Pages

Thursday, November 26, 2009

DOAMNA TIA ii trimite pe oamenii lui Geoana de unde au venit: La Unitate. Nu Iliescu stabileşte cine trebuie să dispară (ca la revoluţie şi mineriada)

Scris de Tia Serbanescu

Ei, barem am aflat (mai repede decât ne-am fi aşteptat) ce înseamnă „să faci altfel de politică“ în interpretarea, de dreapta „autentică“, a dlui Crin Antonescu: să-ţi duci procentele calde plocon la dl Geoană băgându-ţi astfel singur atât viitorul politic cât şi PNL în închisorile comuniste ale PSD. În graba „normalizării“ relaţiilor din secta Grivco, participanţii au început-o cu sfârşitul - l-au reales pe dl Johannis premier şi i-au umplut guvernul cu mari competenţi în moartea pasiunii ca Orban, Fenechiu, Nica şi Ponta - riscând să-şi piardă capul: şi dacă având atâţia „naşi“ (Vîntu, Patriciu, Voiculescu, Iliescu), dl Geoană rămâne în incubator cu ombilicul netăiat? Au mai păţit-o şi alţi micuţi. În calitate de ursitoare ale răului cel mai micuţ, dnii Iliescu şi Patriciu şi-au îmbrăcat pe dedesubt puloverele cu care au înhăţat revoluţia şi au început să dea decrete: „Băsescu trebuie să dispară“ şi respectiv „Băsescu nu va mai câştiga“. Chestiunea e că nu dl Iliescu stabileşte cine trebuie să dispară (ca la revoluţie şi mineriade) şi nu dl Patriciu decide cine câştigă (ca la Bursă, cu Rompetrol) - ci electoratul. Dl Patriciu confundă voinţa electoratului cu obiectivele stabilite săptămâna trecută la întâlnirea cu foştii generali de securitate Iulian Vlad şi Mihai Caraman şi cu omologul Năstase. Dar cum de-a lipsit dl Guşă de la instructaj? O fi fost iarăşi la Moscova? Câteva zile mai târziu, cuplul Patriciu-Năstase s-a întâlnit la Fundaţia conspirativă a dlui Patriciu cu subordonaţii Meleşcanu şi Roşca Stănescu unde „au discutat măsuri şi strategii economice“. Nu, zău? Ce strategii la Roşca? Un şantaj proaspăt? Un alt scenariu cu terorişti? Există în „unitatea“ din jurul dlui Geoană şi în agresivitatea deformatorilor de opinie ai clanului Grivco o disperare de-a dreptul existenţială. E clar că indivizii aceştia ar pierde mai mult decât alegerile - dacă pierde dl Geoană: pierd puterea politică ocultă, o groază de bani şi controlul economiei. Adio returnări ilegale de TVA, adio privatizări aduse cu Poşta Română la domiciliu, adio miniştri de finanţe venind cu mapa la uşa mogulilor, adio loturi în plic cu zeci de hectare. Dacă nu mai curge nimic din conductele statului în butoaiele lor, ofiţerii capitalismului riscă să ajungă şefi de angro vânzând carpete arăbeşti şi ţigări - în loc de petrol, energie şi minereuri. Ceea ce arată că toţi s-au întins mai mult decât le este creierul, oriunde s-ar afla acesta.

CURENTUL PDF despre Vintu si Patriciu


La unitate
Curentul - joi, 26 noiembrie 2009

1 comment:

Anonymous said...

D-le unii romani se pare ca nu inteleg legea cauzei si efectului. Este ingrozitor.

Adica Geaoana se intalneste inainte de turul 2 cu mari datornici la stat dar proprietri de trusturi media; pentru foarte multi oameni asta nu e o problema e ceva normal.

D-le astia ne considera tampiti?

Adica daca un criminal pune o stanca pe calea ferata, nu incearca sa deraieze trenul; din contra el incearca sa vada daca locomotiva poate functiona pe post de concasor. D-le de asta incearca sa ne convinga o gramada de lume.

Ce ma dispera este ca totusi sunt oameni care chiar cred si se duc sa voteze asa ceva.

Bag de seama de asta Romania a fost jefuita 20 de ani fara sa se gaseasca un vinovat. Chestia ca romanii dau cu capul in acelasi perete, din nou si din nou. Desi plini de sange ei dau in continuare cu capul in perete. De ce? D-le chiar atat de idiotizati suntem? Daca spune TV-ul arunca-te in fantana astia chiar se arunca.