Pages

Monday, April 6, 2009

EXCLUSIV Ultimul Cuvant al lui Gigi Becali din boxa acuzatilor si pledoariile avocatilor AUDIO/FOTO/VIDEO Gigi Becali tinut inchis de Sfintele Pasti





Gigi Becali - Ultimul Cuvant in sala de Judecata
Luni, 6 aprilie 2009, dupa pledoariile avocatilor, Gigi Becali a avut ultimul cuvant. Inregistrarea, din sala de judecata, nu este de cea mai buna calitate dar este singura primita la redactie.



Pledoariile avocatilor la procesul lui Gigi Becali
Luni, 6 aprilie 2009, avocatii au incercat in zadar sa explice instantei ilegalitatea arestarii lui Gigi Becali. Judecatorii au decis ca Gigi Becali sa ramana inchis inca 25 de zile, pana dupa Pasti.


ZIUA: Analize si comentarii

Care e crima lui Gigi Becali

Costel Iancu, PDL: trafic de carne vie, sclavie, rapiri, sechestrari de persoane, torturi, umiliri inimaginabile, arme: cercetat si judecat in stare de libertate.Gigi Becali isi face singur dreptate in fata clanurilor tiganesti, aflate de cele mai multe ori mana in mana cu mafia din Ministerul de Interne: arestat si inchis."Dupa ce mi-a aplicat multiple lovituri si m-a lasat jos, Iancu Constantin a mers la autoturismul sau si a adus mai multe lanturi si lacate cu care m-a legat, atat de gat, cat si de un gard. M-a dezbracat in pielea goala si a adus o bucata de carton pe care m-a obligat sa scriu cateva cuvinte cu privire la faptul ca as fi o zdreanta si am gresit fata de el. Dupa ce am fost legat cu lantul si dezbracat in pielea goala, Iancu Constantin a urinat pe mine, a incercat sa ma ... si chiar... ... . Precizez faptul ca eu am fost legat in spatele imobilului in care locuisem, de gardul acelui imobil si am fost tinut in lant si in pozitia umilitoare pe care am expus-o anterior o perioada de mai multe zile, fiind tinut dezbracat, pe timp de ploaie si vant".
Este doar o parte din declaratia uneia dintre victimele lui "don Costel" Iancu, fostul presedinte al Administratiei Nationale pentru Imbunatatiri Funciare al Guvernarii PDL, recomandat si "garantat" de ministrul Radu Berceanu. Ministru care, desi e tartorul judetului Dolj, afirma senin ca habar nu avea de trecutul interlop al alesului PDL. Daca el nu avea timp si resurse sa afle, ce credeti, politia ar fi putut?
Sigur ca da. Drept dovada, Costel Iancu a devenit partener de afaceri si cu Costel Tulitu, fostul sef al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Dolj, actual primar in orasul Bechet, din partea PDL. Conform Registrului Comertului, Iancu si Tulitu au fost parteneri de afaceri in firma "Inteligent Service" SRL, care se ocupa cu "activitati de investigatie si protectie". Mai clar: cand hotii isi dau mana cu politistii si-si mai fac si o armata personala de infractori. Sa zicem ca nici politistul, ca si Berceanu, nu a fost in stare sa afle trecutul interlop al activistului PDL. Atunci, poate un membru al serviciilor secrete ar fi mai indicat? Pai da! Pentru ca afacerea celor doi a fost administrata de Gelu Simescu, fost locotenent-colonel in Directia de Protectie si Siguranta Militara din MApN. Adica filiera se extinde in toate sferele si putem constata existenta si dezvoltarea statului mafiot. Un al doilea primar asociat cu Iancu si "serviciile" sale "inteligente" este Ion Dabuleanu, primar in comuna Gighera din judetul Dolj, informeaza presa. Un al treilea primar asociat al lui Costel Iancu este Andrei Marius Danut, ales edil in primavara lui 2008 in localitatea Dranic, din judetul Dolj, tot din partea PDL. Cei doi sunt parteneri de afaceri in firma Centro Trans Corporation SRL, singura societate in care Costel Iancu mai figureaza acum ca asociat. Dupa ce, la rugaminte a premierului Emil Boc, si-a dat demisia de la ANIF, distinsul Costel Iancu, fostul coleg al "justitiarei europene" Monica Macovei, acuzat, intr-un caz instrumentat de DIICOT trei ani, de, repet, rapiri, sechestrari, trafic de carne vie, sclavie umana, tortura, posesie de arme este, si acum, liber si bine-mersi, judecat in stare de libertate.
In schimb, "pericolul social" Gigi Becali, este incatusat si inchis, pentru ca si-a facut singur dreptate, fara a fi dovedita vreo vinovatie a sa, pentru ca "este si formator de opinie". Mai ramane sa fim arestati si noi, din acelasi motiv, alaturi, poate, si de romanii care si-au facut singuri pod la Marginea, dupa un an de asteptari zadarnice!
Arestarea celui mai cunoscut roman, un roman paradoxal, dar debordant in acte de binefacere, care a reusit sa redea viata unui sat intreg, dupa ce Guvernul nu a facut nimic la inundatii, este cea mai mare greseala a asa-zisei Justitii romanesti. In acest caz sunt implicate insa, ca si in afacerile lui "Don Costel de PDL", servicii secrete cu ramificatiile de rigoare in toate structurile statului. Un caz revoltator, care il transforma pe haiducul rebel Gigi Becali intr-un erou a carui popularitate o va depasi, sigur, pe cea a presedintelui Traian Basescu. Presedinte care, ciudat, nu se mai pronunta ca si in cazul Popoviciu cu cate o intrebare, naiva, cum ar fi: "Care e crima lui Gigi Becali?".
Articolul orginal la
Care e crima lui Gigi Becali de Victor RONCEA

Vezi si

Calugarii de la Muntele Athos, solidari cu Becali

De: Arina CORDUNEANU

Intr-un comunicat de presă remis redacţiei, calugarii romani de la Schitul Lacu al Sf. Munte Athos au subliniat faptul ca intreaga comuniune monahala de la schit isi exprima deplina incredere in nevinovatia lui Gigi Becali. ”Ne vom ruga neobosit Lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare Maria ca sa-l intareasca in lupta cu vrajmasii sai cei vazuti si nevazuti, iar judecatorilor sa le lumineze mintile ca sa poata distinge intre adevar si intuneric. Credem cu tarie ca rugaciunea va fi cu atat mai puternica cu cat ea va fi rostita prin glasul miilor de credinciosi care s-au bucurat de faptele bune ale domnului George Becali”, au precizat acestia. Calugarii nu sunt de acord ca o persoana cum este Gigi Becali, care, pe parcursul a mai multor ani si-a oferit sprijinul material dezinteresat pentru restaurarea locasurilor romanesti de pe intreg cuprinsul Peninsulei Athonite, sa fie inchis si judecat pe nedrept. Calugarii au mai precizat ca, datorita faptelor sale, “in mai toate chiliile athonite , numele George Becali sa fie pomenit primul in pomelnicul cititorilor”.
Sursa http://www.zi-de-zi.ro/
Vezi si Coalitia Impotriva Statului Politienesc a depus plangere la Consiliul Superior al Magistraturii in cazul Becali. ARESTATI TOTI FORMATORII DE OPINIE!

2 comments:

dielda dana DINU said...

Am scris inaintea ta ca va mai sta inchis. Intra pe blgul meu. Nici nu era de mirare sa fie asa!

Anonymous said...

ia la ei, ateii imberbi si plini de cosuri:http://rezistenta.blogspot.com/2009/04/fascistii-se-ascund-sub-multe-blanuri.html?showComment=1239090360000#comment-c6125641934588514778
Cine-i cunoaste pe astia?:)