Pages

Thursday, January 21, 2010

EXPERIMENTUL "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. Senatorul Iulian Urban cere sprijinul societatii civile contra produsului cangericen INITIUM, care va fi introdus in struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa

Iulian Urban: Pe baza datelor de mai jos, in calitate de senator ales de cobaii romani sa-i reprezinte in Parlamentul National, am cerut pe cale oficiala MINISTERULUI SANATATII, AUTORITATEA NATIONALA SANITAR-VETERINARA SI MINISTERULUI AGRICULTURII sa stopeze imediat testarea acestor produse pe romani si sa imi explice de ce tocmai Romania alege sa fie prima tara la nivel mondial unde se testeaza aceste produse. Am insa nevoie de sustinerea puternica a societatii civile si a tuturor celor care cred ca Romania nu trebuie sa devina un imens lagar unde se fac teste chimice pe populatie! Senator Iulian Urban

Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii naturalismului sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de "Codex Alimentarius".
Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa si vor fi comercializate in Romania sub numele de Enervin si Zampro.
Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (S.L.)
Dumnezeu sa-i ajute pe romani! Cobaii romani- sunt asteptati sa se mute de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Chimiei, pardon, al Agriculturii, avertizeaza senatorul Iulian Urban, intr-un larg comentariu pe care il puteti gasi intergal aici:
NEMERNICIE ! Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium - DACA NICI ACUM NU REACTIONAM ATUNCI CAND?

8 comments:

Antiignorantu said...

criminalii din ue............

Un om care iubește dreptatea said...

Stau și mă întreb cât de ticălos, de nemernic și de criminal a fost acela care a semnat participarea noastră la acest genocid numit "Codex Alimentarius". Nu știu dacă l-a semnat Boc, dar dacă îl aplică este clar în aceeași oală.
Alimente de sinteză, alimente modificate genetic, alimente iradiate – orice cretin, orice oligofren știe că toate acestea sunt moarte pentru organismul uman, sunt cancer curat.
Ăștia sunt mai criminali decât Ceaușescu. Măcar împușcatul căuta să-și mărească turma de sclavi, nu s-o extermine.
Biserica de ce tace, atunci când turma este în pericol de moarte? A , uitasem, prea nefericitul Ciobotea se bate pe burtă cu guvernanții și se ia la întrecere cu ei, care extermină mai repede, el credința sau guvernanții poporul.
Nu le-ar fi rușine! Ce repede uită unii o istorie, relativ recentă, de nici 20 de ani.
Alo, Boc cel mic, să nu-ți fie ție încadrarea la genocid împotriva poporului român! Îți propun ție și președintelui țării să faceți niște vizite pe la spitalele din București, secțiile de oncologie și de chirurgie, ca să vedeți bolnavii de cancer, foarte mulți de vârste fragede. Situația este deja gravă, ca urmare a politicii voastre iresponsabile privind aditivii alimentari, E-urile. Aveți deja mâinile pătate de sânge de copii nevinovați.
Flăcările iadului o să vă mănânce, dacă nu vă treziți acum în ceasul al doisprezecelea, iar familiile voastre, dacă nu se vor îmbolnăvi și ele, vor fi ajunse de blestemele muribunzilor aflați în fază terminală pe paturile de spital.

Un om care iubește dreptatea said...

Ce societate civilă? Nu există așa ceva la noi. Noroc că mai avem câțiva ziariști și câțiva oameni curajoși și de conștiință.
Părerea mea este că trebuie să faceți, pe această temă, o scrisoare deschisă către președintele Băsescu, pe care s-o mediatizați cât mai bine pe la diverse posturi Tv.
Să ne lămurim și noi acum dacă acest președinte, ce se numește pe el ”jucător”, joacă pentru popor, sau doar pentru interesul propriu.

Bulanul said...

Zarurile sunt deja aruncate, iar "intrigile" din partea Romaniei si a altor tari au fost mai multi oameni, multe timpuri, evenimente si motive... de genu' liderii mondiali, intrarea in ue sau nato, infintarea onu sau nu, "masonii", banul si cautarea unora sa se imbogateasca... cei de la sfarsitul planurilor fiind pionii finali. conducerea tarii e pionul de finalizare de care nu depinde deoarece alti au ales inainte ca noi sa fim obligati la lucruri de genul

Anonymous said...

Pe site-ul oficial codexalimentarius, in lista tarilor membre (in care, desigur, se afla si Romania), gasim si adresa biroului si datele de contact ale persoanei care, zic ei pe site, poate da orice lamuriri... poate merita sa intrebam http://www.codexalimentarius.net/pdfs/1264703127088.pdf

Claudiu, Resita said...

Dragii mei
Stati pe pace ca nu este atat de grav pe cat pare... ce conteaza cativa in minus (dintre noi). Bag mana in foc si nu ma ard ca pe masa distinsilor alesi ai neamului nu vor poposi NICIODATA astfel de produse. Cine va cumpara? Romanasul de rand care se uita si la 0.1 RON pret mai mic, caci ma gandesc ca pentru a avea succes acest test vor vinde aceste produse tratate, cu un pret atragator. Problema este ca si daca cineva trage un semnal de alarma nu este sustinut cu tarie... ia sa vedem maine la stiri daca in vre-un oras din tara au iesit organizat minim 100 de persoane sa protesteze impotriva acestei masuri. Ca intotdeauna, numai gura e de roman... nimic concret. Cateodata ma gandesc ca ne meritam soarta. Dumnezeu sa ne ajute!

Logic Man said...

"Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium"
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Anonymous said...

Dintotdeauna asa sa procedat in Romania. Unii au plecat departe , nu ca nu si-au iubit tara ,dar ca sa stea departe de biciul celor ajunsi la putere.iNTOTDEAUNA TOTI Romanii au avut

Intentii "BUNE "dar si-au pierdut elanul imediat ce au ocupat posturi cheie,,,,cica asa e moda,,la comunisti,,si cu parere de rau o spun dintr-un colt de lume ,,,ca cei mai multi se pretind crestini, numiti asa,dar sunt cei mai mari calai care ucid fara regrete,,,.Consider ca acesti oameni tre sa fie aspru pedepsiti,pentru marele curaj de a distruge o tara ,ca apoi sa se aseze stiu eu in ce alta tara si sa nimiceasca pe toti Romanii din diaspora.Chiar suntem un popor condamnat la moarte si nimanui nu-i pasa >>