Pages

Thursday, May 8, 2008

ENDGAME in Romania

INFOCON.RO și Altermedia lansează ENDGAME în România, primul documentar al lui Alex Jones cu participarea lui Paul Dorneanu

„JOC FINAL”, UNUL DINTRE CELE MAI APRECIATE DOCUMENTARE ALE ANULUI 2007, ARE PREMIERA IN ROMANIA

Asociația Altermedia și Infocon.ro vă invită la premiera în România a unuia dintre cele mai bine cotate documentare din 2007: „Endgame” („Joc final”), în regia lui Alex Jones. Proiecția va avea loc la Sala Union a Cinematecii Române, strada Ion Câmpineanu 21, vineri 9 mai 2008, orele 18,30. Filmul este subtitrat în limba română. Intrarea este liberă.

Documentarul include imagini video și interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg din Istanbul, Turcia, imagini realizate de către Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune a Grupului Bilderberg.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (tradiționalist și anti-autoritar) binecunoscut în țara sa și în Canada pentru opoziția vehementă față de instituțiile și organizațiile internaționale precum ONU, Banca Mondială sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa în direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale și al instaurării unui stat polițienesc în SUA. Fondatorul unei rețele de website-uri de informare alternativă (http://www.prisonplanet.com/, http://www.infowars.com/ etc.)
Sursa: http://www.infocon.ro/

No comments: