Pages

Wednesday, July 1, 2009

DISCRIMINARE in masa a tiganilor din Romania. ALERTA in atentia Amnesty International si a tovarasului CTP. VIDEO Cum devine Romania - RRomania


Nunta "de criza" la tigani: de "doar" 1 milion de euro. Deh, vremuri grele...
Si inca, cu dedicatie pentru tovarasul Cristian Tudor Popescu, care se "revolta" pe presa de cancan, dar presteaza cu zor la Trustul Pro Marea Tiganiada TV:

1 comment:

Anonymous said...

"The effect of diversity is worse than had been imagined."

Zice Robert Putnam (http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Putnam) intr-un recent interviu in Financial Times. "Diversitatea" e un pericol mortal.

Statul roman suprataxandu-i pe cei ce muncesc, facandu-i sa fuga unde vad cu ochii si indiferent de consecinte, numai si numai pentru a stipendia inmultirea necontrolata a etnicilor tigani in defavoarea romanilor, nu face decat sa se autodistruga. Reclamatia catre "Amnesty International" ar trebui facuta in numele romanilor jefuiti de stat pentru a a-i inmulti pe tigani; in nici un caz invers. India ar trebui sa-si ia inapoi tribul pierdut cat mai repede. Daca nu, ochlocratiile "dezvoltate" ar trebui sa se ingrijeasca ele de ei si sa ni-i ia de pe cap. Ipocrizia ochlocratiilor este de nesuportat. Pe de o parte ne striga ca suntem tigani murdari, hoti si cersetori iar pe de alta ne bat la cap cu integrarea tiganilor.