Pages

Wednesday, July 1, 2009

CU UN PICIOR IN TVR, pe urmele lui Chirieac, Corina Dragotescu, eleva preferata a lui Tinu si Andon, isi da demisia de la Realitatea TV


MEDIAFAX: Jurnalista Corina Drăgotescu şi-a dat demisia, miercuri, de la Realitatea TV, gestul ei fiind legat de decizia managementului trustului din care face parte televiziunea de a reduce salariile cu procente între 10 şi 50%.
Drăgotescu a menţionat că decizia managementului a fost decisivă în legătură cu hotărârea de a demisiona.
Ea a menţionat că salariul pe care îl primea a scăzut cu 70% în ultimul an, ajungând la nivelul unei remuneraţii de reporter "bine plătit la o publicaţie cu bani".
Jurnalista apreciază decizia managementului trustului ca fiind prost gândită, fiind aplicată fără să se ţină cont de diferenţele de valoare dintre angajaţi.
Drăgotescu se află în negocieri cu televiziunea publică pentru realizarea unei emisiuni de tip talk-show.
Grupul Realitatea-Caţavencu a anunţat, miercuri, că va reduce salariile angajaţilor cu până la 50%, pentru reducerea costurilor trustului de presă, cei mai afectaţi fiind cei din middle şi top management, conform unui comunicat intern al companiei, citat de portalul http://www.money.ro/, care face parte din portofoliul grupului.
"Evoluţia pieţei în contextul crizei economice obligă grupul Realitatea-Caţavencu să reducă semnificativ costurile la nivelul tuturor produselor. Reducerea acestor costuri se va face în trepte: cele mai afectate vor fi salariile pentru top şi middle management, unde procentul de reducere ajunge până la 50%. Salariile mici nu vor fi afectate de această măsură. Căutăm în continuare soluţii de atenuare a efectelor crizei economice şi ne bazăm pe ajutorul fiecăruia dintre voi în acest sens", se arată în comunicatul intern.

No comments: