Pages

Friday, September 12, 2008

Este Basescu mason?

Ma indoiesc. Insa colegi de jurnalism online ma apostrofeaza ca il menajez in articolele mele cu toate ca este mason (Vezi Orbi, Surzi si Muti). Astept aici cea mai mica dovada ca Traian Basescu este mason si va promit ca o voi publica in presa centrala.

Personal m-ar interesa ca mason sau nemason sa faca treaba. Ceea ce ii reprosez eu este ca pare ca nu reuseste sa duca la implinire un proiect national. Si, apoi, ce caraghioslac mai e si cu transexualii astia cu sortuletz, cand din randuriele lor face parte si Vanghelie?...

Au trecut deja patru ani si, daca ne uitam in urma nu putem pune degetul pe nici un act care sa ramana in istorie ca "fapta lui Basescu" (altul decat "condamnarea comunismului", o farsa sinistra legata de mistificarea istoriei, urmare a nefericitei capcanari a presedintelui realizata de clanul Tismaneanu. Si cand ma gandesc ca prin 2005 intreba: "Cine-i Tismaneanu asta?"...). Desi poate-or fi, dar mai putin mediatizate. Nu ma refer neaparat la ceva de genul tepelor care nu s-au mai ridicat in Piata Victoriei (ci s-au dat si s-au luat, depinde de ce parte ai stat), si care cred ca ar fi trebuit sa se fi incarnat din primele luni de mandat. Ci la un proiect al intregii natiuni. Bunaoara cel legat de Unire - care stiu ca ii este drag - si de bietii romani din jurul granitelor deposedati abuziv de propria lor cetatenie. Din pacate, de la vorbe - multe, la fapte - putine. E drept, nici nu a fost sprijinit. Aparatul din ministerele de resort l-a sabotat incontinuu. Iar in jurul lui au facut zid tradatori patentati care i-au scuipat numai venin in urechi (de ce i-o mai tine, oare?!).

Ce se putea face, cu spectrul Rusiei asupra Basarabiei!? Multe! Cel mai simplu lucru: Legea recunoasterii cetateniei romane celor carora li s-a furat de catre un adevarat regim criminal, cel bolsevic! Recunoastere nu redobandire, pentru ca oamenii astia nu au renuntat niciodata la acest drept natural ca sa-l ceara acum, inapoi. Daca o va face pana la sfarsitul mandatului sau, atunci Jos, palaria! Dar, pana acum, s-a votat cumva acest simplu act legislativ roman, in timp ce rusii, bulgarii si chiar si turcii dau cetatenii la kilogram peste Prut si Nistru? Pardon? Aud ceva? Patriotii de la PSD, PNL, PRM, PD-L murmura? Aiurea! In afara de a-si umple conturile cu milioane de euro ce au facut onor parlamentarii gargaropatrioti care ar merita sa zboare? Exceptii exista: Iulian Urban, de exemplu. Dar sa vorbim de bisexualii PSD-PNL, de PRM (ca de la UDMR stim la ce sa ne asteptam)? Ce sa mai spui despre niste cadavre politice?

Dar despre milionarii in euro Tariceanu si Geoana? A bagat vreunul mana in buzunar ca sa recompenseze intr-un fel pierderea unui sfert de viata de catre acesti romani? In afara de Becali si de Basescu nimeni n-a clintit un deget!

Basescu, mason? De-aici pornisem. E adevarat ca ar avea antecedente: s-a opus construirii Catedralei Mantuirii Neamului cat era primar. Dar poate a facut-o pentru ca avea consilieri atei, v-ati gandit la asta?! Asa cum s-a intamplat cu declaratia privind homosexualii din Romania, inoculata de asexuata madam Mungiu. Dupa care a recunoscut: "Am gresit!".

De ce ma indoiesc profund ca este mason: Basescu nu e un tip care sa se subordoneze asa de usor. Acum sincer, il vedeti in patru labe si cu sortzuletz la brau cersind indurarea "Marelui Arhitect"?!

Apoi, omul s-a aflat si se afla in continuare intr-un adevarat razboi cu Nastase si Patriciu, stabi ai PSD si PNL si membri de varf ai masoneriei. Sa ne aducem aminte ca, la Referendumul care era sa-l coste pe Basescu scaunul de la Cotroceni, seful masoneriei ruse, unul, Kondyakov, a facut o vizita inopinanta la Bucuresti, sub acoperirea unor schimburi culturale care implicau un regizor rus foarte cunoscut. Ocazie cu care s-a intalnit si cu Tariceanu, oficial, dar si cu alte personaje (alea sunt mai interesante). Numai dupa ce i-au atras atentia niste baieti mai iuti la minte s-a prins si el cine-i Kondyakov si a facut putin tam-tam.

Parerea mea este ca nu e. Va ma dau un exemplu, recent: (posibil presupusa) gafa de la intalnirea cu "Marele Maestru", principele de clestar al Ordinului de Malta, privind relatiile Ordinului cu regimul comunist. Iata, Balaceanu Stolnici, despre care se spune ca s-ar fi opus ca Basescu sa fie primit in masonerie dupa alegerea sa ca presedinte, il cam pune la punct. Vezi interviul cu Balaceanu-Stolnici: Ordinul de Malta nu a activat in perioada comunista in Romania. Naiba sa-i ia!

Mason, nemason, eu m-as bucura ca in anul care i-a mai ramas sa reuseasca sa-i ajute pe romanii din jurul Romaniei, asa cum stiu ca vrea, si sa faca ceva pentru tara, fara a mai fi boicotat continuu. Ceva care sa ramana. Nu un castel din carti de joc cu fetzele de la "Voci Curate" - VEZI AICI ESTI IN CARTI CU ILIESCU-KGB» .

In tot cazul, imi repet promisiunea: dati-mi o cat de mica dovada si fac ce stiu: o public. Si sa-i mai dam o sansa, oameni buni!

Pana atunci, recomand o incursiune in lumea masoneriei de pe la noi, dupa cum este prezentata pe mai multe site-uri competente in materie si dupa cum este evocata si de regretatul Antonie Iorgovan, ca organizatie secreta care ar trebui interzisa conform Constitutiei Romaniei (deci, daca si presedintele s-ar numara printre cei 6000 de membri cu care se lauda masoneria de la noi atunci n-ar mai respecta Constitutia...):

5 comments:

Dr.Elias said...

Draga prietene, parerea mea este aceiasi ca si a ta. Nu, nu este mason, dar pentru a ajunge presedinte a trebuit sa faca o intelegere cu ei pe care la inceput nu prea a respectato. Apoi au vrut baietii veseli sa-l demita si brusc tot talmes balmesul a disparut. Acum probabil de asta nici nu face ceva pentru ca probabil asta face parte din intelegerea sa taca si doarma.
Daca doresti sa vb mai multe chestii stii cum sa ma gasesti.

Anonymous said...

http://mdzr.blogspot.com/2008/07/romania-masonica.html

http://mdzr.1talk.net/societati-secrete-f4/romania-masonica-t11.htm

Razboi intru Cuvant said...

Victore, nu e mason, dar e clar ca e captivul lor si nici nu poate fi altfel, acolo sus. Cred ca ne-am amagit destul de mult. Cand nu vor mai avea nevoie de el sau ii va supara cu adevarat, il vor lasa din brate instantaneu. Mai ales ca... au cu ce sa-l santajeze, ohoo, slava Domnului! Interesele si viziunile lui sunt prea mici, marunte, meschine de tot... ca sa se poata lua cu adevarat la tranta cu... sistemul. Emil cred ca era mai sincer in dorinta asta, macar, dar a fost la fel de slab (doar ca si mai inabi). E utopic sa crezi ca cineva ii poate invinge. Nici in Biserica nu se poate macar, stim asta la fel de bine.

Pe de alta parte... http://www.razbointrucuvant.ro/2008/06/26/traim-un-ceas-de-urgenta/

Anonymous said...

Domnilor e clar ca Victor aere dreptate si ca Basescu nu este mason ci lupta impotriva lor dar ce a avut cu Gigi?

Anonymous said...

Daca va face referendum pentru/impotriva actelor biometrice nu este mason sanse mari ca sa nu fie, daca nu va face este mason sau controlat 100%...parerea mea