Pages

Saturday, May 2, 2009

AGENTUL BADIN ne-a prins: Filiera KGB-FSB-SVR-MOSSAD-CIA-ETC-ROSCA-RONCEA (e valabil si invers)

"Două ştiri legate între ele. O declaraţie a purtătorului de cuvânt al MAE de la Moscova şi una de la Strasbourg, care îl are în prim plan pe deputat Vlad Cubreacov, adjunctul lui Iurie Roşca, pe vremuri naţionalist, astăzi vândut lui Voronin şi Rusiei. Scenariul este susţinut şi de fraţii Victor şi George Roncea în mai multe articole. Ultimii doi sunt apropiaţii lui Traian Băsescu şi au fost acuzaţi în mai multe rânduri că, de fapt, jocurile Moscovei în Basarabia" - zice Badinovici
colportat de ADRIAN FIRTAT <adifir2004@yahoo.com> Subject: [Reintregirea_Romaniei] FILIERA RUSEASCĂ RONCEA-ROŞCA
pe e-grupurile: Reintregirea_Romaniei@yahoogroups.com si Impact_romanesc@yahoogroups.com in Data: Friday, May 1, 2009, 10:48 PM

Drept pentru care...sunt nevoit sa recunosc (exemplific si cu foto): sunt agent CIA/MOSSAD - iata-ma la Casa Alba si la malul Iordanului cand ii fac poza lui Mihai Razvan Ungureanu (ce dovada mai buna vreti!)

Si Roncea SR marturiseste (chiar de pe tanc): FILIERA RUSEASCĂ KGB/FSB/SVR/GRU/MOSSAD/SBU/AVO/STASI/BND/CIA/SRI/SIE/ETC-RONCEA-ROŞCA

Sunt foarte scandalizat ca in poza atasata materialului demascator al celebrului Badin de la Antenele PSD-PC a lu' Felix - aka Dan Hotzulescu - mie nu mi s-a pus nici o sagetica desupra capului si nici alta explicatie foto desi eu ma vad mai bine in poza decat anemicu de frate-miu si carele am si nadragi kaki, tricou kaki (din dotare) si atitudine mult mai securista decat acesta (a se vedea felul in care sunt tinute mainile in fata, peste buric - un semnal secret pentru satelitul Ogoniok care retransmite direct la beciu' lui Putin et comp).

Sunt chestii care doare si desi am fost invatati sa ne ascundem foarte bine, noi astia de la kgb/gru/sbu/etc, cand vine vorba de oleaca de publicitate e greu sa stai si sa suporti nedreptatea si ignorarea vadita in raport cu un frate mai mic, nici pe departe atat de profesionist (a se vedea ca tine mainile la spate, deci canci transmisie la satelit - sacose cu ruble s-au irosit degeaba pentru ca Ogoniok, de pe traiectoria sa stelara, sa capteze semnele din pocnituri de degete prin care urmau sa se transmita in direct secretele de la Chisinau direct la Moscova).

Acum insa se ridica si o alta problema, consecinta publicitatii in meseria noastra plina de aventuri una si una, este ca ne scoate din circuitul extrem de secret cunoscut pana acum doar initiatilor din serviciile noastre foarte profesioniste - Badin este, va dati seama, un profi, manat doar de sincera nevoie a exprimarii, insa aici i s-a infundat, ne-a scos din dulcea noastra ataraxie si acum n-avem de ales, trebuie sa-l lichidam, nu numai pe el dar trebuie exterminati ma tem si toti aceia care au aflat acum adevarul - adevarat despre noi, membrii clanului Roncea - Rosca.

Adevaru' asta a lu' badinovici e tot atat de adevarat precum e si faza cu CD-ul Cubreacovian - cel pe care blogerita Vio l-a vazut cu ochii ei in mana lui Cubreacov, care poate il dadea sau il primea, nu conteaza jean boxeaxa - noroc cu Unimedia care a facut si un filmulet unde cita Europa Libera intre ghilimele, care fraza intre ghilimele zicea exact ca blogerita cu ochi de vultur (mai tare ca Ady Nastase care a vazut steaguri verzi legionare fluturand pe sediul Politiei, in 13 iunie 1990) insa pe banda audio montata de la Europa Libera se auzea cu totu altuceva, adica mai exact de Cubreacov nici pomeneala, nu conteaza...

Un alt profesionist, mai tare chiar ca Badin, nici n-o mai citeaza pe blogerita Vio si preia direct pe hotnews.md, apoi vine si un amplificator de forta, forta eoliana ma refer, Agentura NewSin la rand, citand citatul citarii apoi si Ziarul de Garda, si intre timp se mai interfereaza si cate un apreciat lider al studentimii din R. Moldova (nu din Basarabia, doamne feri, ca pe aia a ciuntit-o cu Noua Foarfeca, chiar pe zona istorica), care lider, din lift, unde se afla cu intreaga organizatie, a vazut si el ce a vazut blogerita Vio, dar nu cu ochii lui dar asta nu conteaza doar stim cu totii ca Cubreacov este un caghebist notoriu, se vede si dupe nume ( o fi chiar si "jidan", ca Socor si Roncea al mic, fratele dubios al lui al mare - desi Bastovoi zice altceva despre el, alias ziaristul Victor Rotaru, in ultima lui carte, "Audienta la un Demon Mut") dar mai ales toata lumea stie ca numai un kaghebist putea sa se ocupe cu atat obstinatie de Mitropolia Basarabiei, numai un spetznatz notoriu putea sa care in spate cinspe ani de procese si peste 20 000 de fise mii de scrisori si sute de intampinari si adrese.

Evident ca tocmai din cauza ca stia ca Cubreacov e kaghebist, actualu lider al Noii Opozitii, cel prezentat de Badin cu deferenta si entuziasm totodata drept viitor presedinte, cu putin inainte de 5 aprilie, la Antenele 1, 2, 3, - ati ghicit e vorba de dl Urechean, ca deputat in Parlamentu' Moldovei a votat numai impotriva legiferarii statului Mitropoliei Basarabiei.

Stia vezi bine Urechean direct de la prietenu sau bun Ady Nastase, ca Mitropolia asta a Basarabiei e cu pocinog asa cu stia si lideru' studentesc de la Bucuresti totodata membru de partid in Noua Opozitie, cea mai curata si mai apretata de la Chisinau tocmai de aceea cu Noua Foarfeca ciunti cu grija harta Basarabiei istorice, ca sa nu mai fie Vechea Basarabie, ci cea Noua, R. Moldova, cea pe care o prefera el si ai sai, Neo-Kaghebistii, cei carora li se mai spune, Noii Patrioti, Noii SIS-isti, Noii Mancatori de Cacat...etc

Sh-am incalecat pe-o Noua Sa si v-am spus povestea cea mai cea, si da confirm, sunt pe aceasi filiera ca si alalalt frate, cel cu sagetica deasupra, si deasemenea confirm vinovatele legaturi de aproape doua decenii cu acest nabadaios zarghit de Rosca, neascultator cinspe ani de presedintii Romaniei, pana recent, inainte de un fatidic 4 aprilie, treaba de la care i s-a si tras raceala de acum, precum si cu DJ Cubreacov (stiu de la superioru meu din kgb ca cu CD-urile se ocupa digeii)...

Ce interesant, am auzit ca in continutul CD-ului se gasesc filmari realizate de un post de-al rusilor - TV7 - unde imi amintesc ca s-a lansat in cariera o actuala tovarasa de viata a prietenului lui Cubreacov, cel care ii tot scrie scrisori publice in ultima vreme, ba din perspectiva regnum ba din perspectiva flegmum - nici nu mai stii ce sa intelegi mai frate cu moldovenii/ardelenii si badinii astia...

Na ca ma si semnez in clar cu numele conspirativ - Roncea
(Rosca e numele meu real, de fapt, dar n-am voie sa zic la nimeni, iar daca totusi se afla e nashpa - trebuie sa me exfiltrez urgent din Basarabia, dar cum harta Basarabiei a fost ciuntita cu foarfeca de Noii Golani ai Noii Opozitii din Nova Moldovskacaia, ma tem sa nu ajung Doamne feri in mai stiu eu ce Noua Gainarie ca asta compusa din doi blogeri, un "student" o "studenta" si un animator eolian... ce interesant, New Sin asta, e tot ceva Nou, dupa nume, ca mai toti actorasii acestei povesti)
PS: Badine, Badine, pana unde crezi ca-ti va merge?... Uite, ia o dedicatie pentru tine, sclav fericit, si sefii tai, Tismaneanu si Voiculescu:

2 comments:

Ioana D'Arc said...

De la Revolutie incoace, au tot cazut masti, s-au tot prabusit mituri de carton, s-au tot demascat marionetele serviciilor..
Au cazut roman, bombonel si altii ca ei..
cand oare vor cadea iliescu, vantu, voiculescu, patriciu - impreuna cu toate retelele lor si cu toti nemernicii care ii slujesc (cum e si acest badin)..?? sunt, cu totii, marionetele marilor papusari, si vor avea, cu totii, soarta lui Moţoc..
Principiul dominoului nu exclude pe nimeni!!

Anonymous said...

:))) Foarte tare articolul....totusi cred ca, la povestea cu cd-ul, s-a facut din tantar armasar. Vio (o fata de 19 ani, foarte simpatica si coerenta in celelalte postari) a vazut si ea ceva, a inteles probabil altceva, iar tornada politica unimedia et comp. a exploatat barfa, politizand-o. Astfel ajunge victima unui razboi politic pe care nu l-a scontat:( Pacat, eu citesc cu drag blogul ei.