Pages

Wednesday, December 16, 2009

HREBENCIUC I-A DAT FOC LA VALIZA LUI GEOANA cu "flacara violeta" a lui Basescu. VIDEO. IULIA: GUZGANUL VIOLET

Doamnelor şi domnilor, am o veste dezamăgitor de proastă şi invers. Dacă aţi crezut carecumva că unul din episoadele esenţiale care au avut un impact consistent asupra rezultatului alegerilor prezidenţiale 2009 - dezbaterea de la Palatul Parlamentului din Joia Mare a campaniei electorale - l-a îngropat pe candidatul PSD+PC din cauza protănicismului acestuia din seara precedentă, ei bine, v-aţi înşelat. Să ascultăm explicaţia sforarului Hrebenciuc.

Mi se pare mie sau PSD-ul o ia uşor-uşor pe arătură zilele astea conform enunţatului deja In perditio veritas? Mai întâi, Victor Ponta cu sistemul. Apoi, Vanghelie cu mărimea şpăgii. La puţin timp după, Iliescu şi a lui gură slobodă de logică, iar acum, nea’ Hrebe.
Sursa: http://inconstantin.ro/

Guzganul violet
Imprimare
E-mail
Scris de Iulia Nueleanu

În timp ce-şi punea cenuşă în cap pentru eşecul lui Geoană, în direct la domnul Gådea, Viorel Hrebeciuc, guzganul rozaliu al pesediştilor, ne-a dezvăluit secretul victoriei lui Traian Băsescu: Flacăra Violetă. Deşi am fost tentată să urmez zicala franţuzească „cherchez la femme“, Hrebe m-a lămurit imediat că nu e vorba despre vreo femeie, ci despre ezoterism. Sub privirea tulburată a lui Valentin Stan, strategul strategilor din PSD a explicat că joia este ziua Flăcării Violete, zi în care Traian Băsescu este în forţă energetică maximă. Or, dezbaterea care l-a făcut K.O. pe Geoană a fost în joia dinaintea turului doi al prezidenţialelor, zi charmică pentru Băsescu şi fatidică pentru Geoană. În timp ce invitaţii lui domnu’ Gådea îşi dădeau coate prin studiou, încercånd cu greu să se abţină să nu rådă, Hrebe ne-a mai dat explicaţii suplimentare, precizånd că şi cei din stafful lui Băsescu ştiau acest lucru, deoarece mulţi purtau cravate sau pulovăre de culoare violet. Adică Prostănacul n-a pierdut pe måna lui, ci din motive de charmă. Sincer, nu ştiam că Mama Omidă are carnet la PSD! Sforarul din Kiseleff, cel care se laudă că face şi desface guverne, că-i are la degetul mic pe mulţi oameni politici şi afacerişti, a fost învins de Flacăra Violet. Total necunoscătoare în materie de ezoterism, am încercat să aflu ce-i cu Flacăra asta. Iată ce am găsit pe un site specializat: „Flacăra Violetă este un dar din inima Dumnezeului nostru Mama-Tata. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea să transmute în lumină atrocităţile create de noi inconştient prin folosirea greşită a gåndurilor şi sentimentelor. Aceasta include orice există în planul fizic şi nu reflectă iubirea, armonia şi echilibrul Raiului pe Pămånt“. Sensibil guzganul... Dincolo de charmă, ezoterism şi flăcări colorate mă-ntreb dacă toată aiureala asta nu anticipează un scenariu de genul „săracul, e dus cu pluta!“ pentru vremurile cånd va fi chemat la DNA, să dea cu subsemnatul în compania lui Voicu şi Vanghelie.

Guzganul violet
Curentul - miercuri, 16 decembrie 2009

2 comments:

Iuropiăn Sitizăn said...

Hrebe ca Hrebe, dar de maimutoiul asta ce parere ai ? :

http://www.ciutacu.ro/articol/daca-ne-declara-razboi-insula-nauru/

auzi la el: "Şi nu, nu-i Băsescu de vină că trebuie să stai cu joarda pe spinarea românului dacă vrei să-şi mişte curu’. E chestie de genă."

Asta e Patapievici II.

GEORGEVICI MIHAIL said...

CĂTRE DOMNUL MIRCEA GEOANĂ PREŞEDINTELE SENATULUI

SĂ UITAŢI FLACĂRA VIOLETĂ !

DUPĂ ASEMENEA ALEGERI DE POMINĂ...

http://suitaiflacra.blogspot.com/2010/01/catre-domnul-mircea-geoana-presedintele.html