Tuesday, May 5, 2009

SCRISOARE DESCHISA catre Sfantul Sinod, Consiliul Consultativ Etico-Juridic al BOR si Monahii Romaniei pentru stoparea propagandei homosexuale la timp

Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane
Consiliului Consultativ Etico-Juridic al BOR
Preotilor, monahilor si monahiilor Romaniei

P A L A T U L P A T R I A R H I E I
ALEEA DEALUL MITROPOLIEI 25, 040163 BUCUREŞTI IV, ROMÂNIA

Prea Fericite Parinte Patriarh,

Inalt Prea Sfintiti Parinti,

Prea Sfintiti Parinti,

Prea Cucernici si Prea Cuviosi Parinti,


Hristos a Inviat!


Incepand cu luna ianuarie a anului acesta, Romania se confrunta cu o avalansa de agresiuni anti-crestine si, in special, anti-ortodoxe. De la incercarea Statului de insemnare biometrica a fiecarui roman - fara insa a-i fi informat, a le fi cerut acordul sau a tine cont de opinia lor - si pana la loviturile administrate sistematic, prin intermediul unor vectori media sau ale unor politicieni atei, institutiilor fundamentale ale poporului roman, Familia, Scoala si Biserica, Romania este astazi supusa unui atac fara precedent in istoria ei. Lumea intreaga pare la o margine de prapastie. Provocarile acestor vremuri vorbesc de sfarsitul unei ere si inceputul alteia, in care, dupa cum ne profetesc si Sfintii Parinti, ca si asemenea anticiparilor unui Orwell, Malraux sau Eliade, daca nu ne vom tine de credinta vom cadea in sclavie, ce poate purta foarte bine numele de sclavia tehnotronica.

Parte a acestei hartuieli programatice asupra fiintei natiunii romane o constituie agitatia internationala si europeana a "Comunitatii S&G" (Sodoma si Gomora), pentru distrugerea familiei si surparea fundamentului dumnezeiesc al sufletului si fiintei umane. De o buna bucata de timp, agresivitatea anti-crestina a homosexualilor insotiti de dusmani declarati ai Romaniei, se manifesta zgomotos si in intregul spatiu etnic, religios si geografic romanesc, in alcovurile "societatii civile" si ale clasei politice sau, mai ales, in plina strada.

Iata, de exemplu, ca fratii nostri de peste Prut nu sunt loviti numai de flagelul comunist ci, din nefericire si de virusul inversionist. Peste numai doua zile, pe 7 mai, ar urma sa aiba loc la Chisinau o noua actiune anti-romaneasca, sprijinita de activisti internationali homosexuali, care isi propun un nou mars dement prin centrul administrativ al Basarabiei. Acelasi lucru se pregateste si la Bucuresti. Avem informatii ca, chiar in preajma Inaltarii Domnului, anti-crestinii organizati in asociatii care se folosesc de "doctrina drepturilor omului" pentru a instaura o dictatura a minoritatii asupra majoritatii, vor sa spurce sfanta mare sarbatoare crestineasca printr-o manifestare similara, de grobiansim si exhibitionism, chiar in Piata Unirii, in apropierea Patriarhiei Romane si a sfintelor moaste din Catedrala Patriarhala.

Anul trecut, tanarul primar al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a interzis personal desfasurarea acestei manifestatii bolnavicioase care ofenseaza poporul crestin si discrimineaza drepturile majoritatii. Anul acesta, folosind, evident, mijloace neortodoxe, pretinsa "societate civila" din Basarabia, cum ar fi organizatii ca "Hyde Park" si "GenderDoc-M", fac presiuni pentru desfasurarea acestui mars insultator.

La noi, la Bucuresti, nu trebuie, cred, sa va mai insiruim lista de asa-zise "ONG"-uri care militeaza impotriva valorilor nationale si sustin manifestarea de exhibitionism care va dura timp de o saptamana in Capitala Romaniei. Oricat de lunga ar fi aceasta lista ea se reduce, de fapt, la trei centre de comanda: logistic - Fundatia Soros, ideologic - Grupul pentru Dialog Social, politic - Asociatia Pro Democratia. Si, mai simplu, veti gasi majoritatea acestor in asa-zisa Coalitie "Opriti Codurile", o coalitie care, in numele "drepturilor si libertatilor cetatenesti" si folosind ca pretext "libertatea de exprimare" are drept tinta ascunsa acelasi deziderat ca si organizatiile homosexuale: atentatul la Codul Familiei prin introducerea "uniunii familiale a cuplurilor indiferent de sex", practic distrugerea sfintei casatorii si legalizarea asa-ziselor "casatorii homosexuale". Amintim ca cel mai recent sondaj al Uniunii Europene pe aceasta tema confirma credinta puternica a poporului roman prin faptul ca doar 11 la sută dintre romani se arata in favoarea casatoriilor intre homosexuali, in contextul in care 87 la suta suntem ortodocsi.

Tinem sa felicitam Patriarhia Romana, Consiliul Naţional Bisericesc, pentru decizia de a infiinta Consiliul Consultativ Etico-juridic, care trebuie sa aiba drept rol si contracararea acestor initiative legislative anti-nationale, intr-un moment in care ne asteptam la o noua campanie anti-crestina de anvergura dupa cea anti-Icoane, in care se va sustine impunerea discriminatorie a "teoriei evolutionismului" si eliminarea religiei din scoli, in favoarea introducerii "istoriei religiilor" si a promovarii homosexualitatii sub acoperirea cursurilor de "etica jurnalistica".

De aceea, Parinti ai Bisericii stramosesti, cu plecaciune va cerem, intr-un moment atat de greu, atat pentru fratii ortodocsi romani pe care ii pastoriti in Basarabia, cat si pentru intreaga Ortodoxie romana care urmeaza sa fie batjocorita in preajma sfintei sarbatori a Inaltarii Domnului la ceruri, sa dati un cuvant ferm de condamnare si oprire a acestei pangariri a traditiei romanesti si moralei publice si a jertfei poporului ortodox roman in cei doua mii de ani ai sai de crestinatate.

Cum ati facut si cu o alta ocazie, cand se manifesta in Piata Unirii pentru drepturile tuturor crestinilor, va rugam cu smerenie, sa cereti si de aceasta data primarului General al Capitalei Romaniei, dl Sorin Oprescu, ca si celui al Republicii Moldova, dl Dorin Chirtoaca, in numele Bisericii Ortodoxe Romane, sa interzica aceste manifestari anti-crestine care agreseaza grav in special drepturilor minorilor si ale parintilor si sfideaza, in spatiul public, bunul simt, traditia stramoseasca si morala publica, care in Romania este morala crestina, conform drepturilor de netagaduit ale majoritatii ortodoxe.

In aceasta perioada grea de lupta, rezistenta si jertfa, cu inchinaciune facem un apel catre monahii si monahiile Ortodoxie romane, care vegheaza neincetat si tin aprinsa flacara acestui neam, sa se roage pentru apararea romanilor si salvarea sufletelor pacatosilor, necredinciosilor si dusmanilor nostri.

Iar noi, la randul nostru, ne vom stradui sa urmam alaturi de ei Cuvantul Duhovnicului: "In toata aceasta situatie nu se poate face ceva mai frumos decat a ne ruga fiecare în parte, în viata de familie; a ne educa copiii nostri intr-un spirit foarte auster, aspru, ca de la varsta frageda sa cunoasca si sa traiasca credinta noastra ortodoxa. Avem modelul fiilor lui Brancoveanu... Puterile noastre sunt slabe si am ramas putini. Dar ne-a ramas ceva ce nu vor putea niciodata fereca: Mila lui Hristos, Dumnezeul nostru! Raman toate pe seama marii Lui iubiri de oameni, ca El sa ne scoata si din aceasta stare de lucru, ca intotdeauna, si sa îsi manifeste mila si bunatatea Sa fata noi! Amin!"

