Pages

Monday, June 16, 2008

O noua facutura in tabara talibanilor maro de la Cotidianul


Performanţa lui Blaga este uriaşă. Nici eu nu aş fi reuşit să câştig Primăria în faţa unei asemenea coaliţii. O să-i încurajez, sunt partenerii mei, au fost lângă mine şi la referendum şi la suspendare anul trecut. Câştigătorii merită felicitaţi”, a spus preşedintele Traian Basescu aseara, inainte de a intra în sediul PD-L.
Ei bine, unul dintre celebrii analisti care contribuie din greu la mentinerea postului Realitatea TV sub OTV si a Cotidianului sub Catavencu, Pavel Lucescu, inventeaza un alt citat de-al lui Basescu, pentru a parea mai interesant si a crea o harjoneala homo-intelectuala cu micul agent de propaganda al regimului sportiv comunist infipt la BBC - pana s-au prins si ei, saracii - celebrisimul TRU. Nu este prima oara cand Cotidianul vine cu astfel de facaturi. Saptamana trecuta au inventat un subiect murdar - ca tricolorii ar vrea schimbarea imnului national. Pana la urma, dupa cum am dovedit mai jos, "tricolorii" erau de fapt un posibil functionar redus mintal al FRF, prezentat drept anonim, deci practic inexistent. Din porcaria asta au facut un tam-tam de trei zile. Acum, o iau de la capat, cu ce-ar fi zis Basescu:
Baga Loredana Lucescu:
"Partidul Democrat-Liberal a pierdut azi o bătălie importantă. Oboseala bucureştenilor şi-a spus cuvântul, în ciuda lucrurilor bune care s-au realizat în ultimii ani. PD-L, domnul Vasile Blaga, întreaga conducere a partidului şi, de ce nu, eu personal trebuie să ne asumăm acest eşec şi să învăţăm din el. O seară bună."
Asta ca sa-i dea prilej marelui pitifelnic si Traian si Razvan si Ungureanu si ziaristi si scriitor ca sa starneasca ceva valuri on line printre naivii cititori neavizati. Neavizati asupra lor. Doua reziduri ale sistemului comunist: prin mentalitatea anti-crestina, in cazul lui Lucescu, prin liicheanulitate, in cazul Ungureanu.

No comments: