Pages

Monday, July 14, 2008

Basescu imi da dreptate privind campaniile stupide anti-amprentarea tiganilor

Dupa cum ati observat, atat Antena 3 cat si Realitatea TV sustin campanii de-a dreptul stupide privind "indignarea oamenilor muncii fata de amprentarea romilor" (au strans cu tot cu Agentia de Monitorizare a Presei si Tiganii Criss vreo 322 de semnaturi) . Realitatea, bai astia de la Realitatea TV, este cu totul alta. Sigur, ar fi trebuit intai sa cititi Decretul. Apoi, sa-l intelegeti. Ceea ce e probabil imposibil.
Zilele trecute am publicat in semn de protest fata de aceste campanii retarde articolul de opinie din ZIUA: Sa amprentam si parlamentarii . Iata ca azi, intors de la Paris, Basescu imi da (si el) dreptate. Cititi mai jos reactia presedintelui la aceste campanii si ce zic forumistii de pe Realitatea in cateva mesaje alese de-a dreptul la intamplare.

Traian Basescu: Am vazut indignarea manifestata public de oameni care au dreptul sa si-o manifeste, dar nu batjocorind, de genul "noroc ca ne ocupam noi, SRL-ul nu stiu care, ca sa nu spun nu stiu ce alta institutie privata, ca statul roman isi abandoneaza oamenii''. As vrea sa fac precizarea ca statul roman nu-si abandoneaza cetatenii, dar nici nu e obligatoriu sa procedam la fel cum procedeaza oameni de presa, nu avem aceleasi mijloace si aceleasi modalitati si reguli de a actiona in situatii in care cetateni romani sunt in dificultate!

PUNE-ŢI AMPRENTA! Spune-ne ce crezi despre decizia de a amprenta romii nomazi din Italia
776. euro
Luni, 14 Iulie 2008 23:17 d-nii Dinescu, Buscu, Turcescu, faceti pe prostii sau chiar sunteti? ii amprenteaza pe bietii romani care vin sa munceasca? Ati vazut un singur tigan macar muncind din acele tabere de nomazi? va doresc sa aveti de a face cu ei, si atunci sa va vad acuzind presedintele din cauza lor. Adica e o vina sa nu fi partas cu delicventi. daca sunt asa de cinstiti, de ce sa nu fie amprentati? ii doare? NERUSINARE!!!!!!!!
Raspunde la comentariu
775. gabriela
Luni, 14 Iulie 2008 23:07 Eu am inteles ca exista o dorinta acuta de rating, de publicitate si audienta. Ca sunt persoane care nu au nimic de spus dar le place sa ocupe un spatiu, sa se vada la televizor...Eu sunt curioasa sa stiu daca exista in tara cineva care stie cu adevarat ce discuta.
Nu inteleg, de ce atita tevatura cu amprentarea? Noi suntem in italia de ani buni, mult inainte de intrarea in uniune........am avut permise de soggiorno cu citiva ani inainte de aderare si nimeni nu s-a mai agitat atit cind noua, miilor de romani din Italia ni s-au luat amprentele cu ocazia reinnoirii permisului de soggiorno......Oare primul ministru nu stie care este legea care se aplica in Italia pentru emigranti? Sau ceilalti,cei care se tot inghesuie pe la posturile tv?... Sau trebuie sa fii tigan, sa faci tot ce fac ei, ca sa atragi cit de cit atentia asupre ta? Sau se face caz doar pentru amprentarea delicventilor? Cei care muncesc si sunt onesti si corecti pot fi amprentati,ca o merita!!!!!!!!! Pentru informare a se vedea legea Bossi-Fini din 2001! Si tot pentru informare,NU NUMAI ROMANII SUNT AMPRENTATI IN ITALIA!!!!!!!!!
Raspunde la comentariu
774. Adrian Groza
Luni, 14 Iulie 2008 23:07 Perfect de acord, Sa fim amprentati cu totii, inclusiv ADN. Cine se opune, sa nu fie amprentat.Vom vedea cine se va sustrage amprentarii.:) dupa care trageti concluzia.:))
Raspunde la comentariu
773. rating cu orice pret
Luni, 14 Iulie 2008 23:05 De data aceasta realitatea tv a dat cu batul in balta. Autoritatile italiene nu amprenteaza tiganii ci persoanele fara acte de identitate din taberele ilegale din jurul marilor orase. Ca mare parte dintre acestia sunt tigani e alta poveste. Amprentarea e absolut normala avand in vedere ce jeguri umane traiesc acolo. Romani Criss ar face bine sa-i invete pe tigani sa se spele, sa-si lase copiii la scoala, sa munceasca. Ar fi mai bine.
Raspunde la comentariu
772. ESCU
Luni, 14 Iulie 2008 23:02 DA POATE ERA ROMAN CEL CARE TI-A FURAT PORTOFELULSAU POATE MINTI SA TE DAI INTERESANTA...NU PUTEM STI...
Raspunde la comentariu
771. Vali
Luni, 14 Iulie 2008 22:49 Foarte bine. Sunt un roman stabilit in SUA. Mi-au luat amprentele aici, nu am avut si nu am cazier, e o masura care trebuie facuta si ajuta la prinderea si identificarea infractorilor mult mai repede.
Raspunde la comentariu
770. sorin marian
Luni, 14 Iulie 2008 22:48 BRAVO ITALIA! RUSINE IREALITATEA!
Raspunde la comentariu
769. zelea
Luni, 14 Iulie 2008 22:41 NU TREBUIE SA DAM INAPOI NICI UN PAS !romii trebuie sa se numeasca OFICIAL: TIGANI intra si semneaza pe: http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html
Raspunsuri:
769.2. codrea
Astazi, ora 01:24
te doare adevarul, rromane destept ce esti? Fa un tur prin Bucuresti si iti dai seama imediat, ca e capitala rromilor.
769.1. cristian
Luni, 14 Iulie 2008 22:52
De acord. Si eu am semnat petitia. Cine le spune "romi" e anti-roman!!!
Raspunde la comentariu
768. romeo
Luni, 14 Iulie 2008 22:14 Pentru Realitatea !,va inteleg dorinta de audienta insa cu amprentarea gresiti jalnic. Daca tiganii care au in sange infractiunea oricat de titrati ar fi pot fi catalogati ca romani,atunci ne meritam soarta. Daca romanii in imensa majoritate,oameni cinstiti,harnici si dornici de o viata mai buna suporta consecintele faptelor acestor tigani,atunci trebuie sa ne delimitam de aceasta pleava, aceasta rusine a acestui popor. Faptul ca Realitatea duce aceasta campanie jalnica in care implica poporul roman in nenorocirile faptuite de tigani,confundand poporul roman cu tiganii este deosebit de nociv si cer sa incetati dvs., Realitatea, umilirea acestui popor onest si muncitor. Tiganii nu fac parte din acest popor,ei sunt o ciuperca daunatoare,iar italienii au gasit metoda eficienta pentru aceasta ciuperca. Bravo lor.
Raspunde la comentariu


Tare, nu?
Sa nu ma mir atunci de ce se aude: ca Vantu a pus Realitatea la vanzare...

No comments: