Pages

Tuesday, December 15, 2009

TOP 5 filme cu Geoana care urmeaza sa fie lansate. Ion Iliescu revine la pasiunea vietii lui: teatrul, in rolul lui Ceausescu. Simpaticii de la Times.ro

TOP 5 filme cu Geoana care urmeaza sa fie lansate
Geoana la filmari
Conform unor zvonuri extrem de puternice, auzite ieri in zona Pietei Gemeni din Capitala, cariera cinematografica a lui Mircea Geoana este abia la inceput.
E adevarat, inceputul este unul absolut fulminant, cu incasari de 5000 de Euro inainte sa inceapa sa ruleze in cinematografe. Insa debutul va fi umbrit cu siguranta de celelalte productii inca care Geoana a jucat, joaca, sau va juca.
Times.ro va dezvaluie astazi, in premiera absoluta, lista filmelor in care joaca Mircea Geoana, precum si un scurt sinopsis.

1. Mircea Geoana momind-o pe Scufita Rosie cu un ciolan dezosat
Urmatoarea inregistrare cu Mircea Geoana va fi inspirata din povestile fratilor Grimm. Pe scurt, Mircea se plimba printr-o padure (se pare ca e vorba de padurea Letea), unde se intalneste cu Scufita Rosie, pe care o ademeneste sa se inscrie in PSD, folosind drept momeala un ciolan dezosat. Data lansarii: 24 Decembrie 2009.
2. Mircea Geoana lovind un copil retardat care ii ofera spaga
Din seria filmelor socante, interzise minorilor, in care Mircea Geoana va juca, se remarca productia "Spaga, retardare si durere", in care Geoana loveste un copil retardat, in timp ce acesta ii ofera o spaga. Regizat de Cristian Mungiu, scurt-metrajul se va inscrie in seria filmelor despre ororile comunismului, fiind un fel de 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, varianta politica.
3. Mircea Geoana cantand "Dusmanii imi poarta pica" la dus
Printre scurt-metrajele in care Mircea Geoana are un rol principal se numara si o inregistrare facuta de sotia acestuia, cu telefonul mobil.
De o calitate foarte slaba, inregistrarea il prezinta pe Geoana intr-o ipostaza domestic-igienica, cantand in dus o manea foarte la moda.
4. Mircea Geoana votand de 5 ori in turul 2
Din seria filmelor de suspans nu putea lipsi nici inregistrarea cu Geoana turist electoral. Filmuletul de 30 de secunde, in care Geoana voteaza de 5 ori, in mai multe sectii de vot, este inca un exemplu al carierei cinematografice fulminante pe care seful PSD si-a cladit-o cu atata usurinta.
5. Mircea Geoana primit in Masonerie
Cel mai asteptat filmulet al anului este, cu siguranta, acela in care Mircea Geoana apare in uniforma de novice mason, la prima sa participare la un ritual masonic.
Inregistrarea, montata in studiourile Burtea, ne arata un Mircea Geoana docil, urmand cu atentie rigorile ritualului masonic.
Inregistrarea va face parte din programul de Revelion al televiziunii nationale.
Times.ro va ureaza vizionare placuta.
ionut

Ion Iliescu revine la pasiunea vietii lui, teatrul
Ion Iliescu la lucru
Ion Iliescu, fostul sef al statului, a revenit zilele trecute la pasiunea sa de baza, scenarita, punand in scena o piesa de teatru revolutionara, atat la propriu, cat si la figurat.
Nea Nelu, cum prefera sa fie numit, a jucat el insusi intr-o adaptare dupa "Revolutia Romana din 1989", piesa al carei scenariu l-a scris in urma cu 20 de ani.
"Din pacate nu am avut ocazia sa transpun pe scena conceptul acesta, pana in prezent. Cred ca publicul a reactionat formidabil, aplaudandu-ma furtunos de in momentul executiei", a precizat pentru times.ro Ion Iliescu.
Piesa de teatru reflecta fidel principalele evenimente din decembrie 1989, iar rolul lui Nicolae Ceausescu este interpretat fulminant de un Ion Iliescu vivace, sagace si locvace.
Regizorul, scenaristul si interpretul principal, Nea Nelu, a oferit publicului mii de autografe in holul Teatrului National si s-a intretinut cu numerosii jurnalisti prezenti la eveniment.
Victor Athanasie Stanculescu, prezent la premiera piesei gratie amabilitatii directorului Penitenciarului Jilava, a aplaudat piesa, insa a precizat ca sunt necesare cateva mici modificari, pe ici, pe colo, in desfasurarea actiunii.
"Ion a prezentat corect, in principiu. Personajul meu, insa... nu stiu... mi s-a parut putin cam necredibil. Insa e o chestiune de gust, ce mai...", a declarat Victor Stanculescu pentru times.ro.

ionut

No comments: