Pages

Friday, August 21, 2009

DANIEL BOJIN arunca bomba elefantii isi rup trompa. Mircea Basescu s-a bagat ca musca-n lapte intr-o operatiune marca RETEAUA IUDA Pe cand arestarile?

Cand va fi arestat Aurel Cazacu cel putin pentru intentia exprimata de trafic de influenta la nivel inalt?

"De duşmani te poţi apăra. E însă extrem de greu să te aperi de propriul tău frate", a declarat Traian Basescu in urma articolului scris de profesionistii presei Daniel Bojin si Make in BURSA, Fratele preşedintelui Băsescu, jucător în industria de armament.
"Să ştiţi că dacă frate-meu se mai bagă în vreo firmă din asta dubioasă, eu pot să nu mai candidez", a afirmat preşedintele Traian Băsescu în timpul vizitei din această dimineaţă în judeţul Botoşani.
Dacă l-ar fi întrebat, Traian Băsescu i-ar fi spus fratelui său să nu intre în firma DESINTCO SRL. Acum însă, şeful statului spune că a ajuns în situaţia de a se apăra nu de duşmani, ci de propriul frate, comenteaza Realitatea TV.
"De duşmani te poţi apăra. E însă extrem de greu să te aperi de propriul tău frate. Asta e. Să fiţi sigur că eu azi noapte am aflat de intrarea lui într-o firmă. Nu mi-e de imagine, mă afectează ca om, pur şi simplu. Putea să-mi spună, că i-aş fi spus să nu o facă", a spus preşedintele Traian Băsescu legat de acţiunile fratelui său.
De altfel, preşedintele Traian Băsescu a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că "regretă că un membru al familiei sale este acţionar al unei firme cu activităţi legate de domeniul militar", dar că a primit asigurări că firma la care este acţionar fratele său nu a fost implicată în contracte cu produse militare.
Potrivit comunicatului de presă, preşedintele Traian Băsescu i-a cerut lui Mircea Băsescu să renunţe imediat la calitatea de acţionar în firma respectivă.

Reteaua IUDA

Problema insa nu este atat a lui Basescu cat a retelelor de spionaj si afaceri necurate care sugruma aparatul statal din toate directiile, est-vest, nord-sua. Numele lui Aurel Cazacu a fost vehiculat intr-o alta investigatie de presa de exceptie, de anul trecut. S-a intamplat ceva de atunci? Au facut serviciile ceva? Doar l-au indrumat sa-l ia asociat pe fratele presedintelui. Tare!
Realitatea TV relata in iulie 2009 ca jurnaliştii cotidianului Evenimentul Zilei dezvaluie că cinci generali în rezervă sunt monitorizaţi atent de contraspoinajul militar pentru afaceri care ar leza interesul naţional. Mircea Chelaru, fostul şef al Statului Major General al Armatei, a refuzat să comenteze informaţiile din ziar şi a spus că va decide luni ce măsuri va lua împotriva publicaţiei.
Aceştia sunt Mircea Chelaru, Nicolae Spiroiu, fost ministru al Apărării, Gheorghe Rotaru-, fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, Dan Zaharia şi Florentin Popa, ambii conducători ai departamentului de înzestrare şi logistică din Ministerul Apărării.
Operaţiunea "Iuda" declanşată de Direcţia de Siguranţă Militară arată că cei cinci gravitează în jurul lui Aurel Cazacu, şeful Direcţiei Producţia de Apărare din Guvern - in prezent mahar in Ministerul Economiei. Potrivit jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, prin afacerile pe care le derulează, gruparea ar prejudicia cercetarea, înzestrarea şi modernizarea Armatei, dar şi comerţul cu tehnică militară. Unul dintre cei vizaţi, fostul şef de stat major, generalul Mircea Chelaru, taxează dur operaţiunea, "sunt mandatarii unei instituţii falimentare, care nu fac decât idioţenii".
Contactat telefonic de către reporterii Realitatea TV, Mircea Chelaru a refuzat să comenteze informaţiile din Evenimentul Zilei. Chelaru a spus însă că va citi întreg articolul în ziarul de mâine şi va decide apoi ce măsuri trebuie să ia împotriva publicaţiei. Nicolae Spiroiu, Dan Zaharia, Florentin Popa şi Gheorghe Rotaru nu au putut fi contactaţi pentru a comenta acuzaţiile.

No comments: