Pages

Monday, September 15, 2008

Felix facut de ras de Dan Diaconescu - Un articol ZIUA care a depasit 10.000 de accesari unice

Reaizatorul OTV a dezvaluit adevarata fata a miliardarului umanist Dan Voiculescu: un om care obisnuieste sa ia cadourile inapoi cu portareii

In razboiul pe care il duce impotriva Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pen­tru salvarea postului OTV de la inchidere, Dan Diaco­nescu face dezvaluiri so­cante de­spre "mafia audiovi­zua­lului". La inceput, Diaco­nescu a povestit opiniei publice cum a avut loc debu­tul sau in presa. Concret, realizatorul OTV a relatat amanunte necu­noscute despre Dan Voicu­lescu, fostul sau patron de la trustul Intact. Odiseea lui Diaco­nescu la Intact are date si amanunte care configu­reaza un portret deloc favo­ra­bil "profesorului" Dan Voicu­lescu. De pilda, cum oamenii umanistului l-au pus sa retur­neze toate cadourile primite de ziua sa de nastere, in ca­dru festiv, de la patronul An­tenelor in timpul celor aproa­pe patru ani cat i-a fost angajat.
Continuarea la

Securitate, Voiculescu si mafie politica
de Mihai PALSU

In politica, daca mai era nevoie sa punctez si eu, se zice ca trebuie sa fii curva, prostituata, ca sa razbesti, sa te mentii in top. Nu se specifica ce fel de prostituata: de lux, de bulevard central, de cartier, de centura. Cu "peste" sau pe cont propriu. La "bordeluri politice" cu carte de munca si certificat medico-legal la zi, avand masina cu bodyguard la scara. Si, ultima varianta - sechestrata de samsarii de carne vie parlamentara.
Pornind de la acest postulat, Dan Voiculescu este si el o prostituata politica. De lux, caci traieste in opulenta oferita de milioanele de euro CRESCENT, la bordelul politic PC, pe post de matroana-fondatoare, uneori fiind "peste" pentru liderii sai de partid cum sunt Daniela Popa, Silvia Ciornei, Lia Ardeleanu, Sergiu Andon, Bogdan Ciuca, Sabin Cutas etc.
Ivit in jungla parlamentarilor din verdele conturilor lui Ceausescu, Dan Voiculescu este curva politica ideala a Securitatii. Las, incapabil sa accepte trecutul sau de informator scos la lumina de CNSAS - care ne-a demonstrat legaturile trainice dintre Secu si Voiculescu - "Pestele Felix" a raspuns cu un miorlait de martan de tomberon la acuzatia respectiva: "A trebuit sa mananc si eu o paine!".
Continuarea la
Vezi de acelasi autor si

1 comment:

Anonymous said...

povestea cu smulsul jucariilor de la nasul copiilor obraznici a fost adoptata cu succes si de (maretul) palsu...:))