Pages

Tuesday, October 7, 2008

Igor Smirnov i-a urat "pace" lui Vladimir Putin de ziua lui

Liderul separatist de la Tiraspol l-a felicitat cu prilejul zilei de nastere pe premierul rus
Liderul regiunii separatiste transnistrene, Igor Smirnov, l-a felicitat, marti, pe premierul rus Vladimir Putin, fost presedinte al Federatiei Ruse, comunica DECA-press. Vladimir Putin a implinit la 7 octombrie varsta de 56 de ani. In mesajul adresat, Putin este felicitat „personal” de catre Smirnov, dar si „din partea poporului transnistrean”.
Gratie experientei si intelepciunii Dumneavoastra, a proiectuelor derulate de Dvs, in fata Rusiei s-au deschis perspective nemarginite, sustine Smirnov in mesajul de felicitare adresat lui Putin. Aproband o decizie strategica privind recunoasterea independentei Osetiei de Sud si Abhaziei, Moscova a dat dovada ca este un centru puternic si responsabil pentru asigurarea protectiei compatriotilor. Aceasta masura, scrie Smirnov, a cimentat increderea transnistrenilor in solutionarea corecta a contradictiilor moldo-transnitrene.
In incheierea mesajului de felicitare, Smirnov ii ureaza lui Putin pace, numai bine, bunastare si noi realizari in slujirea Patriei si poporului Rusiei.

No comments: