Pages

Saturday, January 24, 2009

Profetia Apocalipsei. Dupa cipul RFID implantabil in umar urmeaza cipul MMEA implantabil pe frunte


"Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."


In ultimii ani s-a constata o accelerare a eforturilor de popularizare a bio-cipului implantabil realizat de Corporatia VeriChip, condusa de un Board de Directori format din Jeffrey Cobb, Barry M Edelstein, Steven R Foland, Scott Silverman si Michael Krawitz. Produsul a devenit o realitatea pe piata americana inca din 2004, cand US Food and Drug Administration - Departamentul american pentru Alimentatie si Medicamente (FDA) a aprobat folosirea bio-cipului ca sistem implantabil care contine tehnologie de identificare prin radio frecventa (prescurtat RFID). Conform prevederilor companiei producatoare, VeriChip, bio-cipul mai mic decat un bob de orez contine o baza de date si un numar de identificare unic si se implanteaza in mana dreapta.

VeriChip Corporation (http://www.verichipcorp.com/), producatorul micro-cipurilor, le face reclama drept cel mai sigur si rapid mod de a accesa informatii medicale de la o persoana, in situatii de urgenta. Dupa cum probabil stiti, Statele Unite au inceput deja sa implanteze aceste bio-cipuri voluntarilor dar si copiilor, bolnavilor, detinutilor si militarilor. Discutia principala din spatiul public american si nu numai, este, in acest moment, inlocuirea cartilor de identitate, in timp, cu aceste bio-cipuri implantate in mana dreapta.

Inca sunt voci, izolate, care reclama, ca si noi acum, faptul ca tehnica permite interceptarea informatiilor, ca avem de a face cu insemnarea cu numarul Fiarei, ca este un atac la libertatea persoanei, etc, etc. Acum, razboiul impotriva terorismului cumulat cu "salvarea mondiala" de criza ce se amplifica, la randul ei indusa, justifica orice masura excesiva. America trebuie perceputa ca un experiment. "Experimentul Pitesti" a fost aplicat, cu succes, intr-o alta forma, neviolenta dar cu acelasi scop si la scara larga, precum comunismul, asupra amestecului de populatii din Statele Unite. Rezistenta este asadar minima si anihilabila. Probabil mai auziti din cand in cand de cate un grup de credinciosi - catalogati rapid de media drept extremisti - care se refugiaza in munti si refuza orice legatura cu statul federal, pentru ca apoi sa aflam ca o razie FBI a reusit sa "repuna situatie in legalitate", cu ajutorul uzului excesiv al armelor de foc.

Pana la faza aceasta, aici, in spatiul european, inca pregatit la o rezistenta in masa datorita crestinismului si a culturii milenare a natiunilor bine inradacinate in arealul lor ancestral, se opereaza cu acest instrument intemediar, actul de identitate cu micro-cip. Dupa cum intemeiat a avertizat Duhovnicul Neamului, Parintele Iustin Parvu, in urma revelatiei sale, acesta este un semn premergator insemnarii fizice cu numarul Fiarei, conform profetiei Apocalipsei, pe mana dreapta si pe frunte. Si iata dovada tehnica, cunoscuta deja la nivelul expertilor: conform unor surse independente de presa, deci neoccidentale, focalizarea discutiei publice asupra VeriChip pune in umbra faza a doua a operatiunii malefice. Conform acestor surse, la ora aceasta s-a edificat deja cel de-al doilea proiect ultra-sofisticat, sub comanda Agentiei de Cercetari si Proiecte Avansate de Aparare (Defense Advanced Research Projects Agency - DARPA) care apartine de Departamentul Apararii Statelor Unite. DARPA (http://www.darpa.mil/) este, printre multe altele, si inventatoarea Internetului.

Inventia care ar putea implini Profetia este un alt micro-cip implantabil, numit Multiple Micro Electrode Array - MMEA (Vezi Multielectrode array si Biochip). Acest cip va fi implantat in cap, in zona fruntii, pe un nerv care va conecta creierul direct la un calculator. Inventia este deja testata cu succes si are diferite aplicatii, in special, momentan, medicale si militare. Concret, aceasta va permite practic teleghidarea unui om de la distanta. Experimentele (publice) de pana acum au demonstrat cum un cobai devine o jucarie vie in mainile specialistilor care detin telecomanda. Sigur, totul pare de SF. Dar la fel era pentru stramosii nostri posibilitatea zborului in spatiu. Acum totul este normal, asa cum va parea, poate, si urmasilor nostri folosirea acestor micro-bio-cipuri, pentru "beneficiile" aduse de acestea in "situatii de urgenta".

De aici, nu va mai fi decat un pas, pentru americani, pana la implinirea Profetiei, doi, probabil, pentru romani. Poate dura 10, 20 sau 30 de ani, poate dura mai mult - in functie de gradul de "civilizatie" al zonei -, dar in tot cazul, suntem foarte aproape. "Nu credeam că voi trăi să văd şi eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice", afirma Parintele Justin in Apelul sau la trezire. Un clevetitor infiltrat in Biserica noastra, fragmentata deja, in cea oficiala si cea reala, se intreba cu glas tare de ce trebuie sa mai respectam niste canoane "invechite", in cazul scandalului apostaziei lui Corneanu. Acum, pentru a fi luat in deradere demersul de avertizare profetica venit din partea Parintelui Justin Parvu, se spune acelasi lucru despre scrierea sfanta a Apocalipsei. Si totusi, ea se intampla.

No comments: