Pages

Sunday, January 18, 2009

Alaturi de Parintele Peiu, militant anti-Gardasil

Acum, dupa ce in urma campaniei anti-Gardasil s-a realizat ceva - ceea ce se poate intampla si in urma campaniei anti-666 -, sa amintim ca unul dintre militantii campaniei, parintele Tudorel Peiu (aici intr-o foto de la o actiune pentru Basarabia), este surghiunit in urma activitatii sale. Redau un mesaj de pe forumul Ortodoxia si propun ca duminica viitoare sa-i fim alaturi, la slujba:
Parintele Tudor Peiu de la Spitalul de copii Gr. Alexandrescu din Bucuresti, cel care a permis o conferinta de presa pe tema vaccinarii fetitelor noastre in demisolul bisericii la care a participat inclusiv prof. dr. Pavel Chirila, trece prin incercari grele. I se imputa de catre conducerea spitalului tocmai permisiunea pe care a dat-o si s-a trecut la represalii. Fiind angajatul spitalului, au inceput umilintele (pe care le indura crestineste) si se desfasoara o intreaga cabala; se fac presiuni - nu explicite - ca sa-l determine sa plece.
Pentru cine nu stie, prin osardia sa a fost construita o biserica de o frumusete aparte in curtea spitalului, care i-a pus la dispozitie doar terenul.
In biserica a crescut o obste inchegata, care face inclusiv pentru copiii din spital destul de multe; nu mai vorbesc de Pr. Tudor Peiu, care a adus multa lumina in acest spatiu al durerii. Ca exemplificare ce imi vine imediat in minte, a facut sute, poate mii de botezuri de urgenta, in unele cazuri intamplandu- se adevarate miracole. Nu ati auzit despre ele datorita smereniei funciare a acestui om care si-a facut din slujirea preoteasca unicul scop al vietii sale.
Va rog sa va rugati pentru el.

1 comment:

Anonymous said...

Nu mor caii cand vor cainii! Fostul nostru coleg de la Liga Studentilor e o nuca tare. Isi vor rupe dintii. Nu pot ingenunchia smerenia acestuia.
Dumnezeu sa-l ajute!