Pages

Wednesday, December 10, 2008

Experimente anti-crestine asupra copiilor din scolile din Marea Britanie aflate in curs de aplicare si in Romania NEW SPEAK 1984-2009

"Religia. Telul final al nostru este Mantuirea... si trebuie sa acordam importanta cuvenita asupra educatiei crestine" - Valeriu Gafencu
La inceputul acestui an eram oripilati de stirea ca expresia "mama si tata" a fost interzisa in scolile din Marea Britanie, "pentru a nu se ofensa homosexualii". Aceasta informatie dementa venea la scurt timp dupa ce niste parlamentari britanici propusesera oficial instruirea scolarilor asupra normalitatii homosexualitatii si a "bisexualitatii" ca si a sexului oral "ca metoda contraceptiva". Cu ceva timp in urma, tot in Marea Britanie, opere literare si muzicale ale gigantilor acestei lumi - printre care se numara chiar si Shakespeare - au fost "reeditate" - adica cenzurate - pentru a se elimina pasaje socotite "ofensatoare" la adresa unor minoritati. Acum aflam ca deja se aplica "metode active" de tip bolsevic, sovietic, scoase parca din "1984", prin care se urmareste "remodelarea" mintilor copiilor. Astfel, din ultima ediţie a Oxford Junior Dictionary sunt eliminate cuvinte legate de crestinism si istoria reala a lumii.
Pericolul pandeste si Romania. Am trecut ca prin urechile acului pe langa interzicerea aberanta si anticonstitutionala a Icoanelor in Scoli. Tinta s-a deplasat acum catre eliminarea Religiei, prin atac direct al "societatii civile" anticrestine si prin introducerea unor manuale alternative, ca "Istoria religiilor", "Istoria comunismului" - rescrisa intr-o forma antiortodoxa -, pe de-o parte si "Jurnalism"-"Drepturile Omului" si "Educatia sexuala", pe de cealalta parte, pentru a se exploata laturile "tolerantei" si ale "nediscriminarii" si "corectitudinii politice". Sa luam aminte si sa veghem la viitorul copiilor nostri. Va voi propune in curand un manual de combatere a anticrestinismului in spatiul public romanesc. Fiti cat mai informati:

Oxford Junior Dictionary introduce NEW SPEAK

Cuvinte legate de creştinism, monarhie, istoria Marii Britanii şi natură au fost scoase dintr-unul dintre cele mai cunoscute dicţionare pentru copii din lume.
Printre cuvintele care au dispărut din ultima ediţie a Oxford Junior Dictionary se află “discipol”, “episcop”, “capelă”, “imperiu”, “abate” şi “încoronare”. Acestea au fost înlocuite de cuvinte precum “blog”, “MP3 player”, “voicemail”.
Conform Editurii Universităţii Oxford, dicţionarul, care se adresează celor în vârstă de peste şapte ani, ar trebui să evolueze pentru a reflecta faptul că "Marea Britanie este o societate modernă, multiculturală, multireligioasă".
Editorii consideră că tinerii din ziua de astăzi se pot descurca şi fără cuvinte ca “pitic”, “elf”, “altar”, “călugăr”, “călugăriţă”, “psalm”, “sfânt”, “păcat”, “diavol” şi “vicar”. “Încoronare”, “ducesă”, “duce”, “împărat”, “imperiu”, “monarh”, “deceniu” au fost, de asemeni, scoase din dicţionar. Se crede că mai importante pentru copii sunt cuvinte ca “celebritate”, “cameră de chat”, “analog”, “voicemail”.
Profesorii se tem că aceste schimbări îi vor face pe copii să piardă legătură cu moştenirea culturii britanice, informeaza Amos News.

Expresia “mama şi tata” interzisă în Marea Britanie

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia “mama si tata” si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali. Incepand cu varsta de patru ani, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex, iar profesorii trebuie sa se asigure ca elimina atitudinile homofobe din comportamentul micutilor, precizeaza noile directive concepute de grupul Stonewall din Marea Britanie, care militeaza pentru drepturile homosexualilor, noteaza tabloidul britanic The Daily Mail, citat de Rompres.
“Parinti” este un termen mai potrivit decat “mama si tata”, mai ales atunci cand este folosit in scrisorile si e-mail-urile trimise la domiciliul copilului. Noile directive vor fi lansate oficial miercuri de catre ministrul britanic al invatamantului, Ed Balls.
In momentul in care profesorii discuta cu copii despre casatorie, trebuie sa le spuna micutilor despre drepturile civile ale partenerilor si despre drepturile de adoptie ale homosexualilor. Documentul precizeaza ca elevii care isi catalogheaza colegii ca fiind “gay” trebuie sa fie tratati asemenea rasistilor, demonstrand astfel “toleranta zero” fata de folosirea acestui cuvant care reprezinta o insulta.

“Fii barbat!”, o alta expresie tabu

Profesorii vor trebui sa evite sa le spuna baietilor “fii barbat” sau sa ii acuze ca se comporta asemenea “unor fete”. Aceste mustrari “ducand la intimidarea acelora care nu se conformeaza ideilor fixe in ceea ce priveste genul”, se precizeaza in document.
In acelasi timp, scolile ar trebui sa incurajeze si sa prezinte drept model persoanele gay din randul personalului din invatamant, parintilor sau guvernatorilor. Personalul gay din invatamant ar trebui sa fie capabil sa discute despre viata privata dupa o consultare in prealabil cu directorul.Sfatul pe care directivele il dau profesorilor gay este: “Cultura scolara si etosul stabilesc gradul de deschidere al personalului in ceea ce priveste viata privata a fiecaruia, iar in acest sens este nevoie de sfatul si indicatiile directorului”.
Departamentul pentru Copii, Scoli si Familii a insarcinat Stonewall cu intocmirea acestor directive in colaborare cu grupul de lobby Education Action Challenging Homophobia. Documentul prevede ca minorii cu varste intre patru si sapte ani ar trebui “sa inteleaga ca nu toti copiii au o mama si un tata” si sa invete despre structurile diferite pe care le poate avea o familie.Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transexualilor in Istorie
Referitor la copiii cu varste intre 11-14 ani, directivele sugereaza ca: “Scolile ar trebui sa faca eforturi pentru a discuta cu elevii inclusiv despre faptul ca exista parinti de acelasi sex, evitand sa afirme ca elevii au o “mama si un tata”.
Un profesor a declarat: “Am auzit termenul ‘gay’ folosit ca abuz impotriva unor persoane in fiecare zi. Copii nu stiu exact ce inseamna acest termen, dar stiu sa il foloseasca drept insulta. De aceea trebuie sa actionam cat mai repede”. “S-ar putea sa consume ceva timp la inceput, dar trebuie sa consideram ” zero toleranta” pentru un astfel de limbaj. Trebuie sa ii facem pe copii sa inteleaga ca a fi homosexual nu este degradant” a mai adaugat acesta. Ghidul apare la 5 ani dupa o lege a guvernului britanic care interzicea promovarea homosexualitatii in scolile din Marea Britanie.
Luna urmatoare in scolile din insula britanica este luna “Lesbienelor, homosexualilor, Bisexualilor si Transexualilor in Istorie”, unde copii vor invata despre personalitati aparent homosexuale precum Leonardo da Vinci, Oscar Wilde si James Dean. (1 februarie 2008)

Basme cu homosexuali în scolile din Marea Britanie

Părintii din Marea Britanie sunt revoltati de noua programă scolară prin care copiii din clasele primare ar urma să învete despre homosexualitate prin intermediul unor basme si cărti pentru copii.
Noua programă este sustinută de Ministerul Educatiei si este concepută pentru a ajuta scolile să se conformeze unei legi noi care prevede promovarea comportamentului homosexual în scolile britanice. Respectiva lege ar urma să intre în vigoare la sfârsitul acestui an.
Există o scoală care foloseste deja un basm - "Regele si regele" - prin care copiii află despre un print care respinge trei printese pentru ca în final să se îndrăgostească si să se "căsătorească" cu un alt print. La o altă scoală din Londra niste copii cu vârste între 4 si 11 ani fac repetitii pentru o piesă de teatru intitulată "Rătoiul roz" - despre un rătoi căruia îi place să gătească, să facă curat si să picteze.
Stephen Green, director al asociatiei Christian Voice, este revoltat de noua programă. "Aceasta este culmea abuzului la adresa copiilor. Întregul proiect nu este altceva decât o propagandă menită să-i facă pe copii să simpatizeze comportamentul homosexual". Green este de părere că programul îi poate predispune pe copii la agresiuni sexuale, dat fiind că prezintă ideea că "doi băieti care se ating... e ceva normal".
"Părintii ar trebui să aibă încredere si să stea linistiti acasă, în ideea că scoala constituie un loc sigur pentru copiii lor. Să-i îndoctrinezi pe copii cu propagandă pro-homosexualitate este totodată si un abuz de încredere fată de părinti", a declarat Green.
Tahir Alam, purtător de cuvânt al Consiliului Islamic din Marea Britanie, este de asemenea îngrijorat de noua programă. "De ce trebuie să li se spună copiilor despre aceste lucruri? Multi părinti vor fi îngrijorati de promovarea în fata copiilor a unor cărti contrare valorilor si credintei lor religioase".
Si în România, asociatia homosexualilor si lesbienelor (Accept) a încercat să promoveze anul trecut în scolile iesene un manual cu idei similare. Aici, manualul era conceput ca un ghid pentru profesorii de "educatie pentru sănătate" si cuprindea o explicare a relatiilor homosexuale într-o tentă de normalitate si firesc. Încercarea homosexualilor s-a lovit însă de refuzul profesorilor de a le prezenta micutilor asemenea lucruri.
Propaganda în scoli constituie unul dintre punctele de pe agenda de lucru a activistilor homosexuali, alături de legalizarea căsătoriilor homo si a dreptului de a adopta copii. Siteul nostru a prezentat în mai multe rânduri materiale si articole despre tehnicile folosite în tările din vest si despre neplăcerile de care au avut parte cei care au încercat să se opună acestor actiuni. (15 martie 2007)

Educatia sexuala în scoala

I. Motiv de îngrijorare (...)
II. Perspective noi si sumbre
CD multimedia intitulat "Programul national de Educatie pentru sanatate în Scoala româneasca, Ghid multimedia pentru profesori, partea I", CD aparut sub egida Ministerului Educatiei si Cercetarii si finantat de U.N.P.D. - România (Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare).
La domeniul Sanatatea reproducerii am întâlnit subdomeniile: Anatomie- aparatul genital feminin;- aparatul genital masculin. Ceasul biologic- ceasul organismului feminin;- ceasul organismului masculin. Procesul de reproducere- Ovulul si ovogeneza;- Spermatozoidul si spermatogeneza;- Conceptia;- Sarcina. Igiena reproducerii- Igiena organelor sexuale;- Igiena sarcinii;- Diagnoza prenatala. Comportament sexual. Contraceptia
[Contraceptia ar merita ea însasi o abordare separata din perspectiva moralei ortodoxe. Precizez doar ca pe CD-ul Ministerului, abstinenta (castitatea) este sufocata de multe alte metode contraceptive… De fapt Educatia…la care ne referim este mai mult Educatie contraceptiva si sexuala, dovada clara e protocolul de colaborare încheiat între M.E.C./D.G.A.E. (Directia Generala pentru Activitati Extrascolare) si Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala (S.E.C.S.) (vezi Revista informativa editata de Minister). Într-adevar, e mai usor sa vorbesti despre folosirea prezervativului decât sa faci apologie vietii curate, a castitatii… De altfel, U.N.F.P.A. (Fondul natiunilor Unite pentru Populatie), institutie internationala implicata în derularea Programului "Educatia pentru Sanatate" are printre activitatile derulate în România si asistenta în procurarea si distribuirea de contraceptive. ]
E bine de stiut: pilula contraceptiva orala, considerata ca fiind printre cele mai eficiente mijloace de contraceptie disponibile pe piata, este varianta "soft" a avortului. Mecanismul de functionare include, pe lânga îngrosarea mucozitatii cervixului (organul care leaga uterul de vagin) în scopul împiedicarii spermatozoizilor sa patrunda în uter, si fluidizarea captuselii uterului (a endometriumul) pentru a împiedica implantarea ovulului fecundat. Din punct de vedere biologic, ovulul fecundat are în el însusi toate atributele unui făt ( Dumnezeu pune sufletul in el in momentul zamislirii ). Neputându-se implanta în uter în urma actiunii pilulei contraceptive, el moare .
Deschiderea si lectura subdomeniului Comportament sexual m-a oripilat. Aici am întâlnit urmatoarele subdiviziuni:
Comportament sexual normal- Heterosexualitatea;- Homosexualitatea;- Bisexualitatea.
Aspecte particulare ale raportului sexual- Masturbare;- Felatie si cunnilingus;- Sex anal.
Disfunctii sexuale la barbati
Disfunctii sexuale la femei
Perversiuni sexuale- Perversiuni prin deformarea actului sexual (exhibitionismul, voyeurismul, urofilia, coprofilia etc.)- Perversiuni prin anomalii de alegere (pedofilia, gerontofilia, incestul).
Deci, din perspectiva autorilor Programului national "Educatia pentru sanatate în Scoala româneasca", homosexualitatea (masculina sau feminina, inclusiv bisexualitatea) e o practica normala: "desi multi oameni considera înca homosexualitatea ca pe ceva anormal, pervers, stiinta moderna precum si normele juridice internationale o accepta în sfera normalului".
Mai mult decât atât, autorii CD-ului gasesc de cuviinta sa descrie în amanunt ce fac homosexualii si lesbienele în dormitor. Nu îndraznesc a le reproduce dintr-un minim bun-simt , oricum dragi parinti crestini stati "linistiti", copiii nostri le vor auzi - la scoala!! Poate ca unii puberi, curiosi din fire, le stiau din revistele tineresti, din Forumurile paginilor web despre sexualitate. Grozavia cea mare e ca acum le vor auzi de la catedra, de la Educatori în Institutii de învatamânt. Una e strada, alta e catedra, seniori colegi! Ma mir ca partenerii educationali de la Ministerul Sanatatii si Familiei n-au realizat ca apologia relatiilor homosexuale loveste în ceea ce dânsii sunt datori sa apere: familia.
Am fost mirat sa descopar ca, din perspectiva educatorilor ce au întocmit programa în discutie, masturbarea, sexul oral* (felatie si cunnilingus) , sex anal intra în categoria Aspecte particulare ale raportului sexual , si nu la perversiuni sexuale asa cum înca, un numar mare de specialisti, le catalogheaza. Oare aceste aspecte au fost întocmite dupa mintea si practica românului sau dupa placul Occidentului? …Caci se stie, sunt si finantari externe. Dupa cuvântul unuia dintre autorii Programului, "scoala trebuie sa-si adapteze într-o masura importanta curriculum-ul la presiunile etosului comunitar, cu valorile sale specifice de ordin moral si cultural" [Revista "Educatia pentru Sanatate în Scoala Româneasca" (aparuta sub egida M.E.C.), nr. 2, pag.5] . Numai ca, dupa cum spunea un distins profesor al Teologiei argesene, Scoala si Familia ar trebui sa reintre în Biserica.
Conform unei reviste informative, "Educatia pentru sanatate în Scoala Româneasca" editata de M.E.C., "grupul tinta al Programului sunt elevii din învatamântul primar, gimnazial, profesional si de ucenici, liceal (inclusiv din învatamântul teologic si din institutiile din subordinea M.I. si M.ap.N.)". Adica, asa cum se exprima un coleg, e vorba si de o lipsa totala de discernamânt…caci, conform Programului, si calugarii si calugaritele care învata în Seminarii trebuie sa stie câte ceva despre "normalitatea perversiunilor"…Daca vom merge pe acelasi drum al mortii sufletesti, vom ajunge sa ne familiarizam cu pacatul, dar în asa fel încât vom considera ca promiscuitatea sexuala si credinta în Dumnezeu nu se exclud. De altfel, procesul acesta a început, se poate întâmpla sa fii banuit ca faci parte dintr-o secta daca vorbesti de castitate premaritala… Pacatul, si înca cel mare, strigator la cer, începe sa se împleteasca cu credinta crestina… "Îl iubesc pe Dumnezeu si El ma iubeste", "Îl am pe Dumnezeu în inima" auzim uneori din gura unor desfrânati notorii …Aceasta este ispita cea mai grozava din câte exista si anume sa ajungi sa crezi ca esti bun crestin indiferent de viata pe care o duci, indiferent de fapte… Vom ajunge la o asa familiaritate cu raul, cu pacatul încât atasamentul fata de Biserica va fi pur formal, aflându-ne într-un permanent sperjur.
Ma întreb sincer daca autorii Programului "Educatia pentru sanatate în Scoala Româneasca" îsi mai amintesc când parintii le spuneau povesti la gura sobei din care au învatat ce e cinstea, dreptatea sau moralitatea…Stiu oare dânsii ce bâzdâganii faceti pe la Bucuresti? Le puteti spune acestor batrâni carunti sau nepotilor dumneavoastra ca homosexualitatea, sexul oral si anal sunt practici normale?
Un lucru e cert, cu ocazia Juramântului în fata primului ministru si a presedintelui tarii, un ministru al Guvernului României spune: "Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului român" . Încheie spunând: "Asa sa-mi ajute Dumnezeu" si îsi face de obicei semnul Sfintei Cruci. Amin zic, adica "Asa sa fie"!
Prof. Laurentiu Dumitru
* [Guvernul Blair încurajeaza sexul oral la copii - aceasta idee fiind o parte a unui program prin care se doreste reducerea numarului de sarcini nedorite în rândul tinerilor ]
Surse
http://www.sfaturiortodoxe.ro/educatia_sexuala.htm
http://www.homosexualitate.ro/
http://laurentiudumitru.ro/blog/

1 comment:

Anonymous said...

„ Iar Iisus a zis: Lăsaţi copiii şi nu-i opriţi să vină la Mine, că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor. „
( Matei 19 , 14 )

Si daca Domnul asa a spus , evident ca ELITELE fac tot ce le sta in putinta sa-i opreasca …

Bertrand Russell , 1953:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor... Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului... Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante... Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie... Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul... O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “