Pages

Tuesday, January 12, 2010

DUPA TREI ZILE, CONTROVERSA mortii actorului Toni Tecuceanu speculata pentru isteria gripei porcine de catre afaceristii vaccinului a ajuns, in sfarsit, pe Mediafax

MEDIAFAX: Fratele lui Toni Tecuceanu a postat un mesaj pe blogul "bebeluşei" Oana Ioniţă în care publică mai multe informaţii contradictorii pe care le-a primit în timp ce fratele său era internat în spital şi spune că în actele oficiale nu este trecut faptul că acesta ar fi murit din cauza gripei porcine.

Fratele lui Toni Tecuceanu: Mi s-a spus că nu se ştie cu exactitate de ce a murit fratele meu (Imagine: Prima Tv)

"Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 îin stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spus înca de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină. I s-au facut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară secreţie, rezultatul a fost pozitiv", scrie fratele lui Toni Tecuceanu pe blogul Oanei de la Cronica Cârotaşilor.
Uneia dintre colege i s-a spus: "Toni Tecuceanu nu are gripa porcină"
Paul Tecuceanu spune că iniţial medicii i-au spus că fratele său avea virusul A H1N1 în organism de opt zile, apoi Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul lui Toni Tecuceanu de trei zile.
"Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul A H1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre bebeluşele de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus: «Toni Tecuceanu nu are gripa porcină». Ciudat, nu? Asta nu e tot! Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Bebeluşa Oana chiar s-a hrănit din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer în maşina timp de 8 ore. Totusi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat că în lume este pandemie şi că gripa porcină se ia repede", mai scrie Paul Tecuceanu.
Toni Tecuceanu a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevarul timp de trei ore
"În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala".
În foile oficiale au trecut "insuficienţă cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală şi obezitate-gradul II"
"Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la "Matei Balş" , medicii mi-au spus că, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate", se arată în mesajul postat de fratele lui Toni Tecuceanu pe blogul Oanei Ioniţă.
"În ziua în care fratele meu a încetat din viaţă, doctorii mi-au spus că a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: «Care a fost cauza decesului?». Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate şi că în foile oficiale au trecut «insuficienţă cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală şi obezitate-gradul II». Am intrebat de infarct… «Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Dacă a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop», a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit. Acum, după moartea lui Toni, toţi românii dau năvală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de "Fenomenul Tecuceanu"…Oare e un fenomen sau doar o manipulare făra scrupule?", mai scrie Paul Tecuceanu.
Streinu Cercel: Toni Tecuceanu s-a prezentat la spital a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi

Actorul Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor", care a murit, marţi dimineaţă, la Institutul "Matei Balş", în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1 suferea şi de obezitate, el prezentându-se la doctor a treia zi de la infectare.
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, a declarat, marţi, că Toni Tecuceanu a murit, marţi dimineaţă, la ora 3.00, după ce în ultima săptămână a fost în comă controlată.
Streinu Cercel a adăugat că actorul s-a prezentat la spital a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi.
Potrivit medicului, Tecuceanu suferea de obezitate, dar că nu aceasta a fost principala cauză a decesului.
Peste 13.000 de persoane s-au vaccinat, sâmbătă şi duminică, în Capitală
Gripa determinată de virusul AH1N1, ignorată de mai bine de jumătate de an de către români a reuşit, într-un final, să bulverseze omul de rând,după ce actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza acestei maladii.
Actorul a fost al 66 caz de deces prin gripa cu virus AH1N1, înregistrat în România. Celelalte 65 de decese produse n-au părut să fie motiv de îngrijorare.
Peste 13.000 de persoane s-au vaccinat, sâmbătă şi duminică, în Capitală, din care 8.464 la Institutul "Matei Balş", aproximativ 2.700 la Spitalul Colentina, 1.500 la Spitalul de Oftalmologie şi 525 la Spitalul Fundeni, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Centrele de vaccinare de la spitalele de Oftalmologie, Colentina şi Fundeni au fost deschise sâmbătă, după ce la Institutul "Matei Balş" au venit sute de persoane pentru a se vaccina.

No comments: