Pages

Wednesday, November 5, 2008

Indoctrinare CNN: "It is clear that this is the outcome the world wanted to see". Romanii nu asteapta nimic de la America

Dupa 14 ore de CNN imi vine mie sa ma impusc (noroc ca am mai si atipit vreo doua ore). Cred ca daca Stalin avea si el un CNN castiga fara arme intreaga lume. In fine, eu am fost la TVR international si am zis ca voi tine cu McCain chiar daca va pierde. Nu vreau sa intru in secta Obama, e bine?! Sunt dezamagit pentru ca ma asteptam, totusi, ca scorul sa fie mai strans. Emisiunea poate fi gasita mai jos, in format RealPlayer sau Flash. Am ajuns mai tarziu ca ne-a tintuit Vadim de scaune la Nasul in emisiunea despre Cristoiu "A fost sau nu a fost?". Transcriptul de la B1TV il veti gasi integral aici, in curand, impreuna cu alte referiri pe tema CNSAS si Dinescovici-KGB.

Articolul 7 - TVR Internaţional
http://www.tvr.ro/emisiune.php?ed=50198#
Alege Ediţia 2008-11-04
Invitaţi: Victor Roncea - jurnalist „Ziua", Andrei Stoiciu - politolog.
Moderator Marian Voicu. Producător Mihaela Crăciun.

Iata si un sondaj interesant al TVR international pe tema SUA-Romania, disponibil pe site-ul lor:
Ce speraţi/asteptati pentru România de la următoarea administraţie americană?

Eliminarea vizelor pentru români
18.3%
Investiţii în ţara noastră
9.4%
Garanţii ferme de securitate
6.9%
Acces mai uşor la burse de studiu
6.1%
Toate variantele
21.9%
Nimic
32.8%

Altceva.
4.4%

2 comments:

Marius Mina said...

Eu numai sper nimic.Defapt sper ca tot ceea ce traim azi e doar un vis urat.

Marius Mina said...

Nu numai CNN, MSNBC si toata media stangista impreuna cu Hollywood ul.Obama a fost ales dupa un scenariu foarte bine pus la punct.MC Cain a decalarat unor surse apropiate ca stia deja rezultatul alegerilor cu mult timp inainte de terminarea campaniei(?1)
Nu degeaba a fost ales ca "chief of staff" Ruhm Emanuel, un individ controversat cu stranse legaturi zioniste care a luptat ca "voluntar" in armata israleiana intimpul razboiului dinGolf al lui G Bush Sr.