Pages

Sunday, April 13, 2008

Papagalii GDS - HotNews: Basescu nu e in toate mintile


Vreo doi papagali scriu la HotNews tampenii pe banda. Unul e tutarul pe vesnicie al lui Tismaneanu si fosta tiitoare (la propriu) a lui Macovei (zic asa pentru ca, evident, ea e mai barbata): Tapa care face laga. Al doilea, un anonimus damboviteanus. Problema lor: ca de ce s-a luat Basescu de "Justitie" (AH!) si a indraznit sa afirme "fara probe" ca un judecator e corupt. Clar: Basescu e "cu mintile ratacite" si "pur si simplu iresponsabil"! Baietasii astia care deservesc pe sub mesele de la GDS inca nu au inteles ca Basescu cand zice ceva inseamna ca stie. Asa cum a spus-o foarte clar si despre nerusinatul "neguvernamental" Cristian Pirvulescu si sotia sa, etern "guvernamentala" sau despre "micul mafiot obraznic", tot de la Justitie, Tudor Chiuariu (apropo, atunci nu mai era deplasat pentru ca ii convenea Monicutzei?!).
Iata cele doua mostre de fudulii a la HotNews:

"Basescu e corupt
de Dan Tapalaga HotNews.ro
Joi, 10 aprilie 2008, 17:00

Traian Basescu a declarat miercuri seara ca judecatorul care i-a dat dreptul omului de afaceri Costica Costanda sa construiasca in parcul Bordei este corupt. Ar fi doua probleme: seful statului n-are caderea sa dea verdicte, este exclusiv treaba justitiei sa o faca. Apoi, Traian Basescu n-a adus nici o proba in sprijinul acuzatiilor sale. Nu ca ar fi fost treaba lui. Urmand exemplul sau, pasim pe calea arbitrariului: in cazul Bordei, Basescu e corupt. Cui ii pasa de dovezi? Asa arata statul arbitrar, un presedinte cu mintile ratacite prin campania electorala care se crede judecator suprem." (and so on, and so on)

"Basescu nu e corupt...
de Doc Inventarul stricaciunilor politice
Vineri, 11 aprilie 2008, 18:25
… asa cum scrie, in scop demonstrativ, Dan Tapalaga. Presedintele e pur si simplu iresponsabil. Summitul acela l-a ridicat la o inaltime unde se pare ca aerul este prea tare pentru el. Odata ce si-a frecat umerii cu mai marii lumii, dl Basescu considera probabil ca s-a ridicat deasupra deasupra constrangerilor din politica noastra interna. Constrangeri gen constitutie, sau bun-simt. "(bla, bla, bla)


Ok, dar de ce nici unul nu si-a pus intrebarea: si daca chiar asa e? Nu credeti ca, spre deosebire de colegul vostru de la GDS - Adrean Cioroianu -, Basescu si-a asumat o responsabilitate cand a facut aceasta afirmatie?!

No comments: