Pages

Wednesday, October 28, 2009

JURNAL DE CAMPANIE. Si Antenele lui Dan Hotulescu s-au indignat, in frunte cu tova Firea, de "campania murdara" NOI VREM RESPECT - ASTA-I REALITATEA

ŞTIREA ZILEI cu Gabi Firea
October 27th, 2009

Liderii PDL şi Traian Băsescu au mărit presiunea asupra Parlamentului să voteze cabinetul minoritar Croitoru, de dragul FMI.

Aseară, candidatul Băsescu vorbea despre „eforturile mari” care s-ar fi făcut pentru revizuirea acordului cu Fondul pentru că România nu şi-ar putea îndeplini obligaţiile până la sfârşitul anului. L-a contrazis însă chiar premierul demis, Emil Boc.

“România nu va renegocia acordul, în condiţiile în care şi-a respectat angajamentele internaţionale până la 1 octombrie,” a declarat Boc.

În paralel, campania electorală a debutat extrem de dur: pe site-ul candidatului Traian Băsescu este difuzat un clip împotriva duşmanilor săi declaraţi.

Politicieni şi "moguli", atacaţi pe net. Băsescu: Mulţumesc Antena 1 şi 3 pentru campania negativă

Preşedintele Traian Băsescu şi-a reluat atacurile publice, dar şi pe net la adresa mogulilor de presă care îi fac campanie negativă. În momentul în care părăsea astăzi sediul de campanie din Lipscani, el a mulţumit reporterilor Antinei 3 pentru că posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 se ocupă de partea de campanie negativă în ceea ce-l priveşte. În paralel, pe propriul site, a fost postat un clip care însăilează o serie de fotografii trucate într-un filmuleţ care prezintă critic o serie de politicieni şi patroni de presă ca exponenţi ai realităţii după 20 de ani: Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ion Iliescu, Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Dinu Patriciu.

Băsescu a sosit la sediul său de campanie înainte de orele prânzului şi a intrat într-o şedinţă cu membri ai staff-ului său. La plecare, el a declarat presei că va veni în fiecare zi la sediu.

"În fiecare zi o să trec puţin, pentru că trebuie discutat cu oamenii. Dar cel mai bine campania mea merge la voi, la Antena 3 şi la Antena 1. Aia e partea de campanie negativă şi vă mulţumesc mult. La revedere", a spus Băsescu, râzând, înainte de a se urca în autoturismul Logan şi să plece.

Între timp, pe unul din site-urile sale de campanie a fost postat un filmuleţ intitulat "După 20 de ani, asta e REALITATEA", în care sunt criticaţi politicieni şi patroni ai trusturilor de presă

În stilul delicvenţilor care popzează pentru baza de date a poliţiei, Dan Voiculescu poartă inscripţia "Noi manipulăm, în tăcere, România, din spate", Sorin Ovidiu Vântu - "Noi ştim că justiţia ne scapă mereu", iar Sorin Roşca Stănescu - "Noi ne trăim, după o viaţă fără muncă, bătrâneţea în lux".

Dinu Patriciu poartă, în filmuleţ, mesajul "Noi nu ieşim în faţă", iar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu - "Noi ne naştem luând şpagă şi murim cu ea".

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, poartă lozinca "Noi nu trebuie să ducem România înainte", iar Crin Antonescu - "Noi vrem doar funcţii şi putere. Noi avem încredere în acei oameni care s-au obişnuit să vă mintă".

În film mai apar Mircea Geoană, care transmite mesajul "Noi nu cerem nimic pentru că luăm singuri", Viorel Hrebenciuc - "Noi suntem cei care abandonăm politicienii care nu au grijă de noi", iar Corneliu Vadim Tudor - "Noi nu ne simţim în pericol".

Antena3.ro

Vezi si
JURNAL DE CAMPANIE. D'ALE GUGULANULUI: Balada lui Adrian Nascase si Imnul PSD - VIDEO Rezistenta Digitala

RONCEA SI GUGULANUL cu guerilla digitala au "spariat" Coalitia KAZ-GRIVCO-FNI si trompetele Realitatea TV - Catavencu-KGB. JURNAL DE CAMPANIE - VINEE!

UITE DE CE-MI PLACE DE BASESCU: Le da la cap mafiotilor de presa. Adevaratele clipuri "NOI VREM RESPECT!" pe Basescu Presedinte. Ro - VIDEO

No comments: