Sunday, February 21, 2010

VIDEO. "Eu cand vreau sa fluier, fluier". Trailer-ul filmului de debut al regizorului Florin Serban, distins cu Premiul Special al Juriului si Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin


După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu (interpretat de George Piştereanu) a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.
Sursa: Cinemagia

1 comment:

Anonymous said...

Super film!!!merita vazut!!acum nu stiu ce sa zic toti spun ca nu se gaseste am auzit ca e un tracker deemtrack care il are !!!eu l-amvzt la cinema si e super tare !!!