Cu fiasca supunere,

Asociatia Pentru Educatie si Libertate - APEL
Si organizaţiile fondatoare ale
Coaliţiei Împotriva Statului Poliţienesc:
Asociaţia Adevăr şi Dreptate
APADAR
Asociaţia Civic Media
Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990-1991
GID – Grupul Independent pentru Democraţie
Civic Net – Piaţa Universităţii
Liga Studenţilor – membri seniori

Pentru documentare:

http://www.mdn.md/ - MOLDOVA NOASTRA:

PE 7 MAI, HOMOSEXUALII VOR IARĂŞI SĂ VINĂ PESTE NOI
Deunăzi aflăm că sodomiţilor “moldoveni” le-a dat (cineva) în cap, pentru a opta oară, ca şi în acest an să se vînture, în data de 7 mai, prin centrul capitalei, într-o “procesiune” de cerşire a drepturilor pe care, consideră respectivii, le merită pe deplin. Mai exact, poponarii vor să-şi arate sprijinul maxim pe care îl au faţă de drăceasca “Lege privind prevenirea şi combaterea discriminării”, lege care a fost atacată hotărît de cetăţenii Republicii Moldova (vezi referinţele de la sfîrşit), aceasta nefiind (încă) adoptată de Parlament. De pe pagina web a “Genderdoc-M”-ului (aşa se cheamă ONG-ul pederaştilor autohtoni) ni se ţipă, într-un articol dedicat acestui eveniment, că “procesiunea” sodomită nu ar fi paradă, că acest cuvînt ar fi folosit de duşmanii lor (adică de noi, oamenii normali) pentru a speria o oarecare “opinie publică”. Pe site-ul homosexualilor au fost publicate, acum 3 săptămîni, două articole prin care aceştia informează „societatea civilă” ce, pentru ce, cum şi cînd vor să-şi vînture în public ideologia stîrpitoare de viaţă. Pentru cei care nu au de gînd (redacţia „Moldova Noastră” este nevoită, din raţiuni lesne de înţeles) să aterizeze pe terenul virtual al pederaştilor, prezentăm cîteva extrase relevante din declaraţiile lui Marcikov (liderul lor) & Co. Să începem cu partea tehnică:
„Într-o coloană mică, până la 50 de persoane, vom merge de la locul întrunirii noastre lângă teatrul „Licurici”, până în partea centrală a Pieţii Marii Adunări Naţionale. Itinerarul nostru va urma strada Bănulescu-Bodoni până la prospectul Ştefan cel Mare, mai apoi vom face la dreapta şi vom merge spre centrul pieţii, până la locul desfăşurării mitingului pentru susţinerea Legii antidiscriminare neadoptate încă, acţiunea va dura 30-40 de minute. La miting vor fi cinci-şapte alocuţiuni […] Mai apoi, vom da citirii adresarea către parlamentari şi alte organe ale puterii cu rugămintea de a adopta legislaţia respectivă, vom vota pentru acest document şi vom încheia în mod oficial mitingul. Ne vom întoarce, urmând direcţia spre strada Puşkin, unde, lângă Palatul Naţional vom urca în autobuze şi ne vom dizolva în masa comună a orăşenilor.”
“În mâinile noastre vor fi […] baloane multicolore, drapele ale Republicii Moldova, Uniunii Europene, „GenderDoc-M” şi în culorile curcubeului. Pe vestele îmbrăcate de asupra hainelor manifestanţilor va fi scris „Legea e una pentru toţi”, „Toţi diferiţi – toţi egali” în limbile de stat şi rusă, adică cuvinte şi expresii care vor îndemna la lichidarea discriminării tuturor cetăţenilor Moldovei, fără excepţii, vor chema şi la pace, la coexistenţa paşnică a tuturor grupurilor sociale şi naţiunilor.”
Observăm că, spre deosebire de data trecută, în această ediţie a festivalului sodomit intitulat romantic „Curcubeul peste Nistru”, lobbiştii ideologiei pederaste au schimbat tactica, recurgînd la folosirea transparenţei ca mijloc de convingere a opiniei publice că sînt curaţi ca lacrima în tot ce au de gînd să facă. Astfel, de data aceasta, homosexualii ne pun în faţă atît traseul exact al marşului, cît şi felul în care plănuiesc să se manifeste, ca apoi să întrebe triumfător: „Ce e rău în asta?”. Tot ei ne dau şi răspunsul: „Sigur că NIMIC!”. Deci, dragi creştini, să le mulţumim pederaştilor că ne-au luminat minţile „fundamentaliste”, „homofobe”, „habotnice”, „învechite”. Aflaţi că nu e nimic rău în aceea că ţara noastră va fi călărită, în Piaţa Marii Adunări Naţionale (acolo unde în ’91 noi, băştinaşii creştini ai ţării, ne-am cîştigat independenţa, inclusiv faţă de ideologiile anti-naţionale, aşa cum se prezintă vădit ideologia pe care ne-o bagă pe gît giuvanii paraşutaţi pe aceste meleaguri), nu departe de monumentul Voievodului Ştefan cel Mare şi Sfînt, de o bandă de euro-lingăi, bandă care încape toată într-un singur autobuz. Aceasta este demo(no)craţia în carne şi oase: Majoritatea jertfită pe „altarul” sodomiei de minoritatea cancerigenă a homosexualiştilor liber-cugetători.
Intervenţia salvatoare a gospodarului liberal al capitalei nu trebuie să fie aşteptată. Chiar dacă în 2008 primarul Chirtoacă a interzis, cu cîteva zile înainte, desfăşurarea paradei sodomiţilor, aceştia din urmă n-au reacţionat deloc, încercînd, cu orice preţ, să ne arate cine e stăpîn la Chişinău. Formal vorbind, pentru sodomiţi, interdicţia dată de Chirtoacă nu a trebuit şi nici nu a avut o greutate juridică pentru că noua lege a întrunirilor adoptată pe 22 februarie 2008 de parlamentarii „noştri” (ai lor, de fapt) desfiinţează metoda tradiţională cu autorizaţiile (emise de primărie) în ceea ce priveşte întrunirile publice. Astfel, primăria devine din organ abilitat cu autorizarea (sau respingerea cererilor de întrunire publică) martor la toate manifestaţiile legale (sau care, cel puţin, par a fi legale). Chiar dacă anul trecut mai multe organizaţii obşteşti de bună credinţă au arătat lămurit că ceea ce au vrut şi vor să facă homosexualii reprezintă o flagrantă încălcare a numeroaselor articole din Constituţia Republicii Moldova şi din legislaţia naţională, această abordare documentară nu şi-a atins efectul scontat.
Sîntem pe deplin conştienţi că asemenea măsuri (ping-pong-ul sec al declaraţiilor) nu au prea mare greutate într-un stat ce nu-şi mai aparţine de ani buni, ţara aceasta a noastră obişnuindu-se deja să fie un trepăduş profesionist în ograda sodomitului „Europa” şi aceasta în pofida convingerilor iluzorii că avem o guvernare dictatorială, tiranică, comunistă. De aceea,
prevenim de pe-acum pe toţi oamenii de bună credinţă să-şi ia liber de la serviciu (de la şcoală, universitate, treburi) pentru ziua de joi, 7 mai 2009, în intervalul orelor 1100 – 1300 pentru ca să arătăm că noi, băştinaşii ortodocşi ai Moldovei lui Ştefan, nu ne plecăm sub nici o formă în faţa atacurilor duşmanilor ţării şi neamului nostru creştinesc şi sîntem gata să ne împotrivim hotărît oricăror uneltiri sodomiceşti mai mult sau mai puţin subtile. De asemenea, amintim tuturor fraţilor de cuget să transmită mai departe această înştiinţare rudelor, prietenilor, colegilor, etc.
Pe acest site vă vom ţine la curent cu toate acţiunile care vor fi planificate referitor la evenimentul respectiv.
În continuare, vă prezentăm materialele care au o legătură directă cu acţiunile homosexualilor din 7 mai curent. Aceste texte trebuie să fie cunoscute de toţi cei cărora pretind că le pasă de acest petic de pămînt „heterosexual”:
2008: DECLARAŢIA PRIVIND MARŞUL SODOMIŢILOR ÎN CHIŞINĂU
CAMPANIA DE PROPAGANDĂ HOMOSEXUALĂ: (I) şi (II)
2008: Cuvînt către cei care mai au demnitate
2008: Biserica Ortodoxă din Moldova împotriva Legii ne-discriminare
2008: ADRESARE către deputaţii Moldovei privind Legea pro-sodomită
2008: ADRESARE: “Cerem să fie exclus din proiectul de lege termenul “orientare sexuală” !”
2008: Către toţi cei cărora le pasă de familie, copii şi nepoţi!
2008: Alianţa Familiilor Din România: ADRESARE către Ministerul Justiţiei din RM
2008: Nu putem accepta o astfel de lege!
FOTO: Manifestaţia de PROTEST împotriva Legii nediscriminare
2007: Despre manifestaţia pederaştilor din 27 aprilie
Homosexualitatea: orientare sau PREFERINŢĂ sexuală ?
Interzicerea cuvîntului “homosexual”: (I) şi (II)
Mitul homofobiei şi Despre homofobie şi alte etichete
Propaganda homosexuală în şcoli
Cum te afectează pe tine “căsătoriile” între homosexuali
Acţiuni de intimidare din partea pederaştilor “toleranţi”
Teoria conspiraţiilor minorităţilor
Homosexualii batjocoresc bisericile
Sensul toleranţei
MITURI legate de homosexualitate
Politică şi sex
DE CE sînt impotriva paradelor homosexualilor
Problema PEDOFILIEI

2 comments:

Anca said...

Cel mai greu pacat al oamenilor:

Pacatul si munca sodomitenilor

'Când pângaritii diavoli îndeamna si supara firea oamenilor spre lucrul cel pagânesc al sodomiei, si mult se nevoiesc pâna sa-i aduca pe dânsii spre lucrarea acestui urât pacat, atunci se tem a sta înaintea lor în vremea lucrarii pacatului. Ca întâi seamana gândurile cele spurcate si aprind spre poftire, iar când aceia fac învoire si vin spre lucrare, atunci întinatii diavoli fug îndata de la sodomiteni. Ca mai bine le este sa se prapadeasca de pe fata pamântului si sa se mistuiasca în muncile iadului, decât sa se afle înaintea lor când se lucreaza sodomia.
De altceva nu se tem mai mult decât de cumplitul foc si munca a sodomitenilor. De ce? Fiindca nici un om nu cunoaste acea cumplita munca si vapaie a sodomitenilor, ci numai diavolii o vad si se cutremura si se înfricoseaza; ca este mai cumplita decât orice alta munca si foc al iadului. Pentru aceea fug sa nu fie de fata, ca nu cumva sa-i urgiseasca Dumnezeu ca cei ce sunt voitori si îndemnatori ai acestei lucrari faradelege si sa se osândeasca mai înainte de vremea osândirii lor, acolo în focul osândirii sodomitenilor.
De trei lucruri se tem diavolii: întâi, de spurcata fapta a sodomitenilor; al doilea, de sodomia cea peste fire care se lucreaza cu femei; a treia, de malahia tavalirii stricaciunii (barbat cu barbat). De aceste trei faradelegi peste fire se tem, caci pentru aceia care fac aceste stricaciuni s-a zidit acea flacara deosebita. Ca atunci când savârsesc ticaosii oameni – îndemnati de diavolul – aceste trei faradelegi peste fire, fug departe ca sa nu-i vada când pacatuiesc si sa se osândeasca în acea cumplita si mai înfricosata decât toate muncile iadului, a celor ce peste fire pacatuiesc.
Diavolii se înfricoseaza de aceasta patima pentru frica focului aceluia; pamântul tremura de lucrarea cea peste fire a sodomiei. Cum îndrazniti si lucrati aceasta înfricosata faradelege a sodomiei, întunecându-va de nesimtirea voastra, nesocotind ce vor patimi aceia care lucreaza aceasta cumplita faradelege si va stricati curatenia? Acum este vremea sa va paziti. Diavolii se pazesc de focul acela, cu toate ca se vor osândi acolo în ziua judecatii celei înfricosate.'

Sfântul Nil Athonitul (1612 – 1692)
Profetii si marturii crestine pentru vremea de acum
Editia 2004

Anonymous said...

Se vede ca au iesit diavolii din iad, si se distreaza din plin pe pamint. Bolnavii acestea fara leac, nu asa, dar se proclama ca profesionali de transsexuali, mi se face silă de tot de voi, sa vomiti nu alta, au sa fie batuti mai rau decit cu pietre la Chisinau, sa vedeti ce va asteapta... minia Lui Dumnezeu îi va nimici de la fata Lui, nu le vom permite sa se instaureze satana in casa noastra. Mizerie dintre mizerii.!!!!