Pages

Friday, November 7, 2008

Eliminarea tricolorului Romaniei, unul din scopurile perfide ale UDMR

Daca esti curios sa vezi cum arata paginile de internet ale unor ministere si agentii subordonate Guvernului Romaniei sau paginile de internet ale unor autoritati publice locale vei avea mari surprize, placute sau din contra. Unele pagini sunt foarte bine realizate, astfel incat cetatenii, platitori de taxe si impozite, sa poata avea un acces facil la informatii de interes public si la activitatea celor care sunt platiti din bani publici. Alte pagini insa sunt adevarate surse de nervi si frustrare, fiind construite parca de elevi de clasa a doua, in totalul dispret al cetatenilor din banii carora autoritatile au obligatia sa construiasca aceste pagini de internet.
Mai sensibil decat majoritatea locuitorilor de pe aceste meleaguri atunci cand vine vorba de respectarea demnitatii nationale a romanilor, nu pot sa nu remarc faptul ca politica Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania (UDMR) si mai nou a Partidului Civic Maghiar (PCM) de epurare etnica a judetelor Covasna si Harghita prin alungarea, prin orice mijloace, a romanilor traitori inca in aceasta parte de tara, este bine structurata si la nivel central, fiind vizibila si pe internet. Astfel, orice urma a existentei Romaniei in Covasna si Harghita trebuie sa dispara, nu conteaza cum. Folosindu-se de tupeu iredentist sau de diferite interpretari ale legilor existente, UDMR si PCM nu rateaza ocazia sa arboreze tot felul de steme si steaguri are unor entitati care nu au nici macar personalitate juridica, cum este cazul Consiliului National Secuiesc. Eludand prevederile legale in vigoare si dovedind lipsa celui mai elementar respect fata de statul care le finanteaza cu miliarde de lei actiunile iredentiste, pretinse actiuni culturale, UDMR si PCM nu arboreaza drapelul Romaniei pe sediile lor din Covasna si Harghita. Au inceput in schimb sa arboreze drapelul secuiesc. Posta Romana, o compania nationala strategica pentru siguranta statului, are in Covasna, Harghita si Mures o alta sigla, una care sa nu raneasca orgoliul sovin al UDMR si PCM si care nu contine nici indicativul RO si nici tricolorul Romaniei. Stupefiant sau nu romanii din Covasna, Harghita si Mures nu se pot bucura de aceeasi sigla a Postei Romane ca romanii din restul tarii, fiind in schimb nevoiti sa inghita o banala trompeta galbena pe post de sigla a Postei Romane. Revenind la internet, paginile oficiale de internet ale unor ministere conduse de ministrii UDMR arata de parca ar fi niste banale pagini personale. Ma uit doar la pagina de internet a Ministerului Mediului, Ministrul Comunicatiilor sau Ministerul Lucrarilor Publice, toate conduse de ministrii UDMR. Bineinteles e doar o simpla coincidenta. E doar o simpla coincidenta faptul ca aceste pagini de internet, care apartin unor autoritati publice ale statului roman, nu contin elemente definitorii ale statului roman, stema si tricolorul. E doar o coincidenta faptul ca paginile oficiale ale Consiliului Judetean Covasna, Consiliului Judetean Harghita sau Consiliului Judetean Mures nu contin stema Romaniei si drapelul Romaniei. Dupa vrerea liderilor UDMR si PCM aceste judete nu ar trebui sa „contina" nici etnici romani. De asta se ocupa de 19 ani de zile.
Bineinteles ca, in urma acestor randuri, voi fi acuzat ca sunt nationalist. M-am obisnuit deja cu aceste acuzatii. Refuz insa sa ma obisnuiesc cu nesimtirea liderilor UDMR care, desi controleaza trei judete si Guvernul Romaniei, promoveaza in continuare, pe banii romanilor, o politica defaimatoare la adresa Romaniei.
07 noiembrie 2008
Dan Tanasa
http://tanasadan.blogspot.com/
Foto: Bogdan Stanciu
http://eyeswideshut.ro/

Vezi si: Igor Drag - Gardianul - Lectia de antideontologie
Drapelul Romaniei, rusinea mondiala a maghiarilor

No comments: