Pages

Monday, January 18, 2010

PETITIE ONLINE contra vaccinarii obligatorii prin "ordine" anticonstitutionale ale Ministerului Sanatatii. Citeste si da mai departe!

Stop vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România !

Destinatar: Guvernul Romaniei

Cât de gravă este gripa porcină?
- simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate.
- gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. "The Times")
- boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării
- în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A
, deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!
Provoacă cancer şi alte boli grave:
- mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
- celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.)
- vaccinul "Optaflu" contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
- sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp

In 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

Nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli ale plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani deoarece conţine:

- adjuvanţi toxici - cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii şi şoc anafilactic

- adjuvanţi noi - pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi squalena. Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

Semnati aici: http://www.petitieonline.ro/petitie-p31364045.html

2 comments:

lupul alb said...

Sincer, eu as inainta o plangere penala pentru terorism impotriva celor care raspandesc zvonuri, fac predictii alarmante (20000 de bolnavi), a celor care modifica realitatea pentru a panica populatia.

Cata said...

Am auzit si eu despre astfel de discutii. Sincer nici nu mai stii ce sa crezi. Am ajus la concluzia k cel mai bine e sa arnc televizorul pe geam :)) si sa fac doar ce cred eu (ca de aia avem creier sa gandim rational analizand ipotezele si sa luam decizii logice).
Am primit si eu un mail de la cineva in care imi prezinta ce a gasit pe internet despre aceasta conspiratie. Pt cei interesati cititi aici: (am scurtat URL k sa nu umplu jumate de pagina :) ) http://tinyurl.com/yehm2e7