Pages

Tuesday, June 10, 2008

Petitie pentru Protejarea Familiei

Recent am fost informati ca Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) intentioneaza sa supuna dezbaterilor o rezolutie prin care sa ceara celor 47 de state membre ale Consiliului Europei sa legifereze casatoriile intre persoane de acelasi sex si sa modifice Conventia Europeana a Drepturilor Omului prin declararea casatoriilor homosexuale ca un drept al omului.
Alianta Familiilor din Romania (AFR) raspunde acestei initiative deplorabile prin diferite mijloace, inclusiv o petitie online pe care va rugam pe toti sa o semnati.

In martie anul acesta au avut loc dezbateri preliminare in APCE privind acest subiect, specificandu-se ca Europa centrala si de est inca nu se conformeaza tendintelor din occident. Polonia, Lituania, Letonia si Romania au fost mentionate pe nume. Pentru ca petitia noastra sa aiba impact, avem nevoie de zeci de mii de semnaturi sau chiar de mai multe.

AFR pregateste si o scrisoare de protest care la vremea potrivita va fi adresata APCE. Aceia dintre voi care apartineti unor asociatii sau organizatii care doresc sa se asocieze acestei scrisori de protest, va rog sa ne contactati.

Evolutia situatiei din APCE poate fi urmarita pe situl nostru http://www.protejarea-familiei.com/. Modificarile de rigoare la Codul Familiei din Romania se afla in dezbatere la ora actuala in Camera Deputatilor. Incurajam pe fiecare dintre voi sa isi contacteze deputatii si sa ii incurajeze sa voteze favorabil definirea casatoriei crestine si traditionale in legea romana asa cum a facut-o Senatul in februarie. Vom cauta sa postam pe situl AFR lista> parlamentarilor cu adresele si datele de contact.

Va rugam semnati petitia intrand pe linkul de mai jos si sa o difuzati mai departe:


Va multumim. Va stam la dispozitie cu informatii sau detalii suplimentare. Ne puteti contacta la adresa electronica de mai sus sau la office@protejarea-familiei.com.

Petitia poate de asemenea fi semnata si intrand pe situl nostru unde veti afla linkul petitiei.

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

Doamne ajuta!

Petre Costea, Avocat

Consiliul Director, AFR

No comments: