Pages

Wednesday, October 22, 2008

Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu, locul I în talk-showrile de seară. Locul II, Firea, Nasul si Dan Diaconescu. Fetele Cotidianului stau la coada dupa Badea

de Adrian Vaduva
22/10/2008
Radu Moraru şi-a reluat rolul de Justiţiar, însă fără ca audienţa să depăşească cele 1,8 procente obişnuite. Cât despre Dan Diaconescu... mai aşteptăm graficele alea cu vârfurile de audienţă cu care ne sufoca pe vremea Elodiei şi care au dispărut din emisiunile sale.
Liderii de audienţă ai talk-show-urilor de seară au fost şi luni Gâdea & Cristoiu. Feţele Cotidianului, cu cei patru prezentatori, fără Dinescu, n-a reuşit să scoată decât un chinuit 0,8%. Adică un 0,2% de căciulă, cam puţin pentru ce personalităţi au fost în studio. (J.N.)

1 comment:

Anonymous said...

Din intamplare am dat peste acest blog.
Acum imi explic de ce Radu Moraru este atat de violent in limbaj si gelos pe emisiunea lui Mihai Gadea si Ion Cristoiu. Se si spune ca: "violenta este argumentul celui ce nu are nici un argument".
Aroganta si "competenta" pe care si le afisaza acest individ vor fi taxate de public!
Imbecilitatea in exprimare a lui Radu Moraru, fata de Ion Cristoiu,(diferenta si de pregatire, dar si de varsta) m-a socat ! Si daca am avut ceva simpatie fata de el si emisiune, ultimele aparitii m-au facut sa consider, pentru mine, ca "nasu" nu exista!
Un fost "prieten" al "nasului" profund dezamagit! As fi vrut sa scriu pe site-ul B1Tv,dar... este "in constructie"...!