Pages

Wednesday, January 13, 2010

CE-I ASTEAPTA PE PARINTII SI MEDICII care se impotrivesc vaccinului, in viziunea lui Streinu Cercel: Parinti amendati si incarcerati in Germania pentru ca nu-si lasa copiii la "ora de educatie sexuala"



Cel putin opt familii germane din Salzkotten, landul german Renania de Nord /Westfalia sunt afectate dupa ce tatii au fost fie incarcerati, fie amendati cu sume mari pentru ca au refuzat sa-si trimita copiii de scoala elementara la cursurile de educatie sexuala, relateaza portalul de stiri LifeNews.com. International Human Rights Group, o organizatie de avocati crestini care apara libertatile religioase si dreptul la “educatia acasa” (homeschooling) in Europa relateaza ca, pe langa refuzul “educatiei sexuale”, familiile au refuzat sa permita copiilor particparea la interpretarea unui spectacol numit “Corpul meu imi apartine” (“Mein Körper gehört mir”), o piesa de teatru care ii invata pe tineri cum sa se angajeze in relatii sexuale. [1]
Intrucat amenzile nu i-au facut pe parinti sa cedeze, oficialii guvernamentali i-au condamnat pe capii familiilor “rebele” la cateva zile de puscarie cu executare.
In fapt, relateaza directorul IHRG Richard Guenther, nu e vorba despre o amenda obisnuita ci de asa-numita “Bussgeld,” o sanctiune speciala care presupune, pe langa plata unei mari sume de bani, si admiterea din partea “infractorului” ca a gresit, lucru pe care cei acuzati refuza sa il faca.
Presedintele IHRG Joel Thornton comenteaza ca spre deosebire de sistemul din SUA, oficialii germani considera copiii ca “apartinand statului, in special atunci cand se afla la scoala” si ca din acest motiv autoritatea parinteasca si dreptul parintilor la a-si educa copiii este secundar interesului Statului.
Thornton mai spune ca situatia din Germania a impus IHRG “o abordarea radicala”, adica un proces civil in numele familiilor persecutate pentru a forta instantele germane sa recunoasca dreptul primordial pe care parintii il au in educarea copiilor lor.
Crestinii din Germania sufera persecutii majore din partea guvernului pentru retragerea copiilor din scoala si educarea lor acasa (interzisa printr-un decret ce dateaza de pe vremea regimului nazist) ca si pentru excluderea de la ore care dauneaza valorilor crestine (lucru de asemenea interzis).
In fapt, comenteaza LifeNews.com, intentia autoritatilor este sa suprime existenta Parallelgesellschaften sau “societatilor paralele” bazate pe “convingeri filosofice separate”.
Una din agentiile guvernamentale, Jugendamt (Oficiul pentru Protectia Tineretului) apeleaza la politie si chiar recomanda decaderea din drepturi a parintilor care nu se supun acestor reguli.
In 2007, inspectorii Jugendamt impreuna cu 15 politisti din trupele de interventie speciala au intrat cu forta in mijlocul noptii in casa familiei Busekros si au ridicat-o pe fiica lor, Melissa. In cele din urma, interventia pe cale juridica a stabilit ca tanara se poate intoarce acasa dupa ce a implinit 16 ani.
Familia Hans si Petra Schmidt se lupta in instanta pentru a recapata custodia fiului lor de 14 ani Aaron. Parintii au fost decazuti temporar din drepturi si amendati cu 13.000 de euro pentru ca il educa acasa.
Unele familii au fugit pur si simplu din tara, mai spun reprezentantii IHRG, fie in SUA fie in Austria. Familia Uwe si Hannelore Romeike a cerut azil politic in SUA in noiembrie 2008, o situatie care a atras in final atentia presei asupra persecutiilor suferite de cele [estimat] 300-500 familii care isi educa copiii acasa. (Altermedia)
—–
Nota:
[1]. “Educatia sexuala” reprezinta, in toate societatile de tip socialist, cheia rupturii dintre parinte si copilul provenit din familia crestina. La orele de “educatie sexuala” se face de obicei reclama relatiilor intime pasagere, homosexualitatii si perversiunilor sexuale. Socialismul, ca orice forma de colectivism de altfel, este incompatibil cu familia crestina puternica si autonoma
Cititi si: Statul german incurajeaza incestul pedofil 
Sursa: http://ro.altermedia.info/  


No comments: