Pages

Wednesday, May 6, 2009

NEW YORK TIMES a văzut porci zburători. Treceau Atlanticul fara cip biometric. Asa ca d-asta trebuie sa le bagam romanilor Pasapoarte Biometrice...

"Eu cred că New York Times a văzut porci zburători care au zburat din România în Mexic şi au venit înapoi în România la firmele SmithField. Dacă vrea cineva să distrugă creşterea animalelor din România, acel cineva nu ştie realitatea de aici", a afirmat Sorin Minea, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii.
Ipoteza "porcului zburător" a fost vehiculată şi de către Marian Zlotea, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
"Mi se par nişte informaţii incredibile. Cum poate un ziar să scrie astfel de lucruri? Nu e nimic logic. Cum să vină virusul în Mexic din România? A venit cineva cu porcul în geantă? Au zburat porcii acolo? Cum să se spună aşa ceva?", a afirmat Zlotea.
"Informaţiile apărute în ziarul New York Times sunt rău intenţionate şi atacă grav creşterea animalelor din România şi garantez că reacţia noastră va fi una pe măsură faţă de aceste informaţii calomnioase", a declarat astăzi Dan Nica.
Articolul din New York Times este o speculaţie
"Le cer românilor să cumpere marfă românească, marfă sănătoasă, să cumpere fructe româneşti, legume româneşti şi îi îndemn să cumpere cu încredere carne românească pentru că produsele de carmangerie românească sunt bine controlate şi selecţionate, iar informaţiile de genul celor din New York Times sunt devastatoare pentru opinia publică, pentru că românul nu mai stă să se gândească dacă e adevărat sau nu, şi preferă să nu mai cumpere", a explicat Nica.
Citeşte şi Dan Nica consideră că articolul din New York Times este o speculaţie

No comments: