Pages

Monday, July 13, 2009

DE CE O SA MOARA COTIDIANUL. Daca il urasti pe Eminescu si mai faci si caz din asta ce sfarsit mai bun meriti?

Pentru ca prostii care il conduc, din snobism intelectualist, desi il sug de avantaje pe Vantu, tin sa fie gazeta de perete a "familiei" Plesu, uitand ca acesta, cu toate "Dilemele" lui, presteaza la Patriciu si Trustul KazMunaiGaz.
Pentru toti anti-romanii care il urasc pe Eminescu, ca Ioana Bot si Andra Matzal, ca si pentru ignorantul deontolog de serviciu cu casa de la RAAPPS care a bagat in rahat Cotidianul, trebuie spus ca Proiectul Simion nu este al sau, ci respecta testamentul lui Noica si al lui Eliade, care au incercat, prin intermediul lui Noica si chiar si al Securitatii romane, copierea manuscriselor, inca de pe vremea lui Ceausescu. Tovarasul Plesu, care, in vremea aia, pe langa monitorizarea "culturala" a lui Noica, se mai ocupa si cu "educarea" cadrelor Securitatii si a activului PCR, in conferinte inregistrate pe banda audio-video, stia prea bine acest lucru. De ce nu i-a spus tovaraselei Bot sau slujnicutei Matzal? Sau l-a deranjat ca nu a papat Fundatia lui de santaj, Novaia Europskaia, fondurile pentru Eminescu?
Proiectul Eminescu era de stringenta necesitate, mai ales dupa ce diversi alti tovarasi, in guvernul carora a intrat cu gura deschisa tovarasul Plesu, au dat cu tunul in Biblioteca Universitare, unde se aflau adapostite o parte din manuscrisele lui Eminescu.
Dar, fiecare pasare, ca-i cioara plesuva, ca-i papagal cu mot, tot pe limba ei piere...

No comments: