cu pietre pentru fapte mai putin grave! Cat despre procuroarea implicata in acest show media numai am cuvinte...
Imi pare rau ca Dl Becali va fi arestat , nu va fi in Saptamana Luminata cu familia dar sunt convinsa ca Dumnezeu va avea grija de el pentru ca Dumnezeu e nepartinitor nu ca si cei care ne judeca pe pamant!

Anonymous said...

Arestarea lui Becalii este o actiune bine aranjata de catre ginerele lui Dinca : dl.Popoviciu&Comp. Se pare ca iesirile lui gigi la rampa cu declaratii si atacuri a deranajat prea mult si baietii rai cu ochi albastrii (sunt si baieti cu ochi albastri buni) au luat masurile necesare. Vor sa il sperie si sa dea o lectie. Iar noi ceilalti sa ne invatam minte si sa nu ne autoaparam decat noaptea (orcum hotii si borfasii ataca mai mult ziua in ultima vreme) !

Anonymous said...

Daca astazi este arestat Becali , maine noi de ca sa nu fim , nu avem banii lui , nu suntem renumiti , deci... de ce nu am putea sta si noi la inchisoare ??? JOS COMUNISTII !!!

http://saccsiv.wordpress.com/2009/04/05/romania-incotro-ca-urmare-a-cazului-gigi-becali-csm-cere-cna-interzicera-emisiunilor-tv-ce-dezbat-procese-in-curs/ said...

Romania, incotro? Ca urmare a cazului GIGI BECALI, CSM cere CNA interzicera emisiunilor tv ce dezbat procese in curs