Pages

Wednesday, September 23, 2009

PROSTITUATELE LUI BASESCU: "Dumnezeu nu există. Este doar o ideaţie a umanităţii!" - Traian Rotariu, membru al Comisiei Prezidentiale SEX SI DROGURI

Un profesor ateu de la UBB susţine în comisia lui Băsescu liberalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei

Potrivit unui document publicat pe site-ul preşedinţiei, Comisia Prezidenţială Pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice, condusă de Prof.univ.dr Marian Preda, doreşte dezincriminarea consumului de droguri şi legalizarea comercială a prostituţiei.
Raportul întocmit de comisie propune legalizarea sexului comercial (nu si a intermediarilor de servicii sexuale), ca o posibilitate de control a bolilor cu transmitere sexuala. O altă propunere ar fi înfiintarea de servicii si centre de specialitate prin intermediul carora femeile care practica sexul comercial sa poata beneficia pe langa serrviciile de asistenta (medicala, sociala, psihologica) si de prezervative oferite gratis ar ameliora insa situatia acestora.
În cadrul acestei comisii, cu propuneri dubioase, face parte şi prof. univ. dr. Traian Rotariu (foto) - şef al Catedrei de Sociologie la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, un profesor cunoscut studenţilor clujeni de la Sociologie, pentru că îşi începea cursul cu sintagma, ce a transformat-o într-o lozincă: "Dumnezeu nu există. Este doar o ideaţie a umanităţii!"
De aceea, nici nu ne mirăm că astfel de atei declaraţi contribuie la dărâmarea eşafodajului creştin al societăţii noastre şi la impunerea de la cel mai înalt nivel al statului a legalizării consumului de droguri şi prostituţiei.
Marius Sălăjean
PS: De observat ca din Comisie nu face parte nici un reprezentant al Bisericii, in ciuda faptului ca BOR are o Comisiei speciala de bioetica formata din prof dr universitari.

1 comment:

Anonymous said...

e jale cine ne conduce si de cine sunt sfatuiti, niste anticrestini care au pus Romania la picioarele celor care urmareau asta de mii de ani, acest om isi zice intelectual? un intelectual si un intelept nici intr-un caz n-ar gandi asa....