Pages

Sunday, June 7, 2009

BBC anti-Romania le Euroalegeri. Romania - the land of gypsies. Ungaria - tara traditiilor husarilor FOTO

Cu multumiri cititorului meu, Gerula, care mi-a semnalat cazul

3 comments:

Anonymous said...

BBC = Bullshit Broadcasting Corp.

Banui ca e o replica la reclama cretina pentru europene in care o negresa umflata anunta in engleza ca guvernul a anulat taxa pe venit pentru a combate criza financiara. Un "roman" din TV fosta Romana a facut o magarie iar un "englez" de la BBC a raspuns cu alta.

Elena A. said...

BBC-ul a facut multe magarii la adresa Romaniei. Reporterii BBC au fost printre primii la Targu Mures in martie 1990, stiind sigur ca romanii ii vor ataca pe "maghiarii blanzi si pasnici"... tot in 1990, dupa mineriada din iunie, au prezentat scene violente, cu incendieri la Sofia ca fiind din Bucuresti.. si multe altele.. Anglia nu ne-a fost niciodata prietena, ne-a vandut turcilor, ne-a vandut rusilor; a facut orice pentru a nu avea o Romanie Mare si puternica la Gurile Dunarii !!

Ce sa mai zicem de marele calau al neamului romanesc, Winston Churchill!!

Anonymous said...

Sigur că este o măgărie.Dar:1-niște lideri români au acceptat ca țiganii,să se ;boteze; rromi;.2-nația sare în apărarea țiganilor infractori din Italia.3-din toată media afli despre haitele de țigani care comit tot felul de fărădelegi,4-în orice parte a țării te-ai afla, auzi numai muzici indo-turco-țigănești,5-localitățile sunt jegoase ca orice șatră.Vreu să spun că ,din păcate,este și un pic de adevăr în relatare.Dacă nu ne place imaginea,hai să mai remediem căte ceva.