Pages

Wednesday, January 20, 2010

TAIWANUL susţine că Mircea Băsescu nu are nicio legătură cu traficul de arme. HoţNews nici nu confirmă, nici nu infirmă

Ştirile false împotriva lui Băsescu devin „Si-Fi“

Autorităţile de la Taipei au negat ieri că fratele preşedintelui României, Mircea Băsescu, ar fi implicat în trafic de arme şi susţin că informaţiile apărute în presa din România în 2009 sunt pure speculaţii.
Informaţia a fost publicată ieri într-un articol din revista „Next“, informează Mysinchew, care preia AFP. Autorităţile de la Taipei demontează însă punct cu punct acuzaţiile lansate la adresa fratelui preşedintelui şi care-l aveau ca ţintă, bineînţeles, pe Traian Băsescu. Ministerul taiwanez al Apărării a afirmat că muniţia a fost distrusă în Bulgaria în 2009, de Explomo Technical Services, o companie cu sediul în Singapore, şi a calificat informaţiile drept „fără nicio bază“.  „Raportul este bazat pe speculaţii şi nu există nicio dovadă care să îi susţină acuzaţiile“, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului, Yu Sy-tue.
Informaţiile apărute anul trecut şi care au constituit una din piesele de atac la adresa lui Traian Băsescu în campania electorală, graţie şantajistului dovedit al presei române, l-am numit aici pe Sorin Roşca Stănescu, susţineau că armele „traficate“ de fratele preşedintelui ar fi ajuns în Liban, pentru „valorificare“.

Times.ro contraatacă prin dezvăluiri-bombă

Informaţiile lui Sorin Roşca Stănescu proveneau din surse sigure, de la Est de Răsărit, şi arătau că armele urmau să fie folosite de gruparea Frontului Unit Marinăresc, pentru eliberarea enclavei Cabinda din Angola simultan cu Insula Şerpilor, după modelul invaziei americane din Panama derulate concomitent cu revoluţia română. Potrivit ciuvicilor, ciutacilor, chiriacilor şi dansatorilor cu ursu’ pe frânghie în ograda mogulilor Vîntu-Patriciu-Voiculescu, pentru că cele două lovituri nu au mai avut loc din cauza cutremurului din Haiti, armele ar fi fost returnate, printr-o complexă operaţiune paramilitară, unui comando de paranormali folosit de fratele mai mare al lui Mircea Băsescu într-un atac parapsihologic la Mimi Geoană şi soţul ei. De altfel, potrivit Times.ro, cinci infractori energetici extrem de periculoşi au fost capturaţi chiar ieri pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ de către trupele ultraspeciale invizibile, fiind bănuiţi de multiple atacuri energetice asupra lui Mircea Geoană şi a familiei acestuia, cel mai probabil încă de la naştere. Potrivit unei echipe secrete a postului Antena 3, citată şi confirmată de Rob Tuciurescu la Realitatea TV, toate armele fratelui preşedintelui se aflau asupra vampirilor energetici disimulate în cravate violete. Conform anchetatorilor, citaţi de Van Preputlipceanu la „Închide Lumea“, toţi cei şase infractori energetici, conduşi de însuşi Aleodor Împărat, fac parte din Serviciul de Protecţie Parapsi şi, în timpul liber, se antrenează cu badigarzii Prostănacilor şi Soţiilor Dezenergizate care adulează Flacăra Violetă şi ajută la propagarea ei pe pământ, atât prin curcubee, cât şi prin strategii de direct marketing şi teleshopping prin secta Guzganilor Rozalii.

HoţNews nici nu confirmă, nici nu infirmă

În mod curios, unul dintre suspecţii reţinuţi este chiar cunoscutul Profesor de Apărare împotriva şi pro-Magia Alba-Neagra Online de la Hogwarts, Severus Cotoiescu, acuzat nu o singură dată de liderii PSD că foloseşte incantaţii şi cozi de pisică neagră pentru a-i usca gura lui Mircea Geoană în timpul discursurilor şi a o umecta, la schimb, filosofilor de serie S60 şi S80. Portalul independent de jurnalism al lui Sorin Ovidiu Vîntu, HoţNews, a dezminţit toate aceste informaţii certe, în lipsa unui comentariu din partea purtătorului de cuvânt al preotesei Mişcării de Integrare şi Sugere de Absolut, Tan Dapalaba. Încântat că pericolul a trecut şi poate reveni la partidele sale obişnuite de Vajthatz şi Ţop-Ţop, Mircea Geoană a sărbătorit, spun surse din PSD, până târziu în noapte alături de prietenii săi non-magici, Marean „Magie Neagră“ Vanghelie şi Ana „Înghiţitoarea de săbii“ Birchall, informează Times.ro. Refugiat în Republica Socialistă Vietnam (Cong Hoa Xa Hai Chu Nghia Viet Nam), Sorin Roşca Stănescu a promis că va veni cu noi dezvăluiri-bombă cu şi fără fâs. Conform cunoscutului ex-jurnalist, o sursă din Agenţia Nedependenţilor de Integritate l-a avertizat la un picnic în pădure, „ca băieţii“, că armele în cauză vor fi folosite pentru invazia extraterestră a Siberiei.

No comments: