Pages

Sunday, June 7, 2009

ANTI-ROMANII DIN EXTREMA DREAPTA UNGARA de la Fidesz si Jobbik trimit 18 oameni in Parlamentul European. UDMR, cu 9,1 % baga 3 sau 4 extremisti in PE

UDMR a obtinut enorm: peste 9%, fata de 5% cat ar fi fost normal, practic dublandu-si bazinul. Aceasta se datoreaza absenteismului aproape iresponsabil al romanilor, indus populatiei cu mijloace speciale, si prin intermediul mass-media, in razboiul dus de-a lungul anilor impotriva Romaniei. UDMR baga in PE trei sau patru capuse dintre care sigure sunt Laszlo Tokes, Iuliu Winkler si Sogor Csaba.
La Budapesta FIDESZ obtine 67% din voturi la europarlamentarele din Ungaria (exit-poll)
Budapesta, 7 iun /Agerpres/ - Cea mai mare formatiune de opozitie de dreapta, partidul FIDESZ, a castigat alegerile europene din Ungaria cu 67% din voturi, asigurandu-si un avans zdrobitor fata de socialisti (MSZP), care au obtinut doar 19%, in timp ce extrema dreapta a primit 8% din sufragii, conform estimarilor de la inchiderea urnelor, relateaza AFP.
Rata de participare la vot a fost de aproape 35%, conform institutului Szonda-Ipsos, fata de 38,5% in 2004.
Invingator si in scrutinul din 2004 cu 47,4% din sufragii, Fidesz va trimite acum 16 deputati in Parlamentul european, conform exit-poll-ului citat. De celalta parte, socialistii nu vor trimite decat 4 eurodeputati la Strasbourg.
Pe pozitia a treia se afla partidul de extrema dreapta Jobbik, care va avea in parlamentul european doi alesi.
Marii perdanti ai scrutinului sunt cele doua mici partide din parlamentul ungar, conservatorii din Forumul Democratic (MDF) si aliatii liberali ai socialistilor (SZDSZ), care nu au reusit sa trimita deputati la Bruxelles.
Peste 8 milioane de alegatori ungari sau cetateni ai Uniunii Europene care traiesc in Ungaria au fost chemati la urne sa aleaga 22 de deputati europeni, noteaza AFP.
AGERPRES/ (Florin §tefan)
Marko Bela si Laszlo Tokes: Transilvania este a noastra

3 comments:

Gerula said...

Si uitati la galeria foto despre alegeri, ce poze pun pretenii britanici despre romania:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8087898.stm

Anonymous said...

Gerula, nu e prima data cand britanicii isi bat joc de Romania si fac o campanie murdara impotriva noastra:
http://www.youtube.com/watch?v=-ZzDgX-n5ew
Mai era si un fotograf cretin la National Geografic,a realizat o emisiune despre CEANGAII din Romania, care dupa mintea lui sunt maghiari romanizati, si pusese pe NG muzica ceangaiasca, de genul Banul Maracine, Dedoj, Romanca si altele.
In tara Rotschilzilor, stapanii lui Soros, e absolut normal sa se duca o campanie antiromaneasca fara precedent.

Anonymous said...

Va doare ????
ati uitat de cei 2 deputati maghiari din Felvidék ( actualmente Slovacia de Sud ...nu pt. mult timp ) :D
Asta e-asa sunteti priviti in Europa...:)
hahahahahahahahaha.....patri"hotilor" :D