Pages

Saturday, May 9, 2009

COALITIA IMPOTRIVA STATULUI POLITIENESC: A inceput campania ANTI-CIP la partide !


Întrucât reaua credinţă, demagogia şi mercantilismul sunt trăsăturile ce caracterizează pe mulţi dintre politicienii români, Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc anunţă organizarea unei serii de mitinguri anti-cip la sediile partidelor politice ale căror membrii au promovat şi promovează paşapoartele cu cipuri, cărţile de identitate cu cipuri, precum şi inserarea cipurilor (din motive "medicale") la om.
Primul miting de acest fel va avea loc luni, 11.05.2009, orele 12-14 pe trotuarul din faţa sediului PSD din Bucureşti, B-dul Kisseleff nr. 10.
Mijloc de transport: metroul pînă la staţia Piaţa Victoriei - ieşirea de la Guvern, sediul PSD este la aprox. 500 m de gura de metrou, înspre Arcul de Triumf.
Dacă parlamentarii PSD-işti nu înţeleg să îi reprezinte cu adevărat pe cei care i-au votat, vom face publica LISTA RUŞINII, ce cuprinde numele celor ce au votat pentru paşapoartele cu cipuri si vom avertiza conducerea partidului să nu mai mizeze pe aceşti indivizi pentru succesul în alegerile pentru Parlamentul European întrucît vom avea grijă să informăm pe toţi creştinii din România cine sunt cei care ne votează legi anti-creştine, pentru ca aceştia să nu mai primească votul creştinilor.Persoanele care doresc să dezvolte această campanie şi în provincie, sau să organizeze şi în alte oraşe din ţară, la sediile locale ale partidelor parlamentare astfel de manifestaţii, sunt rugate să ia legătura cu organizatorii.
Persoană de contact:
Ene Viorel - tel. 0766.482.999
www.refuzimplant.blogspot.com

Vezi si
Inregistrarea (mini)Sedintei celor 3 Comisii reunite ale Camerei Deputaţilor (Drepturile Omului, Apărare şi Politică Externă), de pe 6.05.2009, pe tema Ordonanţei de Guvern nr. 507/2008 privind paşapoartele biometrice. Cum incearca un anume Canacheu sa scape de drepturile omului.Sedinta Comisii reunite
Asculta mai multe audio Evenimente »

No comments: