Pages

Wednesday, September 23, 2009

STIATI CA PE LANGA TURNATORI SI OFITERI ACOPERITI, CU GRADE MARI, IN PRESA SI POLITICA EXISTA SI HANDICAPATI MINTAL? Vedeti aici cateva bucati



Academia Cacaţavencu lansează campania " Cu măştile curate" , pentru a atrage atenţia asupra poluării din Bucureşti

Marţi, oameni din întreaga lume au participat la Ziua fără maşini. De aceea, Academia Caţavencu a iniţiat o acţiune în cadrul căreia opt statui din Bucureşti vor purta, timp de două săptămâni... măşti de gaze.
Sub privirile uimite ale trecătorilor, rând pe rand, statuile lui Ion Heliade Rădulescu, Mihai Viteazu şi Spiru Haret din zona Universităţii au primit măşti de gaze.
Tot cu măşti s-au ales şi statuile lui Kogălniceanu, C.A. Rosetti, Gheorghe Lazăr, Alexandru Lahovari şi Lupoaica din Piaţa Romană.
Degeaba explica Talpes ca in curand o sa apara nume de turnatori si ofiteri "de presa" mai mult sau mai putin handicapati din cauza de legaturi murdare. Dupa ce aproape a falimentat Cotidianul, echipa condusa de Doru Buscu - deontologul cu vila RAAPPS - tine sa demonstreze ca deficienta sa mintala se... transmite. Sau poate asa e din nastere si ministrul-cacarisit Teodor Paleologu.
N-ar merita o lectie, ce ziceti?

No comments: