Pages

Tuesday, June 30, 2009

ACTIVISTII HOMOSEXUALI au primit sprijinul "campionului" trisexualilor, Barack Obama, pe macanit de rata - VIDEO. Ultimul BANC cu Obama si un cowboy

Barack Obama, "campionul" drepturilor homosexualilor, intrerupt de un macanit (Video)

Barack Obama i-a asigurat luni pe homosexuali ca vor avea intotdeauna in el pe "campionul" drepturilor lor si ca vor constata la sfarsitul presedintiei sale ca situatia li s-a ameliorat, relateaza AFP, citata de Agerpres.Discursul presedintelui a fost insa intrerupt de un macanit care se auzea din sala. Uimit si amuzat, Obama a intrebat: "A cui rata macane? Se aude o rata care macane aici!". Dupa ce a fost lamurit ca era vorba despre un ton de apel (n.r. - un jurnalist isi uitase mobilul deschis), presedintele a intrebat din nou: "De unde va luati tonurile astea? Sunt si eu curios".
El a convocat la Casa Alba 300 de militanti pentru drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transsexualilor si le-a spus ca le intelege nerabdarea de a vedea revocate unele dispozitii discriminatorii la adresa lor.
Obama i-a asigurat ca va fi "nu doar prietenul", ci si "aliatul, campionul drepturilor" acestora si un "presedinte care se bate alaturi" de ei si pentru ei cand va actiona pentru schimbarea legii sau a mentalitatilor.Presedintele american si-a reafirmat angajamentul pentru revocarea a Legii de aparare a mariajului (1996), care permite statului federal si diferitelor state sa nu recunoasca mariajele intre homosexuali, legalizate in doar sase state americane. Ea interzice ca avantaje ale angajatilor statului sa fie transmise partenerilor lor homosexuali. Homosexualii mai vor sa fie abrogata legea din 1993 care nu-i autorizeaza sa serveasca in armata decat daca nu-si vor etala preferintele sexuale. (Z.O.)

Bancu' cu Obama

Un cowboy (cioban) din Texas este abordat de un turist:
- Baciule, ce zici de presedintele asta negru?
- Unde?
- La noi, la Casa Alba!
- Hai, bre, fugi de-aici!
- Daca-ti spun; uite-aici: New York Times de astazi.
Cowboy-ul ia ziarul, se uita, se gandeste, iar se uita la poza, si-i zice turistului:
-Yeah, da' ce mandru trebuie sa fie stapanul lui!...

No comments: