Pages

Friday, February 19, 2010

AVOCATUL Iulian Urban il va sprijini pe Paul Tecuceanu in lupta pentru aflarea adevarului despre moartea fratelui sau. Vezi www.TONITECUCEANU.ro

Astazi m-am intalnit cu jurnalistul Paul Tecuceanu, fratele regretatului Toni Tecuceanu de a carui moarte au profitat corbii din sanatatea romaneasca care au decis sa faca afaceri pe seama memoriei sale.
Este prima oara cand discut fata in fata cu Paul si m-a impresionat prin simplitatea si sinceritatea cu care priveste tot ce se intampla legat de drama ce i-a lovit familia. Cu siguranta acest om si familia lui trebuie ajutat si sprijinit in lupta lui cu un intreg sistem corupt pana in maduva oaselor care nu a pregetat sa speculeze ordinar moartea unui OM, pentru maximizarea profiturilor rezultate din afacerea penala a vaccinarii romanilor fata de falsa pandemie de gripa porcina.
Impreuna cu Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro si alaturi de avocatul Mihai Rapcea, vom oferi o platforma logistica completa si suport total in lungul razboi pe care il va presupune aflarea adevarului despre moartea lui Toni Tecuceanu si pedepsirea celor vinovati.
Asa cum ma cunoasteti stiti ca voi merge pana la capat indiferent care va fi acela alaturi de Paul si de familia Tecuceanu.
I-am sugerat ca toate demersurile ce vor fi facute, toate materialele, sa fie publicate pe site-ul fratelui sau,
http://www.tonitecuceanu.ro/
Asta pentru ca pe de o parte romanii sa afle adevarul despre aceasta drama, sa inteleaga ca atunci cand suntem hotarati putem inbinge sistemul imbibat de coruptie si spaga, dar in egala masura va fi o buna oportunitate ca toti cei care detin informatii legate de zilele critice in care soarta lui Toni Tecuceanu a fost pecetluita la spitalul Matei Bals, sa le aduca pentru ca Paul si familia lui sa le foloseasca in razboiul juridic pentru condamnarea vinovatilor.
Este o cruciada in care Paul si noi vom avea nevoie de sprijinul dvs. al celor ce detineti date, informatii, documente ele urmand sa ajunga in Justitie la cei care vor fi chemati sa pronunte sentintele de condamnare a celor care si-au batut joc de viata unui tanar actor roman.
Iulian Urban
19.02.2010