Pages

Monday, January 4, 2010

ARIA LIBERTATII se restrange din ce in ce mai mult: de la pasapoarte biometrice la roviniete si buletine electronice. Era tehnotronica absoarbe Romaniei. VIDEO UPDATE: George Roncea la Vox News


In ciuda protestelor societatii civile crestine, de la 1 ianuarie anul acesta au fost introduse la nivel national pasapoartele biometrice. Vorba 'ceea, pentru cine-o mai tine minte: ...la tot cartierul si poporul! E drept, ni se spune ca exista posibilitatea de a cere pasapoarte temporare simple, dar intr-o zi o sa dispara si astea asa cum au disparut vechile buletine. Apropo de buletine, de la 1 ianuarie 2011 apar cartile de identitate electronice - miza cea mare a obsedatilor de control -, din care dispar parintii dupa cum a disparut odata confesiunea si, apoi, nationalitatea, de care oricum nu mai avem nevoie pentru ca, la orizonturile din ce in ce mai intunecate se itesc si cartile de identitate universale europene, care o sa ne bage pe toti in aceeasi oala a controlului total. Tot de anul acesta, mai ales pentru cei care nu au masini noi, cu cip RFID, si pentru a se incheia discutia cu permisele biometrice, se baga in circulatie, obligatoriu, rovinietele electronice. Oricum, la noi e inca e bine. In SUA nici la biserica nu o sa mai poti sa mergi daca nu esti insemnat, ca sa se numere mai bine astia care mai cred, ca nebunii, in Dumnezeu si libertate. Chestii periculoase, se stie.
Era Tehnotronica "prezisa" de ideologul Trilateralei, Zbigniew Brzezinski, absoarbe si Romania. Parintele Prof Dr Mihai Valica sintetizeaza pentru o mai buna intelegere principalele aspecte si provocari ce tin de bioetica tehnologiei informationale in mai multe studii pe care le puteti citi adunate chiar aici, pe acest blog.
In concluzie, de anul acesta, cei ce mai vor un dram de libertate in metrolope, vor trebui probabil sa invete de la tigani si sa apeleze la metodele celui mai liber popor european. Restul au sansa reintoarcerii la valorile si la locurile ancestrale de protejare a neamului, dupa exemplul inaintasilor nostrii, de la dacii liberi la luptatorii din rezistenta anticomunista: in munti!
Dupa modelul Elvetiei, si romanii au solicitat un Referendum in Romania pe tema obligativitatii actelor electronice. Lansata de Parintele Justin Parvu de la Manastirea Petru Voda, ideea Referendumului a strans un milion de semnaturi, adresate Presedintiei, pentru care batranul duhovnic fost detinut politic anticomunist timp de 17 ani a si multumim printr-un apel adresat si conducatorilor tarii.
Pentru cei ce vor sa se documenteze asupra inchisorii electronice impuse prin cipul RFID (si nu numai) le recomand sa cumpere de aici lucrarea complexa Dictatura Biometrica, sa cerceteze emisiunile video existente si sa consulte site-ul plin de analize din sferele politice, legislative, juridice, jurnalistice, tehnologice, religioase si civice PentruLibertate.ro. In rest, Dumnezeu cu mila!

Pasapoartele biometrice.George Roncea la Romania in alb si negru - Vox News from Apologeticum on Vimeo.

Cu multumiri pentru Apologeticum

7 comments:

Anonymous said...

Am ales varianta anonimus pt. ca nu am reusit sa ma descurc in celelalte.Sunt Diana Sandru si inca mai sper ca presedintele reales sa ia in considerare memoriul si listele cu semnaturi pt. referendumul in privinta actelor biometrice, depuse la presedentie pe 17 septembrie. Atunci asa s-a dat raspunsul, ca vor fi analizate spre solutionare. Eu sper ca straduinta parintilor de la Manastirea Petru Voda si a celorlalti frati crestini de a constientiza si stavili pericolul legalizarii urmaririi electronice a persoanelor umane nu poate fi pur si simplu ignorata.
Bunul Dumnezeu sa ne lumineze si ajute pe toti. Si pe conducatorii nostri.

Anonymous said...

Ce se intimpla cu site-ul cotidianului Curentul? n-a mai fost actualizat de ceva timp!

Nom said...

Victor, inainte de orice comentariu iti doresc sa fii sanatos, sa ai un an senin, cu multe impliniri si bucurii!

Si desi nu se anunta deloc vremuri senine pe scena politica si sociala, si "negura" face parte din peisaj si trebuie asumata.
Revenind, pentru ca l-ai sustinut atat de tare pe Basescu in campanie si nu numai (si eu l-am votat, insa, ca multi altii am avut doar o mica speranta, pe care, din pacate, incep s-o vad din ce in ce mai clar spulberata...)imi permit sa te intreb care e pozitia ta actuala fata de presedinte, in conditiile in care, imediat dupa alegeri omul sau, Videanu, a anuntat ca se apuca de proiectul Rosia Montana, cot la cot cu Soros?! In plus, acum apar si pasapoartele biometrice (desi Basescu a promis ca va studia posibilitatea de a face un referendum pe aceasta tema)!?
Mai e si candidatura tanarului Prigoana, care poate fi interpretata, in mod firesc, drept achitarea notei de plata din campanie...
Ce credibilitate mai poate avea Basescu, pe care il sustii in continuare, cand, in campanie nu a pomenit deloc despre milionul de scrisori primite de la cetatenii romani care nu doresc sa primeasca pasapoarte biometrice, amintind in schimb de cazuri mai mult sau mai putin grave, dar izolate?

Pentru cine face de fapt politica presedintele romanilor? Pentru ca, clasa politica cu care Basescu sustine ca se lupta, este vadit antinationala.

Sunt situatii limita in care cel care conduce politica e nevoit sa se "descopere"; politica tip Brincoveanu, dupa cum stim, are limite ei: la un moment dat trebuie sa se dea pe fata. Basescu desi vorbeste frumos despre reformarea clasei politice, despre insanatosirea sistemului medical :) etc., ia sau incurajeaza decizii, dupa opinia mea, anti-nationale.
Astept opiniile tale.

Te salut

Anonymous said...

Ati uitat sa amintiti de disparitia biletelor de hartie RATB si inlocuirea obligatorie cu carduri cu cip RFID.

Anonymous said...

Eu, sincer, sper ca Domnul Traian Basescu sa isi respecte promisiunile pe care le-a facut in campania electorala fata de acest electorat, fata de noi, cei care am raspuns apelului Pr.Iustin Parvu. Acesta a fost singurul motiv pentru care l-am votat, si speram ca si dumneavoastra sa reusiti sa ii atrageti atentia asupra celor promise atunci

!!! said...

http://protv.md/stiri/social/cedari-in-plus-la-palanca.html
Victor, bun inceput de an, ai?

danutza said...

cred ca e cazul sa reluam mesajele catre presedintele basescu, pt a organiza referendumul legat de actele biometrice. trebuie sa facem mai mult! din 2011 vom avea buletine biometrice!!!!