Pages

Monday, November 23, 2009

BASESCU le-a scris pentru a le multumi sustinatorilor sai: "Am castigat momentan o lupta, nu si razboiul!"

Iti multumesc!

Traian Basescu

Salut!

Iti scriam acum cateva zile si iti spuneam ca in aceasta campanie grea, niciun efort nu va fi facut in plus si ca in astfel de momente e important sa simt prietenii aproape.

Iti mai spuneam sa le spui prietenilor tai ca, indiferent cu cine urmau sa voteze la prezidentiale, au sansa unica de a reforma clasa politica prin votul la Referendum.

Si iata ca niciun efort nu a fost facut in plus si Referendumul a fost validat cu o prezenta la vot de 50,16%! Gandeste-te ca si votul tau a fost intre cele 0,16% voturi care au facut ca Referendumul sa fie validat.

Cat despre alegerile prezidentiale, am castigat momentan o lupta, nu si razboiul! Urmeaza batalia finala in care stii bine ca ajutorul tau e esential pentru a reusi.

Vom avea multe de facut impreuna in urmatoarele 2 saptamani. Ramai aproape, momentan pe romanipentru.basescu.ro.

Pentru tot ce a fost si va urma, iti multumesc!

Traian Basescu

1 comment:

Anonymous said...

Nu am vrut sa merg la vot! De ce ? Pentru ca nu mai credeam in politica. Insa un lucru m-a facut sa vad ca m-am inselat, cu nici 1 la suta referendul a trecut. Sigur nu cu votul meu ci si cu al vostru care ati iesit! 13,15-06 1990 Romania este distrusa de mafia ilisciana, 06-12-2009 Sfantul Nicolae face minunea si aduce ca presedinte al Romaniei, un om cu defecte , un om care mai are de invatat, dar aduce un ROMAN!
Sa ne rugam Sfantului Nicolae si sa citim Acatistul sau pentru ca ceea ce pare acum imposibil omeneste-alegerea lui Basescu si inceperea distrugerii caracatitei mafiote PSD, pseudo PNL si acolitii lor sa se intample!
Doamne nu ne lasa, sa continuam blestemul inceput cu Iliescu, sa continue cu Geoana.
Va pasa de Romania? la rugaciune, sa punem genunchii la rugaciune pentru ca sa vada clica mafioata ca tara e pazita de Dumnezeu!